Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ajдееееееееее најдобар Божикен подарок за мене (освен Денис Милани да ми се соблече сеа :pos::pos: ) гол даде Пандев и тоа на прва официјална утакмица за Интер...човекот е лууууд :vozbud::vozbud:

Балотели котлето (морам да го навредам пошо живци ми скина) треба да се мења у второ пошо уште еден тапа испад како тој во прво кога ја рогна топката без потреба и си попи жут,ке биде срање,башка не знам дали го приметивте Мурињо кога го дадоа на снимка како се смешка и клима со главата по тоа што го стори Баљо...:nesum:
Виеира изгледа последна утакмица му е за Интер,па ај како изигра изигра,само црвен да не направи :pos2:

sekoja cest za pandev.....tandem za idnina vi e sneijder-pandev....A dali ja vidovte facata na murinho,ko ja shutna topkata Baloteli..ja nishshe glata i se smeehe.....:pos2::pos2:
edit:A-C-A-B ja postiral reakcijata na Mur pred mene 3 sec.....ali citajte i po 2 pati...sho da vire4am sea:)

Стварно... Теренов ми личи на онај кога Мур со Челси ги дочека Каталонцине в бафча... Пресно орана...

Балотели требаше уште првиот пат да ја збуца кога ја доби од Снајдер, ама тоа е, и да потсетам не му е првпат да се губи пред гол.
За мене ова е прв гол на Гоче, па циганчето нека се радува колку сака!

Добро е што доби Балотели сега жолт, само можеше истиот да го направи у второ не толку рано, ке отсуствува со Сиена дома, потоа ако не се лажам играат незгоден меч со Бари гости и следи дербито со Милан.

За голот, оправдано е препишан на Супер Марио мада знаејки ги скепарите од судии во Италија, добро е што Пандев само удри печат на истиот зашто постоеше веројатност да не биде покажано кон центарот на игралиштето.

За судијата, типот е хаоси, нема ист критериум, Киево изведуваат фаул пред да свирне кога уште играч им лежеше на терен дозволува игра, Интер прават иста ситуација по само неколку минути и имаат супер шанса за гол, башка немаше повреден на терен, свири .

одлично до сега изиграа пандев снајдер и балотели(иако нема 2 грама мозок)
само вака пандев да продолжи и ќе има многу добра кариера, и зашто голот му го препишаа на балотели кога судијата немаше да го признае ако не го дадеше пандев?:toe:
и само нешто не ми јасно,гледам го ругате виеира? зошто???
супер игра до сеа колку шо го гледам ако така игра секоја утакмица,треба да сте презадоволни од него... а уствари не знам шо сакате тој да направи па го ругате тоа му е позиција и тоа најдобро го прави...
али сепак вие си знаете :toe:

еј стварно пиздаим матер на овие од ливескоре :@ не се здрави бе хех одлична игра на пандев ;) игра ко да играл цела сезона ;) голот требеше за гоче да биди а не за овај жалотели

Балотели требаше уште првиот пат да ја збуца кога ја доби од Снајдер, ама тоа е, и да потсетам не му е првпат да се губи пред гол.
За мене ова е прв гол на Гоче, па циганчето нека се радува колку сака!
На ваков терен ? Не зезај ... битно гол даде, незнам што треба да направи за да фановите бидат задоволни од него.

А за губење пред гол, Милито и Ето не се ништо поарни, и двајцата сезонава се посрале во ситуација 1 на 1 со голман.

Има да бидат страв и трепет у тандем со Шнајдер....браво царе...најдобар поклон за сите Македонци на божиќ...Пандев ....има да биде прекрасна сезона за Пандев....:salut:

Има време мозе ке даде и официјално гол,вака уште нема дадено:toe:

Ја имав впечаток дека судијата не свирна додека не ја удри Гоче. Ако е така, не може да биде на Балотели, зошто Гоче да не ја бутнеше, немаше да има гол.

Но најмалку битно, важно е дека остави добар впечаток, имаше неколку добри додавања со Снајдер по ваков ужасен терен, не е воопшто лошо за почеток. Сигурно ќе игра уште 15-тина минути во второ.

И еве зошто викам: Бало не повеќе од 30 минути во ЛШ! Овде се тера, и да изгубиме 3 бода никому ништо. Ама да го ставиш во ЛШ стартер со Челзи, тоа е страшен ризик. Ќе треба со лексилиум да го гледаме натпреварот.

Теренов катастрофа , овие од Киево не искршија многу грубо играат , а пак судијава е камен , еднаш дава за глупости жолт , а друг пат ќе го утепа ништо не свири.

Пандев игра добра утакмица , важно е сега во второ брз гол и после да се затвори секој агол и мирни да бидеме .

Ако е голот на бало,јас ке си го глеам дека е на ПАНДЕВ,и ич нема да ми чуе,браво за мајсторот:vozbud::vozbud::vozbud:

Пандев и во второто... Милина....:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom