Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
пак истото:kesa:
"ѓи гледав против Фиорентина" во вториот текст.

Интер и марсеј се договориле за Мансини и ќе биде пратен на позајмица на до крајов на оваа година

http://translate.google.com/transla...de_principe_entre_l_OM_et_l_Inter&sl=fr&tl=en

Добра вест е ова,сеа уште да кажат Коларов и Ледезма во Интер и крај на прича да биде :)
Нема врска ставен ми беше и пред утакмицата со Наполи :helou:

Тенкчо не лажи,Балбоа го стаи пред некој на аватар :pos::pos:

Сериозно, бар на темава, ке може да ги рипате аматериве од спорт денес, цитирам '' Следниот четврток тимот од Торино ќе се сретне со Интер на Сан Сиро.'', koj следен четврток бре дегени кога мечот е закажан за 28ми односно 4 дена по дербито на Милано.

Дај олабавете од вакви дебили бар на оваа тема, football italia, goal.com, fcinternews , па и 24fudbal.com.mk, уз нашиот веб сајт, баталете аматери кои нема ден без да згрешат некоја основна работа.

п.с. Болдираните се моја препорака.

Сериозно, бар на темава, ке може да ги рипате аматериве од спорт денес, цитирам '' Следниот четврток тимот од Торино ќе се сретне со Интер на Сан Сиро.'', koj следен четврток бре дегени кога мечот е закажан за 28ми односно 4 дена по дербито на Милано.

Дај олабавете од вакви дебили бар на оваа тема, football italia, goal.com, fcinternews , па и 24fudbal.com.mk, уз нашиот веб сајт, баталете аматери кои нема ден без да згрешат некоја основна работа.

п.с. Болдираните се моја препорака.

Јас лично најмногу ги ценам footballitalia дека нивните извори се порелевантни и не ги превртуваат речениците како Гоал.ком. Али најдобар извор за Информации од прва рака е SkySport24 цел ден фудбалски вести ,повекето од големите клубови од Италија.

Но за жал неможеме да го фатиме тој канал со нашиве кабли :) затоа златна сателитска ке заврши многу голема работа :)

Испратив артикал до порталот, кој е админ нека го објави.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom