Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сликава ако ви фака око стајте ја на страната наша,ако не заеби
![]()
Инаку Коларов најверојатно ке потпише за нас,само прашање на време целата работа,мада и Станковик ја подгреа целата работа со изјавата пред некој ден,Морати знаеме дека не жали пари за засилувања,Србинчево е проверена роба...па нек долази
За средниот ред Гаго би требало да дојде,додека со Џерард ништо повеке од шпекулации.Но би сакал да дојде во Интер,звер играч![]()
Imam tri orginalni dresovi od Darko Pancev (Koj gi koristel na utakmici) 2 kompleta od inter 1996 i eden dres od jugoslavija reprezentacijata.Dresovite se perfektno socuvani.Sakam ako ima zainteresirani da pisat za da se dogovorime za cena.Ako ima zainteresirani ke postnam sliki da gi vidite dresovite.Vo kompletite spagaat Dres,Gakici i Stucni.![]()
рецесија е се е можно нема пари чоекотПа ти си будала ако ги продаваш.....
Imam tri orginalni dresovi od Darko Pancev (Koj gi koristel na utakmici) 2 kompleta od inter 1996 i eden dres od jugoslavija reprezentacijata.Dresovite se perfektno socuvani.Sakam ako ima zainteresirani da pisat za da se dogovorime za cena.Ako ima zainteresirani ke postnam sliki da gi vidite dresovite.Vo kompletite spagaat Dres,Gakici i Stucni.![]()
(во борат стил) Very nice Pic,,,and very nice Info![]()
Ти нормален си?Нели го дадоа на позајмица ако не се лажам може да го вратат ако сакаат ?Мора да земеме еден играч таква е ситуацијата,нема што да се мисли морати и онака пандев го зема без пари и зема пари од продазбата на виера.Коларов е супер играч нема што еден од подобрите леви бекови,само дали ке води инает пак лотито тоа е проблемот.Ако се врати камбајасо со милан тепаме 100 посто,дај бе казете што се дешава со сантон каква повреда има за со бари треба занети да игра бек и ке немаме играчи во средина по што деки се повреди.
Ти нормален си?Нели го дадоа на позајмица ако не се лажам може да го вратат ако сакаат ?
Ја сум нормален бе дечко,ти нз што се буниш коа виера нема никад веќе да се врати во интерТи нормален си?Нели го дадоа на позајмица ако не се лажам може да го вратат ако сакаат ?