Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абре Болоња е слаба не е до нас.. ние си играме нормално.. само тие се многу слаби не можат половината да ја поминат.. е сега највероватно имаат инструкции нашиве да дојдат во водство до полувреме, па ако можи и со два гола разлика за да може Мурињо да ги одмара второто полувреме некои.. мислам дека ако водиме 0-2 за првпат после многу утакмици ако не и 2-3 сезони ке видиме пред крајот на уктамицата да излези Златан Ибрахимович!!

П.С. * Nelson Rivas in for Walter Samuel, who injured his left calf in the warm-up.
** Mancini is the extra substitute

П.С. * Nelson Rivas in for Walter Samuel, who injured his left calf in the warm-up.
** Mancini is the extra substitute

Без гајле, овој е повреден колку Маикон што беше пред мечот со Милан :smir:

Од ко се појави Сантон , поке играме на неговата срана , порано скоро сите акции одеа преку Маикон . Лошо за нас ако повредата на Самуел е сериозна , знаеме колку ни значи.

Интер не е од тие што ги мразам ,не им се милкувам на модераторите,...ама Интер не е тим за големи натпреварувања.ЖАл ми е за него ама ќе изгуби во вторник од Манчестер.......сепак се надевам на победа на Интер:nenene:

Интер не е од тие што ги мразам ,не им се милкувам на модераторите,...ама Интер не е тим за големи натпреварувања.ЖАл ми е за него ама ќе изгуби во вторник од Манчестер.......сепак се надевам на победа на Интер:nenene:
Фала за сожалувањето.
Интер-Милан .. Мал натрпевар беше , Интер-Јуве исто мал ...

Ете Златан доби незгоден удар.. уште да се повреди фали сега.. Што ли му требаше на Мурињо да го става во игра.. да се мочам на Болоња јас.. ебати тимот посран..

Интер кога играше големи натпревари ти и јас не бевме родени. Ако навистина се надеваш на победа на Интер, земи си пуканки и сокче во вторник и не жали предвреме. Уживај!

Ете Златан доби незгоден удар.. уште да се повреди фали сега.. Што ли му требаше на Мурињо да го става во игра.. да се мочам на Болоња јас.. ебати тимот посран..
Трабаше Балотели да го стави , а доколку немавме добар резултат Ибра да влезеше , вака лошо е , може да се повреди.
Мунтари ми делува како изгубен..

едит: Цезар докажува дека во добра форма е.

Еве на оние кои се смееа кога велев дека Станкович е клучен играч доказ.. без него го немаме она последно додавање од средниот ред кон нападот.. и немаме некој да се уфрла во напад од средината како што тоа го прави Станкович.. но мислам дека ке постигниме некој безвезен гол за да победиме со 0-1, по можност од корнер..:toe:

Лоша игра во првиот дел. Нема топки за Адри и Златан, не креираме гол шанси..
Се чуствува одсустото на Дејан во средината и како да имаме играч помалку со Максвел...

Ееее, колку се осеќа неиграњето на Станкович, е сега замислете кога на негово место би имале еден квалитетен плејмејкер, без разлика кој . Ајде, оптимист сум дека ке дадат гол во вториот дел, мора повеќе Маикон да биде инволвиран во нападот зашто низ средината без Дејо не се може . Башка, создадоа доста полу шанси и имаа катастрофална реализација во истите, и Мунтари и Ибра мораа подобро да реагираат при пасовите кои ги добија . Адри е скоро и незабележителен денес, истото важи и за Максвел кој само пополнува место во средниот ред .

Еве го како што спомна некој...од корнер ќе да е....Адријано-Камбијасо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom