Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Виеира пристигнал во Манчестер сабајлево (кај Сити),па се очекува да потпише договор со истите на 18 месеци :toe:

Good news :)
Нека не ве лаже добриот натпревар со Киево, тоа беше само манифестација на неговото позитивно расположение инспирирано од промените. Да останеше, пак ќе киневме нерви :pos2:

Мансини е исто на добар пат да финализира со Олимпик Марсеј.

Овие миланезиве се молат пато да им се врати за со нас:pos2:,нз што се потресувааат коа и со него ке изгубат:toe:

Good news :)
Нека не ве лаже добриот натпревар со Киево, тоа беше само манифестација на неговото позитивно расположение инспирирано од промените. Да останеше, пак ќе киневме нерви :pos2:

Мансини е исто на добар пат да финализира со Олимпик Марсеј.

Што се тиче мене (а и до вас) сречан му пут за Енглеском са пјесмом Хвала ти хвала ти за све :)

Овие миланезиве се молат пато да им се врати за со нас:pos2:,нз што се потресувааат коа и со него ке изгубат:toe:

Хаха кирца брат ке видиме на 24 ! ке папаат пак едно 3-4 комада сигурно и после тоа цигла нека не ми се појавува хихи позз:vozbud:

Нашиот си најде другарче Стеванович
125124.jpg

125125.jpg

Инаку Мансини 90% во Марсеј.
Еден од овие велат ќе дојде Баптиста,Гаго или Ледезма.
Само да не е Баптиста.
А Арнаутович официјално денес ќе останел до Јуни.

Добри вести неделава :)

Виеира ауфидерзен,Мансини исто,со Афелај партали ке праат сеа во Марсеј :pos:
Арнаутовик ке остане,мило ми е,почесто треба да добива шанса од Мурињо :)
И ако се зема некој од Баптиста,Гаго и Ледезма,јас сум повеке за Гаго :toe:

П.С Не е ни Чиву,ни Чибу,ниту пак Ќиву,туку е Киву...

Ја искрено сакам Арна да остане, со тие 5 минути на терен :) ми удри само еден демант, мислев дека е статикус со тоа огромните бутови, напротив, апла подвижен бил, знаеме дека е техничар, бајаги е висок и со право му удриле префикс '' нов Ибра '', не дека е близу до она што Ибра го поседува, али у онаа конституција која ја има и стил на игра што го преферира наликува на него.
И Мансини еднаш знам изјави по еден пријателски меч дека многу го потсеќа на Ибра, на крај краева Ибра дојде на ниво ѕвезда на 23-24 години, овој уште е копиљ и верујте не е случајно ова што не заминува во овој трансфер период, очигледно Мурињо гледа нешто во него, не за џабе почна и шанси да му дава и на терен во официјални мечеви.

Сега со Сиена, во ситуација кога само Пандев и Милито се напаѓачите у тимот, верувам дека повторно ке го видиме Арна на терен, зашто да не и у прв тим, Сиена е у прашање маме му еам, одлична прилика за докажување дека го заслужува црно-синиот дрес. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom