Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Што толку сте се фатиле за Мурињо?

Мене ми за наполна срцево поради сите фудбалери , но најмногу за Занети IL CAPITANO , Milito koj iako e izvonreden fudbaler ova mu e prva titula.
A posebno za Moratti koj go vrati GRANDE INTER od vremeto na negoviot tatko.

Uste mnogu tituli da proslavuva !!!:vozbud:

Naredno Liga na Sampioni :)

Што кур ви е бе со Мурињо, и лани сред Меаца си беше скроз искулиран. Незнам со кој памет, па цела сезона се трудел да го постигне ова и сега ако си оди онака нема да слави, ебате луѓето, не ме курчите во вакви убави моменти. Мурињо ко Мурињо, лани истото се дешаваше, дан сакате брејк денс на терен?
Да бе стварно, Мурињо скудетото си го прослави уште по поразот на Рома од Сампдорија, уште од тогаш у негова глава беше зацртана таа титула, ваков пенал он не промашуе, не е он Раниери.
Увек бил ваков намќор, т.е., не увек али еве, лани пример исто, си се прошета, башка си прослави лагано потоа со фановите, отиде и до кај нив и парадираше со дресот со 18ка на грбот.
Иначе, кога сме кај дресов, беа залепени Скудетото и Купот, феноменално изгледаше.

Боби[Мкд];3561166 напиша:
Хмм, како ги изреагирал Мур ако го полијат со 3л пиво?:raz:

Секогаш така реагира... :)

Иначе и навивачите на Порто слават... :D

Честито титула момци!

На периоди срце ме фати дека Рома водеше на полувреме и мене почна да ми се врака филмот од 2001 али за наша срека се беше топ,,како да имаше бариера пред голот на сиена но сепак беше урната...

Гледав на Скај и успеав да го гледам славјето на играчите и многу ми беше драго за сите нив поготово за капитенот кој емотивно не издржа како што и се очекуваше :)

Иначе верувале или не ,,,МУРИЊО почна да плаче поздравувајки се со навивачите ,,да да добро читате. :)

Играчите носеа ,многу добри маички со кобрата од страна и позади бројот 18,се надевам дека од утре ке ги има во продажба...

ИДЕМЕ НА ТРОЈНА МОМЦИ! ЧЕСТИТКИ УШТЕ ЕДНАШ! и ФОРЦА ИНТЕР!

Mурињо иначе заплака денес, конечно да удри потврда дека бил само човек. :)
Mислам дека ова му е една од најтешките сезони во кариерата, но и покрај фактот што беа ебени у здрав мозок цела сезона, со двојни аршини и смешни суспензии, на крајот сепак се шампиони, позаслужено од ова и неможеше да биде, а и ке го цитирам Виеира пред 2 години кога освоија со Парма, а можеа со Сиена дома да слават лагано .... ВАКА Е ПОСЛАТКО !

хаха Бранко рече Интер го освои купот и калчото со тоа 80 % од работата е завршена

честито титула комшии

дајте бе кажете што кажа ѓупчето наитервјуто и прецедателот ете сега и камбиасо горе долу во мали црти кажете што зборуваа :vozbud:

Еве го и на англиски интервјуто на Морати:

On his 65th birthday, Massimo Moratti watched from the stands in Siena as his team wrapped up the club's 18th Scudetto. "I am happy, very happy," said the Inter president. "We suffered until the end but the boys deserved to win.
Can we say that this is the Scudetto of Mourinho? Certainly, it's the Scudetto of Mourinho.
"Now we can think about Madrid. We have to do well there too to complete the job."

Dejan Stankovic's comments after Inter's title triumph in Siena: "It's our fifth Scudetto in a row and we are very happy for this. It was hard but we did very well: us, the boss, the club, the president, the fans. We thank the club who have built a great team and given us the best coach in the world, who has made it clear to us that we are very strong. Thank you."

А беше против заминување на Манчини, но види кого начека :)

хаха Бранко рече Интер го освои купот и калчото со тоа 80 % од работата е завршена

честито титула комшии
Рече 70% , а и Бранко во моментот и не е многу битен фактор. Или оки криво ви е ве сфаќам :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom