Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2:

FC+Internazionale+Milano+v+Genoa+CFC+Serie+UjK19YnHXzml.jpg

Марио е играч кој свесно оди на прекршок, и во 98% од случаевите и се прекршоци, мислам дека ако врз некој се прават најмногу намерни фаули тоа е он...

За Мунтари веќе све е кажано....

Абе прочитав 1 пост поназад, заради 1 реми се откажавте и од ЛШ и од Калчото. Аман бе луѓе, 4 бодови сте пред Милан, 2:1 имате резултат со нас. Сезонава Милан не е на потребното ниво (според мене) за да ве загрози, а ние имаме пола состав повредени, од кои 3-4 се клучни играчи. Од каде тој песимизам не ве сфаќам :)

Сигурно немате повеќе повреди од нас (Јуве) и почести повреди од нас ... 52 сезонава :toe:

Смешно е што против една релативно ниско пласирана екипа на домашен терен со 3 напаѓачи од самиот почеток се игра 0-0 подфрлува нападот во последните натпревари и тоа доста.
Но, нешто што ми дава надеж за добра сезона е одбраната и добрите резулти во дерби мечевите Но треба малку да се стегнат и кога играат против послаби противници...Очигледно е освен МИлито никој неможе да дава голови на редовна база. Пандев подобро функционира како втор напаѓач/средина иако и со тоа потфрлува во последно време....
Ето е тотално надвор од форма и речиси неупотреблив
Балотели е крајно нестабилен
Дури и Снајдер заебава у последните мечеви.

Morase da pobedime ama ete ... Koj eben raspored go imame :tapp:

Catania - Inter 3/12/10
Chelsea - Inter 3/16/10
Palermo - Inter 3/20/10
Inter - Livorno 3/24/10
AS Roma - Inter 3/28/10
Inter - Bologna 4/4/10
Fiorentina - Inter
4/11/10
Fiorentina - Inter 4/14/10

да те потсетам доколку ги поминете Челзи, на твојот "ебен" список треба да додадеш двомеч со веројатно екстра квалитетен противник од Европа :)

да те потсетам доколку ги поминете Челзи, на твојот "ебен" список треба да додадеш двомеч со веројатно екстра квалитетен противник од Европа :)

ова нема теорија:toe:

Зашто бе да нема теорија , што се челзи марсовци да не се . 11 против 11 и се е можно , и да , ќе се пласираме понатаму

^ Зашто нема теорија ??

Ако ја играте формацијата 4-3-1-2 имате шанси, незаборавај дека имате каква таква предност од првиот натпревар + додај ја и одличната одбрана на ваша сметка.(пу, пу, пу само да не ве ви ја урочам ):):)

Ако Интер го помине Челзи слободно може да се каже дека ќе сме шампиони и во Италија ќе се крене самодовербата во тимот до максимум ако загубиме тога тешка борба не чека до крајот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom