Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам, со Андреј седевме на чело, чудно што си не промашил :)

п.с. На Скај Спорт го прашаа Пандев како се вика шампиони на Европа на македонски, вика: сиамо Шампиони ди Европа :pos:
Да бе и јас го приметив , тие го прашуваат на македонски да каже , тој на италијански пак , бтв пуштете канал 5 , не кажааа :vozbud:

Пуштете КАНАЛ 5 ОДМА!! :)

i sega koj ke vi bide trener ?
so sinisa mihajlovic ne veruvam deka ke storite nesto povike,a i od segasniot sostav ke si zaminat sigurno 2 3

Не се секирај...следен е Гус Хидинк или Синиша Михајловиќ ( со Интер има 3 првенства на Италија).
Кој сака нека си оди, замина Ибра и се виде што гомна изеде...сега нека си оди и Жозе Мурињо и тој ќе јаде БУРЕК.
Нека остане само Масимо Морати...
Гранде ИНТЕР...
Гранде МОРАТИ...

Незнам, со Андреј седевме на чело, чудно што си не промашил :)

п.с. На Скај Спорт го прашаа Пандев како се вика шампиони на Европа на македонски, вика: сиамо Шампиони ди Европа :pos:

Па јас седев пред вас тогаш :)

Хахаха,најбоље бевме :) Влатко ВОЏА!! :)

--- надополнето ---

Аки како беше замислен брат :pos2:

Засекиран бев таму :) Уште беше 0:0 И они имаа добар посед на топката :)

Него, тој што ќе се женел, го има некаде на форум, на фцинтер форум? Не?

А што мислите Милито наредна година да си земе Ballon d'Or , мислам дека нема подобар играч од него оваа сезона

Ве гледам сега на Канал 5 и да прашам кој беше тој со бркчето што го водеше навивањето :) Од форум ли е???

Ајде честито титула и од мене, сосема заслужено :smir:

Него некој ќе може да ми ја најде шансата на Пандев, баш тој момент го пропуштив. Фала однапред :)

Не се секирај...следен е Гус Хидинк или Синиша Михајловиќ ( со Интер има 3 првенства на Италија).
Кој сака нека си оди, замина Ибра и се виде што гомна изеде...сега нека си оди и Жозе Мурињо и тој ќе јаде БУРЕК.
Нека остане само Масимо Морати...
Гранде ИНТЕР...
Гранде МОРАТИ...
Ех каков инает.Не призна и непризна дека Мурињо беше тој што ве туркаше и најзаслужниот за овие титули.Сега барајте си друг...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom