За пола саат ке го знаеме составот,прашањето е дали ке игра занети лев бек друго се знае

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
според играта на пандев и снајдер заедно од минатото коло мислам дека Пандев веќе е дел од првиот тим .Абе ако дојде Ето ќе нема место за Пандев у прв тим![]()
според играта на пандев и снајдер заедно од минатото коло мислам дека Пандев веќе е дел од првиот тим .
Крхин не е на списокот , повреден е . Пандев игара 100 % :wink:Па најубаво бе брат да игра лев бек он играл и порано тоа ! во средина имаме многу дриблери Кварезма Станковиќ Т.Мота Крхин може да игра ете и Арна може да игра од страничните позиции али ајде ке видиме до после што како![]()
Според мене овој ке биде ја сум мурињо два:wink: - цезар,маикон,кордоба,лусио,занети,станкович,мота,кварезма,снајдер,пандев,милито
Го погодив,глеате дека сум мурињо 2Според мене овој ке биде ја сум мурињо два:wink: - цезар,маикон,кордоба,лусио,занети,станкович,мота,кварезма,снајдер,пандев,милито
потсетување, натпреварот е од 20.45 не од 20.30
ова за тонинтер![]()
-----------------------Цезар-----------------------
Мајкон-------Лусио----------Кордоба--------Занети
--------------------Станковиќ----------------------
Кварезма--------------------------------------Мота
---------------------Снајдер------------------------
--------------Милито--------Пандев----------------
хаха уште вчера ја знаевInter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 8 Thiago Motta; 7 Quaresma, 10 Sneijder, 27 Pandev; 22 Milito;