Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Заеби се бе.Нема шанси да киксаат против послабите екипи.Шампионот ќе се решава на ваш терен во Градското дерби,па....на вас останува.:smir:

Нема тогаш да се решава шампионот, тогаш ке се реши дали борбата за титула ке продолжи или борбата за втората позиција ке биде она главното до крајот на сезоанта.

Па ти колку сакаш да е коефициентот со оглед на тоа што играат првиот и последниот. :toe:

Да де, многу јасно. Затоа и го реков тоа. Мартин рече дека 1.9 било коефициентот со Бари, па сигурна работа ко божем... Што нема врска. Со Сиена беше 1.25, некаде дури 1.20, и видовме сите што се случи.

Моџи ?! Ако ова неговово е точно, тогаш ги жалам Милан и Јуве, индиректно кажува всушност колку ниско на земја паднале со тоа што овој човек го нарекува аматер и среќлија.

Кој К има Милан врска со оваа изјава на Моџи. Дечко сум ти кажал и ќе ти кажем пак, смири се малце опседнат си со Милан, јес дека те разбирам, ти си од онаа постара генерација малце на навивачи кои претрпеле многу од Милан али немој толку јавно да го произнесуваш тоа, и потечуеш да го еба, свекоја прилика ја користиш да го изгрдиш Милан и кај треба и кај не треба, релакс, еве ти ги моментите на уживање си ги дочекал у животот, нема потреба од агресии, јес да уште боли али, после 4 години треба малце да пројде.
Стварно не разбирам како може Милан да паднал ниско ако Моџи рекол дека Мурињо е аматер и среќлија :toe:

Кој К има Милан врска со оваа изјава на Моџи. Дечко сум ти кажал и ќе ти кажем пак, смири се малце опседнат си со Милан, јес дека те разбирам али немој толку јавно да го произнесуваш тоа.
Стварно не разбирам како може Милан да паднал ниско ако Моџи рекол дека Мурињо е аматер и среќлија :toe:
Дај бе па и ти не угушуј, имозгај малце, ако Мурињо е аматерот, што се Чиро и Леонардо, дај прочитај еднаш, два пати, три пати ако треба па после терај, вака грешно толкуеш, ајт ! :wink:

4 години по ред освојуваат, на пат се на петата ( нешто што повеќе од 20 години не се случило во Италија ), 8 бода бегаат со меч повеќе и со 0-4 од прв дуел а во Италија се гледа меѓусебниот, не терај на фантазија дека сме биле опседнати со екипа која во последни 10 години само еднаш освоиле Серија А, капа доле за ЛШ, али овој муабет на фанови на Лацио или Рома терај го, не тука.

Нема тогаш да се решава шампионот, тогаш ке се реши дали борбата за титула ке продолжи или борбата за втората позиција ке биде она главното до крајот на сезоанта.

Се ми се чини дека борбата за третата и четрвртата позиција ќе биде најинтересна до крајот на сезоната. :tv:

Него, како што разбрав од fcinternews, Kaмби можно е да биде во поширокиот список за мечот со Бари но се зависи од неговата физичка подготвеност за тој меч, додека Мунтари тешко дека ке биде оспособен до оваа Сабота, но за дербито со Милан и двајцата се очекува да бидат 100% фит за игра.

Супер. Битно ми е Камби да биде фит за дуелот против Милан, т.е. ноќната мора на Роналдињо да биде присутна на теренот, исто интересно ќе биде и Мунтари што се враќа, бар за Бекам ќе биде спремен во секое време :smir:

Супер. Битно ми е Камби да биде фит за дуелот против Милан, т.е. ноќната мора на Роналдињо да биде присутна на теренот, исто интересно ќе биде и Мунтари што се враќа, бар за Бекам ќе биде спремен во секое време :smir:

Да бе, па коментаторот да ги меша Снајди и Камби цело време.. :pos:

Дај бе па и ти не угушуј, имозгај малце, ако Мурињо е аматерот, што се Чиро и Леонардо, дај прочитај еднаш, два пати, три пати ако треба па после терај, вака грешно толкуеш, ајт ! :wink:

4 години по ред освојуваат, на пат се на петата ( нешто што повеќе од 20 години не се случило во Италија ), 8 бода бегаат со меч повеќе и со 0-4 од прв дуел а во Италија се гледа меѓусебниот, не терај на фантазија дека сме биле опседнати со екипа која во последни 10 години само еднаш освоиле Серија А, капа доле за ЛШ, али овој муабет на фанови на Лацио или Рома терај го, не тука.

OK, може избрзав сори.

За второво секоја чест, и ја сум свесен и за тоа дека Интер е на праг на петата титула по ред, и дека Милан во Италија има само една титула во последните 10 године, но не е само овој пост, многу пати ти се десило пред да го пикнеш Милан кај шо не треба. АЛи ок ти си знаеш.

Него кој сум више туе има нешто за ова по вашите страници, или уште една бесмислена статија гол.ком

http://goal.com/en/news/10/italy/20...ing-on-a-move-for-liverpool-midfielder-steven

Него кој сум више туе има нешто за ова по вашите страници, или уште една бесмислена статија гол.ком

http://goal.com/en/news/10/italy/20...ing-on-a-move-for-liverpool-midfielder-steven

Мислам дека на натпреварот со Астон Вила, Бранка или Ориали беа да го следат Џерард. Се споменувало по интернет странициве за интересот на Интер за Стиви, али уште тимот нема излезено со офицјален став. Не дека некад изјавувале дека се заинтересирани за некој играч, али што знам, ионака мене ова не ми делува возможно дури и кога Ливерпул би паднал во финанскиска криза.

Мислам дека на натпреварот со Астон Вила, Бранка или Ориали беа да го следат Џерард. Се споменувало по интернет странициве за интересот на Интер за Стиви, али уште тимот нема излезено со офицјален став. Не дека некад изјавувале дека се заинтересирани за некој играч, али што знам, ионака мене ова не ми делува возможно дури и кога Ливерпул би паднал во финанскиска криза.
Најпаметно му е да оди во Интер. Може ке осети како е да се освои титула во првенството во кое учествуваш. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom