Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Да ви кажам само дека ми е мерак за Пандев и дека се утепав од смеење кога Lucio му бапна копита у јајца на Pellisser. :pos2:

Ќиву или потрес мозок или проблеми со вратот има. Штета, добро изигра во прво полувреме.

Балотели ми е идол..хаха цар е..не го џабе викаат супер марио ...како детенце некое е ....пада кај стигне..хаха

да не го дадеше пандев голот, судијата немаше да свири дека е тоа гол

а еве сега на балотели го пишале

Каков старт врз Пандев, за црвен и 3 месеци затвор... ццц

Нека заврши утакмицата оти не можам да ја гледам. Терен никаков, топката едвај се тркала, се повредуваат нашиве или примаат лоши удари еден по еден..
Нека влези Кваресма.. Според играта и она што го прикажаа јас би го извадил Милито, би го ставил Кваресма и Балотели би одел напред, али според теренот, според тоа да не ни се повреди некој или да не добие црвен (читај Балотели), Мурињо ќе вади еден од Балотели и Пандев.

Едит: Токму така, Пандев излезе. Наредна измена да не знаеш да бираш дали помеѓу слабата игра на Милито или жолтиот на Балотели..

Ебати Мурињото, сеа станав од спиење го извади Пандев.

Може некој да ми каже како изигра Гочето ??

Епа аирлија нека е... Колку толку....Одличен беше Гоче... Со Сиена 90`!:helou:

Ебати Мурињото, сеа станав од спиење го извади Пандев.

Може некој да ми каже како изигра Гочето ??

Многу добро, ама нема сила за повеќе, а во второ и неколку стартови претрпе многу грубо играат.

Овие магарињава многу цапаат.:pos: Чиву го изеде лошо, Шнајди и Пандев среќа живи се.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom