D-r-ot
од поликлиника
Што му одговарате на овој Баже?
Нека го мава на Окака Чука и полуфинале Coppa Italia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас нормално дојдов овде да честитам како и што доликува, немав намера да се расправам, ама ете така непланирано тргна разговорот...
ова е прв пат отворено да го кажам мислењето за вас, иако тоа не ве бендисува, а и покрај тоа немаше излив на љубомора у никој случај па на фрустрации..
не не, повторно погрешна констатација, ако мислев на тоа ќе стаев вакво смајли на крај :devil3:
тоа не е провокација туку предупредување
како ве провоцирам со ова кога вие возвраќате со иста мера?
незнам како е ова комплекс, ти ми збориш на долгорочен ја на краткорочен план...
тоа беше во склоп на мечот од прееска... незнам од кога вакви невлијателни моменти се рачунаат за недозволени и треба да бидат цензурирани...
јас најисрекно ви кажувам дека ќе бидам најсреќен ако Интер ги мине Челзи, уште поише ако и Милан го направи истото...
Што му одговарате на овој Баже?
Ок, твое мислење, произлезено од некаде, но... who give a fuck?ова е прв пат отворено да го кажам мислењето за вас, иако тоа не ве бендисува, а и покрај тоа немаше излив на љубомора у никој случај па на фрустрации..
Немој, делуваш како популарните Љубе и компанија со вакви постови, овие работи трк на некои деца во маало...не не, повторно погрешна констатација, ако мислев на тоа ќе стаев вакво смајли на крај :devil3:
Љубе парт 2.тоа не е провокација туку предупредување
Друже ова е фан клуб Интер, не е тема за Италијнско првенство и слично. Тука се зборува само и само за Интер и се оди контра на се што е против Интер. Затоа нека не те чуди, има и правила за постирање во фан клубовите.како ве провоцирам со ова кога вие возвраќате со иста мера?
Нема ништo долгорочно во самиот збор амбиција и неговото значење.[/quote]незнам како е ова комплекс, ти ми збориш на долгорочен ја на краткорочен план...
тоа беше во склоп на мечот од прееска... незнам од кога вакви невлијателни моменти се рачунаат за недозволени и треба да бидат цензурирани...
јас најисрекно ви кажувам дека ќе бидам најсреќен ако Интер ги мине Челзи, уште поише ако и Милан го направи истото...
кај го виде тоа??
ај види како се развиваше дискусијата 2-3 страни поназад, стварно е безвезе да се браниш од 10 души наеднаш..
20:45:helou:Момци, кога играме со Парма во среда???![]()