_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Kako da vnesam slika ako moze da mi kazete za dresovite na Pancev da gi linknam?![]()
Ај ќе ти пишам ПП.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako da vnesam slika ako moze da mi kazete za dresovite na Pancev da gi linknam?![]()

Мора да земеме еден играч таква е ситуацијата,нема што да се мисли морати и онака пандев го зема без пари и зема пари од продазбата на виера.Коларов е супер играч нема што еден од подобрите леви бекови,само дали ке води инает пак лотито тоа е проблемот.Ако се врати камбајасо со милан тепаме 100 посто,дај бе казете што се дешава со сантон каква повреда има, за со бари треба занети да игра бек и ке немаме играчи во средина по што деки се повреди.
а баш би сакал Мунтари што побрзо да се опорави од повредата зошто нема ни кој да игра од страничните позиции Кварезма воопшто не ми се свига како игра за со Бари Балотели се врака така да Пандев би можел да игра десно да Мунтари лево али ајде ке видиме до тогас што како позз :wink:

Скорот од сите средби во кои Снајдер играл сезонава, односно во кои стартувал е : 11 победи и само 2 нерешени, ако се додаде и мечот со Рома каде влезе од клупата, тоа се 3 нерешени и нормално ниеден пораз. Феноменален скор имаат со него, гол разликата од средбите каде играл Снајди е 35 дадени голови и 9 примени .
13 11 2 0 35 9 = 35 бодови од можни 39![]()

Скорот од сите средби во кои Снајдер играл сезонава, односно во кои стартувал е : 11 победи и само 2 нерешени, ако се додаде и мечот со Рома каде влезе од клупата, тоа се 3 нерешени и нормално ниеден пораз. Феноменален скор имаат со него, гол разликата од средбите каде играл Снајди е 35 дадени голови и 9 примени .
13 11 2 0 35 9 = 35 бодови од можни 39![]()

позз
.За коларов дај бозе да дојде зимава затоа што тенки сме со лев бек и нз како ке играме ако не дојде,иначе пак ке прашам знае ли некој коа ке се врати сантон?