Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
не е до дефанзивната игра на Сиена, само до Курчи ѕверот е и до никој друг!
ако не попушти и второ го одигра вака, ќе има жртви тука. :tv:

Mилито кој тежок фејл е у првово полувреме, за греота е, второ од него очекуем демант на сликава што ни ја даде во прво, мизерија.
А Бало ваљда гледате колку значи за екипава и апла приметливо е што ке се изгуби доколку малиов замине, 2 тацни за Милито, феноменален индивидуален потег кога погоди пречка ...

Ваквите мечеви се слика за големината на 1 играч, а у моментов Супер Марио се двои на теренот над сите останати, во второ мора да се даде рано гол, у први 10 мин. и потоа уште еден за заверка на титулата.
Иначе дежаву гледаме од пред 2 години, кога Интер играа со Парма а Рома со Катанија, се надевам на слична слика од тогаш, односно победа на Интер, Рома за разлика од тогаш гарант победуе.

Ибра ќе влезе у второ, заш не го видов у прво да игра ??
:pos:

p.s Милито е дупе, ако не победите ќе биде заради него само

Незнам шо толку го пувате Курчи, Милито е тој кој постапува пацерски на метро пред гол, и во ситуација кога излага сам пред голман. Второ реков и погоре, од него очекувам гол и демант на мизернава претстава во прво.

во право си, чиста шанса пред голот, тој во курчи гааѓа, ама сепак очекувам да ни направи демант сега како што беше против барса кога го колневме во првото полувреме:vozbud:

Што сте запнале бе со тој Курчи ?
Го погоди 2 пати топката и сега споменик ќе му градите. :nesvest:

Sami ja resavame titulata :)

Pocna vtoro poluvreme , ocekuvam precizni sutevi i gol .

PAZZA INTER AMALA

Што сте запнале бе со тој Курчи ?
Го погоди 2 пати топката и сега споменик ќе му градите. :nesvest:

ако ме прашате мене јас директно го стрелам ама јбг

--- надополнето ---

еве го пандев наш

Не сесе кирајте, една ќе влези...
Гледам во тотална офанзива сме.
П.С Малку ми е страв од елементарнана непогода - Матераци.

--- надополнето ---

ГОООЛЛЛЛЛЛ

el principeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
киро ебати ѕверо ссе опари

Принцот ... Диего Алберто Милито !!! Знае гол да даде , алал да му е !!!

Иллллллллл Капитааааааанооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо :back: Еден од најзаслужните за ова водство ...

Споменик за капитенот во Милано кога ќе се пензионира...

0-1 :vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom