Ја коа тренирав играв крило таму си можел да ме ставиш на местото на Чекич,иначе ти зошто не се стави во прв состав?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве сега сите кога пополека пристигнуваме во нашите домови и изрелаксирани од денешниов ден и капак плус е победата на рома која влева дополнителен притисок кај нас ..сакам да го напишам составот за утре превземено од фан клуб Реал мадрид:
-------------------------Iosonointerista-------
F-A-------------Илијако------------Deco-----------J.Zaneti
--------------engin90-------------rossi48-----
----Чекич---------------kire inter---------duman
------------------------Ibracadabra------------
Резервиki,Sneider,benemata,Ibrakadabra,Inter_fan,ACAB,Stefan,Neroazuro,Marly987:pos2:
Менаџер:Жозе Мурињо..Помошници:Syn,Штрафценегер
За другите немаше место конкуренцијата е преголема![]()
Еве сега сите кога пополека пристигнуваме во нашите домови и изрелаксирани од денешниов ден и капак плус е победата на рома која влева дополнителен притисок кај нас ..сакам да го напишам составот за утре превземено од фан клуб Реал мадрид:
-------------------------Iosonointerista-------
F-A-------------Илијако------------Deco-----------J.Zaneti
--------------engin90-------------rossi48-----
----Чекич---------------kire inter---------duman
------------------------Ibracadabra------------
Резервиki,Sneider,benemata,Ibrakadabra,Inter_fan,ACAB,Stefan,Neroazuro,Marly987:pos2:
Менаџер:Жозе Мурињо..Помошници:Syn,Штрафценегер
За другите немаше место конкуренцијата е преголема![]()
Ја коа тренирав играв крило таму си можел да ме ставиш на местото на Чекич,иначе ти зошто не се стави во прв состав?
Еве јас ќе бидам преведувачот!!!!
Пу бе! Ни во замена ме нема, а толку се трудам на тренинг! Ќе го фрлам дрес после утакмица бе ееееј!:wink:
доколку го освоите Купот мислам дека само на ракавот ќе го има тоа знакот