Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега за сега се овие, после Грејт ке ги досреди зашто очигледно се разбира во Фотошоп, ја аматерче сум апла .

kajgana3finalkajganarl5.jpg

34xizhs.jpg

И ова е последно направено, ако имате идеја плус бујрум

2jdezpd.jpg

п.с. Последново некјако најмногу мене ме влече, ем не е шарено апла, ем е во боите на тимот . :toe:

И ова е последно направено, ако имате идеја плус бујрум

Нешто како Македонско знаме во позадина, да се знае од каде е...? И мешаниот текст, буква по буква.

Нешто како Македонско знаме во позадина, да се знае од каде е...? И мешаниот текст, буква по буква.

Друже, идејава е за да иде истово на знаме, а со црвено жолтата варијанта ке се изгуби во преводот апла .
Сега за сега тие се, реков, Грејт супер ја реализираше дадената идеја, искрено не ни очекував дека вака ке излезе, кога ке има време ке ги дошминка и ке остане едно ко за форумов што би било најдобро, а и ке избереме кое да иде на транспарент . :smir:

п.с. Реков, ке иде фрагмент од Nothing else и ке се додаде, Inter Fans - Macedonia, затоа е и So close no Matter how far, и под истиов текст, или над, логово што сега е направено .

Друже, идејава е за да иде истово на знаме, а со црвено жолтата варијанта ке се изгуби во преводот апла .
Сега за сега тие се, реков, Грејт супер ја реализираше дадената идеја, искрено не ни очекував дека вака ке излезе, кога ке има време ке ги дошминка и ке остане едно ко за форумов што би било најдобро, а и ке избереме кое да иде на транспарент . :smir:

п.с. Реков, ке иде фрагмент од Nothing else и ке се додаде, Inter Fans - Macedonia, затоа е и So close no Matter how far, и под истиов текст, или над, логово што сега е направено .

Црвено - жолта со одреден степен на транспарентност, легнува на позадина и не се ни осеќа. Сум правел такви банери само за жал немам многу време сега, а немам ни инсталирано фотошоп во моментов. Ако имам време ќе придонесам со нешто. Идејата ви е одлична!

Прегледај го приврзокот 9896
еве одприлика каде би било местото за текстот!
Ете го, нешто вака, добра бета верзија Адри :D . Со оглед дека идејава е дадена вчера, идеме пребрзо .

Иначе ке гледаме да се сконцентрираме на источната трибина :D, онаму каде што седи транспарентот за Занети, сега мислам седи оној Templari, за да бидеме фатени од камерите, кои се поставени на западната трибина кога идат преносите .

Ете го, нешто вака, добра бета верзија Адри :D . Со оглед дека идејава е дадена вчера, идеме пребрзо .

Иначе ке гледаме да се сконцентрираме на источната трибина :D, онаму каде што седи транспарентот за Занети, сега мислам седи оној Templari, за да бидеме фатени од камерите, кои се поставени на западната трибина кога идат преносите .
Ако направиме нешто што ќе биде доволно впечатливо ќе бидиме фатени од камерите било каде да се наоѓаме.
Значи освем тоа впечатливо знаме, би било добро да носеме и исти маички, кои би ги направиле самите, со истиот или друг транспарент со што како група би биле многу повпечатливи.

Ме интересира и колку од прилика би не чинело тоа? Пат и карти...

Ако направиме нешто што ќе биде доволно впечатливо ќе бидиме фатени од камерите било каде да се наоѓаме.
Значи освем тоа впечатливо знаме, би било добро да носеме и исти маички, кои би ги направиле самите, со истиот или друг транспарент со што како група би биле многу повпечатливи.

ЛЕЛЕ НЕ МЕ РАДУЈТЕ :pos2: уште од сеа :zlo: како се токмам, има да се побудалам таму аааааааааааааааа:music3::olee::music3:

Прво, треба да се знае кој оди, не може некоја агенција да се нафати за 1 човек, т.е. може али ке кошта многу повеќе, што повеќе толку поевтино би требало да биде . Неможам да ти удрам цена зашто треба да се распрашаме по агенцииве што и како, па да видиме кој колку е подготвен да даде, и слично . . .

Е сега проблемот е и кој колку планира да седи, јас уште од стапнувањето во Милано пред скоро година дена си ветив дека тука ке поминам подолг период, и од старт реков на форумов дека планирам една до две недели, не само за еден меч и да пакувам куфери .

Преку агенцијава за мечот со Јунајтед чинеше се на се 12 000 денари, без карта, со карта ке беше бајаги поскапо . Моја претпоставка, 20 - 30 000, јас цела Европа ја шетнав со 700 евра, 18 дена :D, а не штедев, за се имав, овде многу јасно би било поевтино, башка ке штедиме нема да изиграваме рокфелери, плус ако некој има гитара, ете како ке заработуваме ако дојдат црни денови или ке опљачкаме фан на Милан, уз пат и ке го претепаме, со Ками во тимот кадарни сме за тоа :D .

Прво, треба да се знае кој оди, не може некоја агенција да се нафати за 1 човек, т.е. може али ке кошта многу повеќе, што повеќе толку поевтино би требало да биде . Неможам да ти удрам цена зашто треба да се распрашаме по агенцииве што и како, па да видиме кој колку е подготвен да даде, и слично . . .

Е сега проблемот е и кој колку планира да седи, јас уште од стапнувањето во Милано пред скоро година дена си ветив дека тука ке поминам подолг период, и од старт реков на форумов дека планирам една до две недели, не само за еден меч и да пакувам куфери .

Преку агенцијава за мечот со Јунајтед чинеше се на се 12 000 денари, без карта, со карта ке беше бајаги поскапо . Моја претпоставка, 20 - 30 000, јас цела Европа ја шетнав со 700 евра, 18 дена :D, а не штедев, за се имав, овде многу јасно би било поевтино, башка ке штедиме нема да изиграваме рокфелери, плус ако некој има гитара, ете како ке заработуваме ако дојдат црни денови или ке опљачкаме фан на Милан, уз пат и ке го претепаме, со Ками во тимот кадарни сме за тоа :D .

Ма и да иаме пари, да фатиме на пр у некоја Италијанска Астра, па ќе унаказам некој, неможам, појако од мене ке биде :zlo:

Јас од сега не можам да кажам со сигурност дали можам да идам. За 2-3 месеци многу работи може да се сменат... Многу зависи од тоа како ќе поминам на факултет, па да го расположам татко ми да ми даде пари :) Да се надеваме дека ќе се собериме во што поголем број, па така ќе биде и многу поинтересно.

Сепак, идејата е одлична и се надевам дека ќе и јас ќе бидам дел од таа група Македонски фанови во Милано.

Добра инспирација ми даде, што велиш за ова? :)

1111111ah9.jpg

I Like it...

јас ги правев тие со зголемување на транспарентноста на втората слика (знамето), па дури и да ја изгуби бојата, само сенката да се гледа од сонцето, ќе има ефект. Значи бојата не е ни битна, може и знамето да биде црно/сино само со многу послаби нијанси за да дојдат до израз буквите напред.

Инаку за оригиналната верзија дојде до забуна: јас го користам синиот скин за кајгана а на него се гледа INTERNAZIONALE на жолта позадина, затоа ми беше чудно, зошто е позадината таква. Кај вас на жолтиот скин, се гледаат само буквите. Пробај со синиот скин ќе видиш на што мислам.

Ми недостасува малку повеќе време да имам за да правам вакви работи. Имам многу работа на компјутер и никогаш не стигнувам...

Поздрав!

Ех, да. Дека го користиш синиот скин делува така, зошто јас пробав да ја клонирам бојата од сајтов и да ја убацам на сликата за да има поубав ефект.

Знаеш, со транспарентност се избелува сликата, јас обично правам повеќе дупликати и ги средувам со клон, така дава најдобар ефект.

Него ај, темава отиде во фотошоп :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom