Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе на полувреме бев кај една гатачка.. таа ми вика.. ке дадете гол од корна.. и ете.. :pos2:

П.С. Аман господе слушни ја мојата желба нека Мурињо го извади Ибрахимович.. ке продолжам да се тресам да не се повреди Станкович.. не можам на двајцата заедно..

Бравo Ibracadabra, како што кажа, од корнер, Камби за 0 - 1 . :tv:

Eстебан 0-1 , Болоња имаа втор голман , трабаше картон да добие 7цана:smir:

Адриано пак нешто слично при постигнувањето на голот :vozbud:. Не се суди тоа ама сепак, добро е за јадење бурек.

Сега кај нас да влези треба Фиго.. аууфф какво кочење и успорување ке има на натпреварот сето тоа.. ке ја држи топката.. па ке паѓа.. :pos2: ке му ги искини нервите на овие од Болоња.. мислам дека на ред е токму тој.. на местото или на Максвел или на Златан..

Koнечно ми се отвори стримов, проверете го, подобар е .

Висеше голот..штета..Камбијасо слабо реагираше 1-1 пак се одново..

Цела утакмица си ја гледав на друг стрим, сеа го пуштив овој на Syn и гол примивме...

Или си баксуз или ДА...

2-1.....Каков линк до Интер е...не бидува без драма..Балотели...

Нема да верувате ама јас почнав веќе да пишувам ако даде Балотели гол откако влезе сега дека ке се опијанам вечерва... :pos2: е сега од дома ке почнам да пијам.. :pos2:

Ништо не видов од утакмицава освен голот на Болоња. Овој глупиов интернет на телекабел мора да го менам :tapp:

Ај честито нека ви е , барем некој ме усреќе по оние мизериите од Баерн.Ајде да го згазите Манчестер и тогаш може да се рече дека вие сте тотални владетели во Милано а не оние манекенски росонери..

Нека ни е честита победата.
Играта не беше баш на ниво но си освоивме 3 бода, тоа е навважно!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom