Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ја коа тренирав играв крило таму си можел да ме ставиш на местото на Чекич,иначе ти зошто не се стави во прв состав?

Еве сега сите кога пополека пристигнуваме во нашите домови и изрелаксирани од денешниов ден и капак плус е победата на рома која влева дополнителен притисок кај нас ..сакам да го напишам составот за утре превземено од фан клуб Реал мадрид:

-------------------------Iosonointerista-------

F-A-------------Илијако------------Deco-----------J.Zaneti
--------------engin90-------------rossi48-----
----Чекич---------------kire inter---------duman
------------------------Ibracadabra------------
Резерви:@ki,Sneider,benemata,Ibrakadabra,Inter_fan,ACAB,Stefan,Neroazuro,Marly987:pos2:
Менаџер:Жозе Мурињо..Помошници:Syn,Штрафценегер
За другите немаше место конкуренцијата е преголема:toe:

Еве јас ќе бидам преведувачот!!!!

30388_420771240773_727280773_5360541_2576861_n.jpg

Еве сега сите кога пополека пристигнуваме во нашите домови и изрелаксирани од денешниов ден и капак плус е победата на рома која влева дополнителен притисок кај нас ..сакам да го напишам составот за утре превземено од фан клуб Реал мадрид:

-------------------------Iosonointerista-------

F-A-------------Илијако------------Deco-----------J.Zaneti
--------------engin90-------------rossi48-----
----Чекич---------------kire inter---------duman
------------------------Ibracadabra------------
Резерви:@ki,Sneider,benemata,Ibrakadabra,Inter_fan,ACAB,Stefan,Neroazuro,Marly987:pos2:
Менаџер:Жозе Мурињо..Помошници:Syn,Штрафценегер
За другите немаше место конкуренцијата е преголема:toe:

Пу бе! Ни во замена ме нема, а толку се трудам на тренинг! Ќе го фрлам дрес после утакмица бе ееееј!:wink:

Ја коа тренирав играв крило таму си можел да ме ставиш на местото на Чекич,иначе ти зошто не се стави во прв состав?

Мурињо очигледно кај тебе видел одличен племејкер..не го составувам јас тимот ..јас само претпоставував за утрешниот натпревар каков ќе биде
Да не речите дека сум пристрасен зато:baeh:

Еве јас ќе бидам преведувачот!!!!

deal:kickbox:

Пу бе! Ни во замена ме нема, а толку се трудам на тренинг! Ќе го фрлам дрес после утакмица бе ееееј!:wink:

ти во листата на повредени беше..уште си имаш мака ..и тука Deco силна конкуренција во дефанзивата ..не се фаќа така место кај Мур:tv:

Абе ги гледам еве дресовиве на Барселона, онаму каде ние го носиме скудетото (италијанското знаме) тие го носат пехарот од клубското светско првенство..
Па се прашував..
Откако ќе го освоиме и тоа и скудетото.. Како ќе изгледа нашиот дрес?
Ако на тоа се додаде и купот.. Кој има исто така амблем..
Мислам дека ќе личиме на некоја боенка.. :pipi:

Пер , глеате Виљареал барса ?

После зашо најнапаѓачки фудбал ....против такви одбрани маалски екипи ке утепаме ...

Дали некој може да ми ги најде потписите т.е. како шо потпишвет автограми, од сите играчи од Интер?

Woodrow_wilson_signature.png

Мислам дек сфативте какви. :)

^ќе отвориш кај составот на Интер на официјалната страна.
и после како го отвараш секој играч посебно, ти дава информации за него+позадина+историја и таму има под сликата што е Players autograph кликаш на него и ти отвара во нов прозорец слика.
G0859.jpg

Пандев е ова.
G0856.jpg

Снајдер е ова!

^^
Леле слеп да бев ќе го видев ова. На истото место барав, ама не видов под сликата. :kesa:

Фала, сепак. :smir:

доколку го освоите Купот мислам дека само на ракавот ќе го има тоа знакот

Moже и на шорцеви, не е толку важен. :)

Се шалам секако. Во 2006/2007 кога Интер беше освојувач на Скудетото и Купот, знакчето од купот (пикадото :)) беше на ракавот, како што кажуваш ти. :wink:

Второ место со меч помалце а ? Тиња тиња, се надевав на кикс на Рома, т.е., овој меч им го окарактеризирав ко најтежок уште пред Сампа, така да до крај очекувам да тепаат све, па денес удрија една од многуте потврди дека сезонава го имаат '' она '' потребното за Скудетото.
Сампдорија беше подарок, и те како добар подарок кој едноставно мора да биде искористен, веќе премногу шанси им дадоа Интер сезонава на конкурентите, чудо едно е како утре Интер со евентуална победа пак ке е на врвот.

Иначе стандард, за утре иам тиња чувство, не дека сум нешто убеден дека ке кикснат али под дифолт кога е во прашање Интер очекувам Се, муабетот за '' шиткање '' ни на крај памет не ми е, сериозен сум.
Мада, Лацио до крај играат со Ливорно кои испаднаа, и со Удинезе кои имаат обезбедено опстанок и немаат шанса за излез во Европа, па кога е во прашање опстанокот за лацијаните, без оглед на тоа што ке се деси утре ( и на Лацио - Интер и на Аталанта - Болоња ), они остануваат тука, во Серија А.

Како и да е, Се освен победа е рамно на катастрофа, ужас, хорор ... :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom