Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Уна МАЏИА ДЕ ПАНДЕВВВВВВ!!!!! е ова беше маџиа ориџинале де ПАНДЕВ!:vozbud::vozbud:

иначе слушам ацид и бидиков за милан биле,па ''непланирано'' падна форумот баш за викендов а???:vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Vo Milano se sluci golem pozar vo mrezata na Dida ,napadot go izvrsil poznatiot majstor Pandev koj upatil proektil udar od nekade 25m .Zrtvi nema ali po nastanot se krenala golema vozbuda kaj site prisutni na stadionot.Grande Pandev e poznat kaj policijata i veke e zapisan u listata na stelcite.Vednas bese povikan i zamenet od strana na inspektorot Murinjo i zadrzan u soblekuvalnata na soslusuvanje.

извинете за латиницата....

Нека ние честита победата, нема што најаки сме, и со 10 играчи го докажуваме тоа

Честитки и од мене..Ги убивте и со играч помалце.

големо браво за Интер... искрено не верував дека ќе победите ама ЕДЕН ФЕНОМЕН ја направи разликата на теренот, без разлика дали бевте со еден или два играчи помалку... секоја чест и за истанатите играчи на Интер, заслужуваат да бидат и оваа година шампиони... нормално доколку не се шекне Римската Волчица(хаха):helou: поздрав

Си одам сеа за 2 мин од работа, од дома поопширно ќе пишам, а одавде само:
ЈУПИ А ЈЕ О ЈУПИ А ЈООО, КУФУ МАДАФАКИН ПАНДА, ЕЛ МАДАФАКИН ПРИНЦ, И ОД МАЈКАМУ МАДАФАКИНК ПИЧКАТА НА МАДАФАКИН СУДИЈАТА:back::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Честито победа момци, фантастичен карактер од цела екипа и прекрасен гол од Пандев:aplauz::aplauz:. Едноставно повеќе од заслужено.

п.с. Занети :zver:

Не бев во можност да ја гледам вечерта утакмицата па сабајле пред школо го фатив на ТВ голот на Пандев... Одличен удар, мада мислам дека Дида можеше да ја фати, некако целиот здрвен беше и не ни очекуваше Пандев да го погоди голот...

Честитки и ме радува тоа што Пандев е во одлична форма, и да не сум слушнал некој да каже дека Панчев бил бољи, знаеме шо напраи он у Интер, а за 3-4 натпревари може да се види шо Праи пандев...

Ае поз. :)

Вака би биле реакциите од мене доколку вчера работеше форумот:

Реакција 1: Снајдееееееееееер статива,многу срека имаат овие...
Реакција 2: Снајдееер !!!! леле оној дида ги извади...
Реакција 3: Милито ,милито ,МИЛИТО!!!!!!!!!!!! ГОООООООЛ! паднев топ асистенција..
Реакција 4: Судија мамата да ти ја е*ам во пи*ка и се женско во фамилија...ц ц ц
Реакција 5: Стиснаа овие али џабе им е зубацот игра против занети а не ранокиа од сиена...
Реакција 6: Пандев!!!!! статива .... ц ц ц имаат срека.
Реакција 7: ГООООООО РАААААА Н ! ПАНДЕЕЕЕЕЕЕЕЕВ! КУНГ ФУ ПАНДЕВ!!!!!!!
Реакција 8: Честито победа... :)

И ваљда ке поздравев неколку фанови од фан клуб Милан :) :pos:

Се караат Пато и Роналдињо кој е подобар и Роналдињо му вика на Пато абе мали седи таму ја сум за тебе Горан Пандев :tv:

П.С Нека ние е честита победата па и титулата:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom