Nik20
Неверификуван член од немаштија
само се фали дека му се побели забите...:smir:![]()
Ви се криви :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
само се фали дека му се побели забите...:smir:![]()
Ви се криви :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
само се фали дека му се побели забите...:smir:
welcome.Па редно беше да си иде ! и така не добиваше поголема минутажа :helou:
Со заминувањето на Виериа би требало Крхин да добива поголема минутажа.:smir:
Дечки има ли некоја информација за Кутињо?Мислам требаше сеа во Јануари да дојде или се лажам?
:salut:
Добри коментари под линкот од Гоал.ком!
1. Навистина, 10 милиони + Крхин + Дестро за Коларов кој игра на позиција каде веќе имаме двајца солидни играчи(Сантон и Занети)???? Дали??!?!?
2. Па, да и Ледезма кој уште не е докажан 100% и не се знае кој е подобар, дали тој или Крхин!? Не знам колку е мудро и ова!
3. Не смееме туку така да ги даваме младите играчи, Дестро, Арнаутович, Крхин, Сантон. Се сеќавате ли за Пирло? Играше во Интер на 20тина години, за да отиде на позајмица во слаб италијански клуб(не знам кој беше) и потоа да стане легенда во Милан. Еве сега читам дека иста ситуација било и со Карлос иако за тоа не се сеќавам. Сезоната 1995/96 играл за нас кога сме го продале на Реал за потоа 11 години да доминира на светските листи за топ 10 фудбалери. Нека останат овие младите па после 25та година, ако ништо не покажат ќе ги даваме на позајмици или трампи во Лазио, Наполи.......
За Карлос е тотална утка продажбата. Цената му беше 6 милиони, ама за Пирло Интер доби 18 милиони евра така да, не е лошо. Стварно може порасна во добар фудбалер ама не го биваше во Интер. Oд таа генерација кога играа се молев никој да не им ја даде топката на Грешко, Симич и токму Пирло.Се сеќавате ли за Пирло? Играше во Интер на 20тина години, за да отиде на позајмица во слаб италијански клуб(не знам кој беше) и потоа да стане легенда во Милан. Еве сега читам дека иста ситуација било и со Карлос иако за тоа не се сеќавам.