Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ќе биде тешко со адри . круз или креспо во нападот. не знам како ќе функционираат без ибра :toe: . сепак ова е перфектна можност адри да докаже дека се враќа барем делумно во формата која му ја донесе титулата император
Можеби ќе играме со Адри и 2 крила, Кварезма и Мансини...
Така ќе извиси еден играч од средниот ред, најверојатно Занети кој би се вратил на лев бек.

Цезар. - Маикон, Кордоба, Самуел, Занетти - Станкович, Мунтари, Камбиасо, - Кварезма, Адриано, Мансини

Поверојатно е деќа ќе стартуваме со 4-4-2 со Адри и Круз во шпицот но Мурињо не ја исклучува ни оваа опција...

Јас мислам ке игра Манчини,бидејќи некни изјави дека не бил задоволен....ама ке видиме...мене нај битно ми е што со сигурност Адриано почнува од првата минута,а искрено сакам да го видам и Куарезма,само што според мене тоа е тешко веројатно.

еве го одговорот на мурињо за Доменеш!
"I cried after Domenech's press conference during Euro 2008. He had just lost with France, but he was marvellous and he touched my heart. It was a fantastic press conference," Mourinho told La Gazzetta Dello Sport, referring to Domenech's infamous live-air wedding proposal to his girlfriend.

Јас мислам дека вака ке биде утре:

------------------Цезар------------------
Маикон-Кордоба-Самуел-Максвел
--------------------------------------------
Занети-----Камбиасо------Мунтари
--------------Станковиќ----------------
--------------------------------------------
--------------Адри----Круз--------------

не би бил изненаден Сантон да го видам како лев бек!
а другиот дел се стандард!

Tepavme , goltajte prasina ;) juv.:wink:

Од утре нема да се голта прашината, дури и да изгубат, први ќе се поради првиот меѓусебен дуел, гол разлика во Италија не важи . :smir:

п.с. Провокативни постови заборави на оваа тема, прочитај ги убаво правилата кои важат за фан клубовите .

Остај го Syn, не го разбрал изразот „голтање прашина“ иако ја голтаат две години во обемни количини. Нормално, после тоа им се мати во умот па тресат зелени.

Еве вистинска шанса да докаже Адри, from what he is made of. Реално, очекувам со еден напаѓач, и две крила да играме.

4-5-1 или 4-3-3 (донекаде се исти) зависи, во зависност од акциите.

juve, kurot da go jade, spoile this...

На нашава тема да им честитам на фановите на Јуве за вчерашната победа над Фиорентина.
Јувентус докажува дека ни е сериозен конкурент за скудето.
Нема зашто да нервираме на постовите на фановите од Јуве.
Иако не мие мило кога победува Јуве, сепак и покрај големиот број на повреди држаат чекор со нас.

20.30 директен пренос на интер сампдорија на Телма.
а за следното коло што ке се игра во среда нема да ја пренесуваат интер туку фиорентина

Утамицава очекувам чиста победа,па редно време е да излеземе од малава криза што не фати,а иначе јуБентус може да се радува до 20:30 Ч.

Очекувам од Императорот да збесне...

Форца Интер...:helou:

Мораме да победиме вечерва! Јуве славеше вчера, со неколку контраверзни одлуки на судиите посебно поништениот гол на Фиорентина. Еве денес на Милан му подаруваат пенали, му исклучуваат играчи на Болоња па еве сега има убедливо водство по крајот на првиот дел.
Едноставно вечерва мораме да победиме!

Ги читам у фан клуб кај нив у стилу не дека ова им била тешка утакмица... Демек сигурна победа им била. Свашта ќе прочиташ... Како толку брзо заборавија на “лесната победа“ у есенскиот дел од оваа сезона, кога нели ги “победија“ :)
Пенал + црвен... браво за Милан, најдобри се... СВАШТА!

Вечер ќе тепа Интер 100%, Мурињо 2 пати не се лизга на ист противник... :) Истото го чека и Милан во меѓусебниот дуел, а до тогаш нека ја дигнат главата горе... и... ќе го видат ИНТЕР!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom