Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
За пола саат ке го знаеме составот,прашањето е дали ке игра занети лев бек друго се знае:toe:

Абе ако дојде Ето ќе нема место за Пандев у прв тим :)
според играта на пандев и снајдер заедно од минатото коло мислам дека Пандев веќе е дел од првиот тим .

Па најубаво бе брат да игра лев бек он играл и порано тоа ! во средина имаме многу дриблери Кварезма Станковиќ Т.Мота Крхин може да игра ете и Арна може да игра од страничните позиции али ајде ке видиме до после што како:toe:

според играта на пандев и снајдер заедно од минатото коло мислам дека Пандев веќе е дел од првиот тим .

Да,ама мислим дека Снајдер беше повреден еден период па му треба време да се врати у форма али секако се надевам дека и кога ќе ви се врати Ето ќе си го гледам Пандев прва !:)

Па најубаво бе брат да игра лев бек он играл и порано тоа ! во средина имаме многу дриблери Кварезма Станковиќ Т.Мота Крхин може да игра ете и Арна може да игра од страничните позиции али ајде ке видиме до после што како:toe:
Крхин не е на списокот , повреден е . Пандев игара 100 % :wink:

Според мене овој ке биде ја сум мурињо два:wink: - цезар,маикон,кордоба,лусио,занети,станкович,мота,кварезма,снајдер,пандев,милито

Според мене овој ке биде ја сум мурињо два:wink: - цезар,маикон,кордоба,лусио,занети,станкович,мота,кварезма,снајдер,пандев,милито

:pos::pos::pos:

Нема Мурињо два или три Кире...Мурињо е еден и единствен :vozbud: :)

Пандев дава гол вечерва !!!

Сонував дека Лусио ќе даде гол од корна , па ќе видиме . Ајде сите да навиваме за добра партија на Пандев , уште повеќе да си ја зацврсти стартната позиција

потсетување, натпреварот е од 20.45 не од 20.30

ова за тонинтер :)

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 8 Thiago Motta; 7 Quaresma, 10 Sneijder, 27 Pandev; 22 Milito;

Го погодив,глеате дека сум мурињо 2

ајде вечер нека му е со среќа на пандев,па нека им брц:vozbud::vozbud::wink:не некој гол,објавен ли е списокот кој ке игра

За вечер се ме влече некое чуство дека ке заврши 3-0 и Дека Пандев дава сигурно гол али како и да е ке гледаме вечер добар фудбал и ке навиваме сите за Интер и Пандев! :wink: позз Интераши.

-----------------------Цезар-----------------------
Мајкон-------Лусио----------Кордоба--------Занети
--------------------Станковиќ----------------------
Кварезма--------------------------------------Мота
---------------------Снајдер------------------------
--------------Милито--------Пандев----------------
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 8 Thiago Motta; 7 Quaresma, 10 Sneijder, 27 Pandev; 22 Milito;
хаха уште вчера ја знаев :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom