Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
interjt.jpg

Дресов што ќе го носиме.. На ништо нема да личи.. Боенка.. :pipi:

Има еден дечко во фан клубов многу муда што мрси: нечинел Цезар, а Цезар го демантира со Барса, Нечинел Шнајдер ,еве денеска нечинел Милито ( а Милито експресно го демантира).
Фоца Интер !
нека го најде линкот од пред 3 месеци, кога сите го плукаа Цезар Маикон и компанија... јас реков дека ќе ве демантира сите со тројна круна...

Има еден дечко во фан клубов многу муда што мрси: нечинел Цезар, а Цезар го демантира со Барса, Нечинел Шнајдер ,еве денеска нечинел Милито ( а Милито експресно го демантира).
Фоца Интер !
Имаше и еден со ретардирано и апла малоумно мислење кое гласеше вака: '' Мурињо е клошар, нема врска, само е добар психолог, ништо повеќе ... ''

Ама за разлика од тебе, дечкото размислуваше реално, да не беа двете грешки на Цезар денес Интер мирно ке си играше без никаков притисок, а Милито во првото полувреме утра 3 1000% шанси за гол, нормално е да се критикува, но реков уште на полувреме, од него очекувам демант !

И не се мести на пенали, жити све види си ги твоите размислувања бедни за Мурињо, колку само смешно звучат.

п.с. Уделот на Цезар за Скудетово е таков што до последно коло поради неговите грешки не се знаеше кој ке биде шампион, а и Интер го загуби првото место баш тој период, среќа наша има еден играч кој моментално игра за Сампдорија, и се презива Пацини, и онака дури и смешно беше да се очекува дека Интер ке киксне со Лацио, Киево и Сиена.

Дечки го освоивме првенството и купот сеа следува најтешкото коа сите со душа го чекаме 22 мај и да го крене Занети овој пехар!!Форца ИНТЕР

тоа не е официјално тоа е само слика, отвори на интер.ит има како ќе изгледаат следната сезона гостинските дресови.

27882_117616438276990_100000859040195_91856_8261431_n.jpg

Знам дека е слика де.. Со тие гостинските секоја сезона се експирементира.. Еве сега змејови или змии ќе носиме.. :pipi:
Јас викав за оној стандардниот.. Ќе го има купот на ракавот, а скудетото и светското баш ме интересира како ќе ги постават.. И секако знакот од Интер..
За Лигата на Шампионите нема да падниме толку ниско како Билан, па да ја носиме на ракавот.. И не само тоа.. Туку напишале со бројка 7.. Очајни.. Да земат сега и Реал и Баерн да напишат со бројки..

cestito da nie petoto po red. na denesniot natprevar nemav ni emocii ni nisto ,mozda gi cuvam za 22maj:zlo:

Ај нека ни е честита титулата. БРАВО ЗА ИНТЕР! :vozbud::vozbud::vozbud:

Морам уште ова да му го треснам од глава на Думан
На моменти се сомневав, но сега сум убеден дека Мурињо бил само еден голем клошар....

:tv:

Чек де,прво треба да освоите ЛШ,па после Светски Клубски Куп..:smir::):) Има време..Само немора тој дрес да го носите и со Сериа А,како шо го носи Барса во Ла Лига..Можете само во ЛШ,како шо го носевме ние во текот на 2009та :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom