Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Што му одговарате на овој Баже?

Нека го мава на Окака Чука и полуфинале Coppa Italia.

јас нормално дојдов овде да честитам како и што доликува, немав намера да се расправам, ама ете така непланирано тргна разговорот...

ова е прв пат отворено да го кажам мислењето за вас, иако тоа не ве бендисува, а и покрај тоа немаше излив на љубомора у никој случај па на фрустрации..

не не, повторно погрешна констатација, ако мислев на тоа ќе стаев вакво смајли на крај :devil3:

тоа не е провокација туку предупредување

како ве провоцирам со ова кога вие возвраќате со иста мера?

незнам како е ова комплекс, ти ми збориш на долгорочен ја на краткорочен план...

тоа беше во склоп на мечот од прееска... незнам од кога вакви невлијателни моменти се рачунаат за недозволени и треба да бидат цензурирани...

јас најисрекно ви кажувам дека ќе бидам најсреќен ако Интер ги мине Челзи, уште поише ако и Милан го направи истото...

Окк...
:dudlac::zver:

Ајт марш сеа пошо навистина го дудлаш,иди те викаат у темата за филмот Аватар да им кажеш колку пари земале заработка :tapp:

Дајте клип од голот на Пандев, ме мрзи да барам. :icon_mrgr

Денека Пандев беше феноменален, свака му част на чоекот...
П.С ЧЕСТИТО ПОБЕДА

ова е прв пат отворено да го кажам мислењето за вас, иако тоа не ве бендисува, а и покрај тоа немаше излив на љубомора у никој случај па на фрустрации..
Ок, твое мислење, произлезено од некаде, но... who give a fuck?

не не, повторно погрешна констатација, ако мислев на тоа ќе стаев вакво смајли на крај :devil3:
Немој, делуваш како популарните Љубе и компанија со вакви постови, овие работи трк на некои деца во маало...

тоа не е провокација туку предупредување
Љубе парт 2.

како ве провоцирам со ова кога вие возвраќате со иста мера?
Друже ова е фан клуб Интер, не е тема за Италијнско првенство и слично. Тука се зборува само и само за Интер и се оди контра на се што е против Интер. Затоа нека не те чуди, има и правила за постирање во фан клубовите.

незнам како е ова комплекс, ти ми збориш на долгорочен ја на краткорочен план...
Нема ништo долгорочно во самиот збор амбиција и неговото значење.[/quote]

тоа беше во склоп на мечот од прееска... незнам од кога вакви невлијателни моменти се рачунаат за недозволени и треба да бидат цензурирани...

јас најисрекно ви кажувам дека ќе бидам најсреќен ако Интер ги мине Челзи, уште поише ако и Милан го направи истото...

Убаво за тебе.

Него забораив да додадам нешто на претходната страна за Пандев, а го кажав истово уште пред да дојде во Интер, некаде пред Декември, со Пандев одлично се покрива и местото на Снајди во ситуација кога тој не е дел од тимот, денес Пандев докажа дека може да игра на таа позиција и да биде и те како на нивоу, на крај краева беше man of the Меч. :)

Колку толку, олабавени се од моментот '' без Снајдер не иде '' . :wink:

Според оценките на престижниот светски фудбалски портал „Goal.com“ нашиот најдобар интернационалец одигра подобро од кој било друг на теренот на Џузепе Меаца и токму поради тоа ја заслужи оценката со број 8.

Спорт денес :tv:

Честитки за победата и за Гоче :)

кај го виде тоа??

ај види како се развиваше дискусијата 2-3 страни поназад, стварно е безвезе да се браниш од 10 души наеднаш..

Дај бе одјеби , ДОСАДЕН СИ НЕ ЗАМАРАЈ . Место да си уживам у играта на Пандев и да коментираме овде за него , ти најде да замараш .

ШЕТЊА

Момци, кога играме со Парма во среда???:toe:

126244.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom