Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е нееееееееееее!!!

Ајде рагаци, верував во вас 100% и 50 евра :-))))

Бравооо ;) заслужена победа, ваков Интер сакам да глеамм само Мунтари се појше и појше праи глупости. Сантон е 1рва лига, мислам дека ке биде играчиште од него. Адриано 5тка денес, мислам дека така ке продолжи и ке им ја затне муцката на новинарите. Со Удинезе мислам сме у полу-финале, а у недела играме против Сампдориа, па останува да продолжат вака и со нив. FORZA INTER !!!:vozbud:

Честито победа, интересен натпревар, секоја чест на Ибрахимовиќ, со ножичките го избраа и за најдобар гол минатата сезона.

ГОЛОВИТЕ за тие што не го гледаа натпреварот. :)

Ајде честито нека ни е победата и нека ни се множат.Следна е Сампдорија и осеќам Адри ќе им закачи некое голче, време е веќе да победиме во Серија А.

Леле Адри се враќа во форма :vozbud:

Форца Интер !!!

Ееее Интераши.. каде сте да се пожалите од Интер.. немал контрола над топката.. не притискал доволно.. не бил креативен.. еве денес со Рома имавме се.. кога ни требаше водство не можеа да излезат од 30 м, креиравме доста шанси.. шутеви.. акробации.. итн.. а знаете ли зошто? Сега ке ви кажам.. ама запамтете.. во средината играа Станкович, Мунтари, Камбиасо и Занети! Го немаше нити Чиву, нити Бурдисо во средината.. значи заклучок.. тоа е нашата најдобра средина.. односно најдобриот избор.. секако со можност за Виеира да настапува во неа на местото на еден од последните тројца.. било кој.. некој ке речи не можи на местото на капитенот.. ама ве уверувам дека можи.. значи Станкович јас претходно кажав.. некој се смееше таму.. е наш клучен играч во оваа 4-3-1-2 формација.. а за Адриано одамна си викам дека не смее да се испушти од Интер..
Друго.. што ке велев.. ете го бе другари и Бурдисо со некои мали грешки да изигра според мене на ниво.. но тука покрај него беше Самуел, кој според мене е најдобриот дефанзивец што го имаме..
И за крај.. некој ке рече.. бев изненаден од Сантон.. изигра феноменално.. но јас ке речам.. не бев изненаден од неговата феноменална игра.. затоа што знам дека е добар десен бек.. но и јас бев изненаден од неговата игра на позиција лев бек.. се покажа дека имаме страшен бек од младинската школа.. како што на времето Интерашите го имале Факети.. ние оваа генерација не памтиме некој Италијанец кој се покажал во Интер како бек.. и еве сега гледаме дека еден доаѓа.. со страшно темпо ке се пробие во првиот тим..
Поздрав :smir:

П.С. Сега она што сите не интересира е како по долго време ке изиграме една утакмица без Златко.. против Сампдориа во недела! Се надевам дека Адриано ке продолжи онаму каде и застана.. да дава голови.. а би сакал да го видам Балотели.. иако сум песимист дека ке игра..

Браво дечкиииииииии
НЕка ни е честита победата.. Добра игра и заслушено одиме понатаму! Forza Inter!!!

Ова четврт беше? Сеа со Јувентус играме во полуфинале? и други кој минаа во полуфинале? Сампдорија и?

Браво дечкиииииииии
НЕка ни е честита победата.. Добра игра и заслушено одиме понатаму! Forza Inter!!!

Ова четврт беше? Сеа со Јувентус играме во полуфинале? и други кој минаа во полуфинале? Сампдорија и?

Со Сампдорија играте полуфинале мислам:)..Јуве игра со Наполи..

Интер!!!! Тооо мајстори!!!! Адри и Ибра ,леле леле само да се уиграат уште малце и ке го јаде манчестер , Бурдисо да не играше ке тепавме 4-0 :helou:

Со Сампдорија играте полуфинале мислам:)..Јуве игра со Наполи..

А што, не се играат две утакмици? Ќе биде јако ако тепате со Наполи, ќе се јадеме на два фронта, дај боже и ЛШ така да биде :back:

Само во Полу-финале мислам дека се играат 2 утакмици. Така да грешно пишав прееска дека против Удинезе дека ке играме, мислев на Сампдорија.

Ееее Интераши.. каде сте да се пожалите од Интер.. немал контрола над топката.. не притискал доволно.. не бил креативен.. еве денес со Рома имавме се.. кога ни требаше водство не можеа да излезат од 30 м, креиравме доста шанси.. шутеви.. акробации.. итн.. а знаете ли зошто? Сега ке ви кажам.. ама запамтете.. во средината играа Станкович, Мунтари, Камбиасо и Занети! Го немаше нити Чиву, нити Бурдисо во средината.. значи заклучок.. тоа е нашата најдобра средина.. односно најдобриот избор.. секако со можност за Виеира да настапува во неа на местото на еден од последните тројца.. било кој.. некој ке речи не можи на местото на капитенот.. ама ве уверувам дека можи.. значи Станкович јас претходно кажав.. некој се смееше таму.. е наш клучен играч во оваа 4-3-1-2 формација.. а за Адриано одамна си викам дека не смее да се испушти од Интер..
Друго.. што ке велев.. ете го бе другари и Бурдисо со некои мали грешки да изигра според мене на ниво.. но тука покрај него беше Самуел, кој според мене е најдобриот дефанзивец што го имаме..
И за крај.. некој ке рече.. бев изненаден од Сантон.. изигра феноменално.. но јас ке речам.. не бев изненаден од неговата феноменална игра.. затоа што знам дека е добар десен бек.. но и јас бев изненаден од неговата игра на позиција лев бек.. се покажа дека имаме страшен бек од младинската школа.. како што на времето Интерашите го имале Факети.. ние оваа генерација не памтиме некој Италијанец кој се покажал во Интер како бек.. и еве сега гледаме дека еден доаѓа.. со страшно темпо ке се пробие во првиот тим..
Поздрав :smir:

П.С. Сега она што сите не интересира е како по долго време ке изиграме една утакмица без Златко.. против Сампдориа во недела! Се надевам дека Адриано ке продолжи онаму каде и застана.. да дава голови.. а би сакал да го видам Балотели.. иако сум песимист дека ке игра..

Апсолутно тоа е најдобриот среден ред и според мене, само без опција Виера да улета во него. Мунтари игра добро само кога Дејан игра одлично, појма немам зошто е ова така...

Ех, да игравме секаде како во Купов... Жозе истакна амбиции да го освои, му верував со 50 евра и не згрешив. Второ, се покажа дека покрај многуте проблеми кои ги имаме, најголем е оној со мотивацијата. Кога сме мотивирани газиме. Кога не, не можеме ни Каљари да го тепаме. Мечевите со силните екипи воопшто не ме плашат, ама останатите...

Денес имаше неколку спектакуларни удари на гол и проигрувања. Адри има шанса да покаже дека огромното трпение на клубот кон него ќе се исплати. Затоа што со ваков лош напад, и без засилувања зимава, ако тој не проработи лошо ни се пишува.

За Бурдисо, уште стојам зад оние 8 милиони од Тотенхем.

П.С.
Го видовте ли спринтот на Занети по десната аут линија во 92 минута од мечот. Овој човек не престанува да ме импресионира.

Леле леле да влезеше волејот од Декиииииииии!!!! :nesvest:

е да влезеше ама не влезе, иначе комотно ке можеше да биде у конкуренција за најдобар гол на сезоната во Италија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom