Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако де, да пополниме празнина. Може да се смета како подготовки за Road Trip to Milano :pos2:

Инаку ми се допадна мотото на Syn: So close no matter how far, што асоцира на нас од Недојдија и на Металика се разбира поради фонтот, а мене ми текна уште едно (не за транспарентот туку за банери за по сајтов), што дава асоцијација:

INTERNAZIONALE
nothing else matters

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
2jdezpd.jpg

п.с. Последново некјако најмногу мене ме влече, ем не е шарено апла, ем е во боите на тимот . :toe:

и јас мислам дека ова е најдобра варијанта од понудените. со македонско знаме во позадина подобро да не се пробува бидејки изгледа пренатрупано. македонско знаме може да иде како посебно, на страна, што и би требало.

Прво, треба да се знае кој оди, не може некоја агенција да се нафати за 1 човек, т.е. може али ке кошта многу повеќе, што повеќе толку поевтино би требало да биде . Неможам да ти удрам цена зашто треба да се распрашаме по агенцииве што и како, па да видиме кој колку е подготвен да даде, и слично . . .

Е сега проблемот е и кој колку планира да седи, јас уште од стапнувањето во Милано пред скоро година дена си ветив дека тука ке поминам подолг период, и од старт реков на форумов дека планирам една до две недели, не само за еден меч и да пакувам куфери .

Преку агенцијава за мечот со Јунајтед чинеше се на се 12 000 денари, без карта, со карта ке беше бајаги поскапо . Моја претпоставка, 20 - 30 000, јас цела Европа ја шетнав со 700 евра, 18 дена :D, а не штедев, за се имав, овде многу јасно би било поевтино, башка ке штедиме нема да изиграваме рокфелери, плус ако некој има гитара, ете како ке заработуваме ако дојдат црни денови или ке опљачкаме фан на Милан, уз пат и ке го претепаме, со Ками во тимот кадарни сме за тоа :D .

за групно преку агенција требаат мин 30 луѓе, а толку тешко дека ќе најдеш што би седеле две недели, тоа кошта пари. агенциски, за два дена ќе се соберат, сигурно. карта за обичен натпревар на Интер е 27 евра за второто ниво, за третото (горе со Господ) е 22 евра. за првото најефтините се 45 евра, другите се но комент.

http://www.inter.it/en/biglietti/prezzi.html
http://www.inter.it/it/abbonamenti/campagna0809/stadio1600_200809.jpg

за групно преку агенција требаат мин 30 луѓе, а толку тешко дека ќе најдеш што би седеле две недели, тоа кошта пари. агенциски, за два дена ќе се соберат, сигурно. карта за обичен натпревар на Интер е 27 евра за второто ниво, за третото (горе со Господ) е 22 евра. за првото најефтините се 45 евра, другите се но комент.

http://www.inter.it/en/biglietti/prezzi.html
http://www.inter.it/it/abbonamenti/campagna0809/stadio1600_200809.jpg

Глуп впечаток ти даваат тв камерите, ти и најгоре да си ке гледаш најнормално, без никакви проблеми, башка еве ти еден асален пример, кога бевме во Барселона на Ноу Камп, при разгледувањето стигнавме до најгорниот дел од трибините и во тие моменти Роналдињо излезе на индивидуален тренинг со тренер . Најнормално се гледаше се, а вака од ТВ мислиш мала точка ке гледаш, башка што Меаца е помал стадион, ке се изненадиш кога ке влезеш внатре .

Муабетот баш затоа го почнав вака рано, да присобереме информации што и како, тие што би сакале да дојдат да имаат време убаво да испланираат, кога ке се знае финалниот број на луѓе одиме и по агенцииве да се распрашаме . :smir:

INTERNAZIONALE
nothing else matters
Топови, само мал едит, Internazionale & Nothing else matters, вака така со супер идеја излеговме, можеме и двете да го стокмиме само уште да каже некој каде ке може да се направи таков транспарент, знаме, било што . Да е големо и приметливо .

Глуп впечаток ти даваат тв камерите, ти и најгоре да си ке гледаш најнормално, без никакви проблеми, башка еве ти еден асален пример, кога бевме во Барселона на Ноу Камп, при разгледувањето стигнавме до најгорниот дел од трибините и во тие моменти Роналдињо излезе на индивидуален тренинг со тренер . Најнормално се гледаше се, а вака од ТВ мислиш мала точка ке гледаш, башка што Меаца е помал стадион, ке се изненадиш кога ке влезеш внатре.

на Меаца не сум бил така да да ти верувам на збор. иначе сум бил на Скај Дом во Торонто и верувај третото ниво е со Господ :pos2: е сеа претпоставив дека и на сите е така. на Ноу Камп сум бил само на првото ниво.

Што убо си прајте планој , ама пари се нема бе ... Ке играм спортска наредниве месеци и ако падни нешо ке идам :wink::toe:

Што убо си прајте планој , ама пари се нема бе ... Ке играм спортска наредниве месеци и ако падни нешо ке идам :wink::toe:
Да али и прашање е дали ке се реализираат, ако е за повеќе би било и полесно преку агенција, а вака двајца, тројца, тешко ке биде со визите али ко за почеток добро е, ако не успееме во амбасада, тогаш едноставно ке мора да се чека поголем број на заинтересирани. Иначе што се однесува до мене, јас сам планирав да одам али уште летоска морав да го убацам и Ками во комбинација, така да мое е да прашам дали ке има и други што би сакале да одат, ако не, здравје .

п.с. Кога за прв пат ке стапнете во Милано и на Меаца, ке сватите зашто уште во тој момент сум си ветил себеси, овде доаѓам пак :D .
п.п.с. Тоа беше само кратка рута, од 8 часа во Милано од кои 1 ипол на стадионот, ден пред мечот со Каљари минатата сезона, е сеа тек на меч :D .

Син, многу е тешко за два-тројца виза за во Италија да се вади -.-

Син, многу е тешко за два-тројца виза за во Италија да се вади -.-
Знам, ама вреди да се обидам, врски ово оно, ризик е Ками да го земам во амбасада, уште од старт црни печати ке ни удрат у пасош, али еве ке видиме кој ке биде финалниот број до Април па ке размислуваме за наредниот чекор .

Глуп впечаток ти даваат тв камерите, ти и најгоре да си ке гледаш најнормално, без никакви проблеми, башка еве ти еден асален пример, кога бевме во Барселона на Ноу Камп, при разгледувањето стигнавме до најгорниот дел од трибините и во тие моменти Роналдињо излезе на индивидуален тренинг со тренер . Најнормално се гледаше се, а вака од ТВ мислиш мала точка ке гледаш, башка што Меаца е помал стадион, ке се изненадиш кога ке влезеш внатре .
Тоа за Ноу Камп е точно,сум бил и јас.Од најгоре на стадионот се гледа одлично.:helou:

Круз се излечи од заушките, па се враќа на целосен тренинг.. :)
Стоногалката тренира по 2 пати дневно, па можеби за дербито со Милан ќе биде барем на клупа...

Lippi: Inter’s Young ‘Champion’ Santon Deserves Azzurri Call-Up

“I must confess that I did not know Santon prior to when he made his debut a few weeks ago,” Lippi declared in the interview with Sky.

“I saw him play for the first time with Inter against Roma in the Coppa Italia, and I was certainly impressed,” he added.

“In my opinion, this player has all of the potential required to become a champion, meaning that he surely will have the chance to play for the Azzurri one day.

“I was really impressed with his temperament, especially considering the strength of the team, and the incredible amount of quality they possess,” Lippi concluded.

Му се даде шанса, покажа шо знае на терен и сега се смета за иден репрезентативец на Италија...секоја чест :aplauz:

Сантон го сметам за the new J.Zanetti :)

мене не ми се допаѓаат овие споредби и наслови. прерано е да се зборува за било што во врска со сантон едноставно премалку одигра за да му се лепат етикети нов малдини или нов занети. тоа може многу лошо да влијае врз него. сетете се на балотели.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom