Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Греф4е :tapp:
БТЊ не ми го свати постот
Абе оди слушај го Слаткар не го дрви тука, ако имаш да напишеш некој содржаен пост или пост од кој ќе се развие некоја дискусија, повели, ако ти е до сарказам и такви ствари имаш ЧДА.

Then for the rest it's all right, the 0-0 is good except the penalty, but I have to forget it, otherwise I have to pay € 30,000 a week and I can not afford it, then forget me ...

0-0 e добар резултат, освен пеналот, кој морам да го заборавам инаку ќе платам 30 000 евра а не можам да си дозволам... :pos:

:zver:

АУУУУУУУУ че има смеенје со Мурињо, мн лошо ми го преведува на транслејт гугл, али можам да видам дека ова е едно од неговите препознатливи. ХОЛИВУД :pos2::pos2:
"That little one gentleman who was here to talk to you before me, always talking so much and is like football Hollywood. I do not think Napoli deserved to lose the game, but there was a penalty for Inter
Ова е за Де Лаурентис газдата на Наполи(филмски продуцент).Рече дека не би го земал Мурињо ниту гратис.А Мурињо секако не му остана должен.

Не коментирам за Интер во првиве зборови во постов туку за Ibracadabra, кој за прв пат не го спомна Ибра откако не победивме. Браво. :wink:

Ај сега за Интер... Тоа е, неможе секоја утакмица да се излегува со менталитет како што имаа кога игравме со Милан. Тешко гостување, добар тим, добар тренер и овие 0 - 0 и не се така лоши со оглед на менталитетот со кој испаднаа на терен.

Марига е три класи подобар од Мунтари. Незнам што уште Мурињо мисли со него да прави. Па Крхин ќе изиграше подобро од него. Очигледно дека играч како Мота и Дејо е потребен во средината кој ќе знае да тргне напред и да сврзе нешто со Снајдер и напаѓачите. Со Мунтари во средината, сме премногу некреативни. Едино нешто за што е корисен типов е клизачи и жолти картони.

Милито, 2-3 утакмица игра перфектно, една утакмица шанса нема. Така и денес. За другиве ме мрзи да пишувам освен дека креативноста беше една голема нула.

Гледам споредувате со Челзи ако играме вака. Челзи не е Наполи. Мотивот со кој ќе излезат играчите ќе биде далеку поголем отколку денеска. Знаат дека играат со можеби една од најдобрите екипи во светот, па вакви ескурзии Мурињо нема да дозволи. До тогаш незнам дали Станкович ќе се врати, но Мота МОРА да игра место Мунтари.

И за крај, мислам дека Морати свати каков играч може да има во своите редови... Марек Хамшик. Не потопи денес. Среќа не даде гол.

Дефинитивно Камбијасо најслаб денес, а богами и цела сезона некако не ми игра по кејф. Многу статичен, нема брзина да направи вишок, слабо со подавања итн...
Мунтари, човекот се труди ама тоа е.
Решение- Марига на местото на мунтари, а мота на местото на камби, барем додека се врати Станкович, а за другата сезона мора еден квалитетен играч од средина, ама пак ке опалат некој како бензема, и проблемот ке остане како и стално.
За Ето немам зборови, многу слабо, мисли ова е Шпанија или игра во барса па сите голово на тацна ке му ги наместат.

Дефинитивно Камбијасо најслаб денес, а богами и цела сезона некако не ми игра по кејф. Многу статичен, нема брзина да направи вишок, слабо со подавања итн...
Мунтари, човекот се труди ама тоа е.
Решение- Марига на местото на мунтари, а мота на местото на камби, барем додека се врати Станкович, а за другата сезона мора еден квалитетен играч од средина, ама пак ке опалат некој како бензема, и проблемот ке остане како и стално.
За Ето немам зборови, многу слабо, мисли ова е Шпанија или игра во барса па сите голово на тацна ке му ги наместат.

Можеби денес Камби не беше на висина на задачата но во текот на оваа сезона е топ играч и не би можел да го замислам Интер без него како стартер.Ах тој Реал Мадрид да е жив и здрав :)

Што имаат за продажба да земеме нешто летово? :pos:

Не коментирам за Интер во првиве зборови во постов туку за Ibracadabra, кој за прв пат не го спомна Ибра откако не победивме. Браво. :wink:

Чекав ти да дојдеш и да ми кажеш дека денес го постигнал својот 12 гол.. :pipi:
А највероватно вака си нежен оти постигна гол, инаку ќе настапеше со некоја изјава од типот на 10 тина кола нема дадено гол..

За разлика од тебе, нема јас да бидам груб кон замената негова во нашиот тим, која не само што не дава голови туку сега почна и на клупа да седи.. Се надевам дека ќе се врати со оној свој оптимизам со кој ја почна сезоната.. Трчаше, шутираше, додаваше, дриблаше..
Денес не прави ништо.. А и Пандев па се најде тука.. Ко малер.. Да не можи на раат да фати ритам Ето..
Реков во претходниот пост.. Нека го победат Челзи и се ќе заборавам.. Нема да ги критикувам за меч во Калчото до крајот.. :pipi:

Можеби денес Камби не беше на висина на задачата но во текот на оваа сезона е топ играч и не би можел да го замислам Интер без него како стартер.Ах тој Реал Мадрид да е жив и здрав :)

Што имаат за продажба да земеме нешто летово? :pos:

Добар е кога игра со занети, станкович, и снајдер, ама кога треба он да повлеце не го бива. Еве денес со мунтари во комбинација,нема кои двајца да изнесат топка.

Од кога се врати од повредата, Камбиасо е премногу спор ко со сила да трча, со последни сили.....:toe:

Гледам споредувате со Челзи ако играме вака. Челзи не е Наполи. Мотивот со кој ќе излезат играчите ќе биде далеку поголем отколку денеска. Знаат дека играат со можеби една од најдобрите екипи во светот, па вакви ескурзии Мурињо нема да дозволи. До тогаш незнам дали Станкович ќе се врати, но Мота МОРА да игра место Мунтари.

И за крај, мислам дека Морати свати каков играч може да има во своите редови... Марек Хамшик. Не потопи денес. Среќа не даде гол.
Со Челзи ко ќе излезиме ќе се испосериме в гаќи, како што се испостравме со Барселона и како што се испостравме со Манчестер. Факт е дека му се треса ножината ко ќе се игра со некој кој се фаворити, и факт е дека бајачка ни треба:toe:

Со Челзи ко ќе излезиме ќе се испосериме в гаќи, како што се испостравме со Барселона и како што се испостравме со Манчестер. Факт е дека му се треса ножината ко ќе се игра со некој кој се фаворити, и факт е дека бајачка ни треба:toe:
A oва го заклучи по ... ?
Убеден сум дека по победата со Милан не беше со овој став. :wink:

Здраво дечки јас сум нов тука и се надевам дека ќе се развиваат солидни дискусии помеѓу нас.....он топик:денес видовме еден катастрофален интер..однонсо како што кажа dee jay катастрофална средина...едноставно играчите беа како изгубени башка што ме заебаја вкладилница...иако јас мислам во вакви утакмици очајно ни фали Ибра...

Здраво дечки јас сум нов тука и се надевам дека ќе се развиваат солидни дискусии помеѓу нас.....он топик:денес видовме еден катастрофален интер..однонсо како што кажа dee jay катастрофална средина...едноставно играчите беа како изгубени башка што ме заебаја вкладилница...иако јас мислам во вакви утакмици очајно ни фали Ибра...
И да играше Ибра, дежаву ке беше ко последни 2 гостувања тука, лани ако добро памтам се на се Ибра 10 пати ја допре топката против Наполи гости и Интер немаа шанса за гол, за разлика од последните гостувања на овој терен, Интер не загубија и Интер создаваа шанси и имаа поништен пенал.

Немој брат одма со Ибра да почнуваш уште во првиот пост, ти гарантирам дека ќе бидеш на нож на 70 % тука.. :pipi:

П.С. Нека проверат модераторите да не сум тоа јас со друг ник.. :pos2:

И да играше Ибра, дежаву ке беше ко последни 2 гостувања тука, лани ако добро памтам се на се Ибра 10 пати ја допре топката против Наполи гости и Интер немаа шанса за гол, за разлика од последните гостувања на овој терен, Интер не загубија и Интер создаваа шанси и имаа поништен пенал.

Абе брат остај тоа можеби до некаде си во право..ама не го заборавај фактот дека ибра е доминантен во дуелите и знае да изигра и со глава и во онакви ситуации каде што се игра на сила(како денес со наполи)..знае да спушти топка и слично..денешната игра наша беше од мајкон до пандев и прекршок за нас...и повторно исто...ама да не се разочарваме сепак ние игравме и всреда со парма...па не сме машини нормално дека ќе киксниме..некој играчи дури се преуморени од ова темпо(мајкон,милито)....тоа со пеналите орајт..и росети греши то е то човек е пред се...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom