Ф
Фил Ајви
Гостин
За со Сиена беше 1.25 коефициентот...![]()
Па ти колку сакаш да е коефициентот со оглед на тоа што играат првиот и последниот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За со Сиена беше 1.25 коефициентот...![]()
Па ти колку сакаш да е коефициентот со оглед на тоа што играат првиот и последниот.![]()
Моџи ?! Ако ова неговово е точно, тогаш ги жалам Милан и Јуве, индиректно кажува всушност колку ниско на земја паднале со тоа што овој човек го нарекува аматер и среќлија.
Дај бе па и ти не угушуј, имозгај малце, ако Мурињо е аматерот, што се Чиро и Леонардо, дај прочитај еднаш, два пати, три пати ако треба па после терај, вака грешно толкуеш, ајт ! :wink:Кој К има Милан врска со оваа изјава на Моџи. Дечко сум ти кажал и ќе ти кажем пак, смири се малце опседнат си со Милан, јес дека те разбирам али немој толку јавно да го произнесуваш тоа.
Стварно не разбирам како може Милан да паднал ниско ако Моџи рекол дека Мурињо е аматер и среќлија![]()
Нема тогаш да се решава шампионот, тогаш ке се реши дали борбата за титула ке продолжи или борбата за втората позиција ке биде она главното до крајот на сезоанта.
Него, како што разбрав од fcinternews, Kaмби можно е да биде во поширокиот список за мечот со Бари но се зависи од неговата физичка подготвеност за тој меч, додека Мунтари тешко дека ке биде оспособен до оваа Сабота, но за дербито со Милан и двајцата се очекува да бидат 100% фит за игра.
Супер. Битно ми е Камби да биде фит за дуелот против Милан, т.е. ноќната мора на Роналдињо да биде присутна на теренот, исто интересно ќе биде и Мунтари што се враќа, бар за Бекам ќе биде спремен во секое време :smir:
A кога ќе се игра Милан - Фиорентина?
27 Јануари 20:45 ден среда се паѓа тоаA кога ќе се игра Милан - Фиорентина?
Дај бе па и ти не угушуј, имозгај малце, ако Мурињо е аматерот, што се Чиро и Леонардо, дај прочитај еднаш, два пати, три пати ако треба па после терај, вака грешно толкуеш, ајт ! :wink:
4 години по ред освојуваат, на пат се на петата ( нешто што повеќе од 20 години не се случило во Италија ), 8 бода бегаат со меч повеќе и со 0-4 од прв дуел а во Италија се гледа меѓусебниот, не терај на фантазија дека сме биле опседнати со екипа која во последни 10 години само еднаш освоиле Серија А, капа доле за ЛШ, али овој муабет на фанови на Лацио или Рома терај го, не тука.
Него кој сум више туе има нешто за ова по вашите страници, или уште една бесмислена статија гол.ком
http://goal.com/en/news/10/italy/20...ing-on-a-move-for-liverpool-midfielder-steven
Најпаметно му е да оди во Интер. Може ке осети како е да се освои титула во првенството во кое учествуваш.Мислам дека на натпреварот со Астон Вила, Бранка или Ориали беа да го следат Џерард. Се споменувало по интернет странициве за интересот на Интер за Стиви, али уште тимот нема излезено со офицјален став. Не дека некад изјавувале дека се заинтересирани за некој играч, али што знам, ионака мене ова не ми делува возможно дури и кога Ливерпул би паднал во финанскиска криза.