Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе ти дајме вечер... Myp2p.eu треба да има...
Пред натпреварот ќе ти дадам и директен линк. Само ќе си симниш програмче преку кое сакаш да гледаш...

Програмче имам само да знам кај ќе ја даваат!!!
Се надевам дека ќе се радуваме вечер и дека ќе го видиме Адриано како стартер со Ибра.

Луѓе, јас сум од тие што мразат програми, има ли на justin.tv или нешто слично?

Преку justin многу ке ти кочи , и нема да имаш квалитетна слика, вака спуштиси sopacst прогарамче , мирна главата да ти е цел натпревар:smir:

п.с Уефа го презентира тимот на годината за 2008 , нема од Интер играч таму , мислам дека требаше Маикон да биде на местото на Рамос ама тоа е .http://www1.uefa.com/fanzone/TeamOfTheYear/index.html

Ќе има ама нема да биди убав квалитетот. И преку myp2p можиш со медиа плеер да си гледаш не ти треба програмче. Ама SopCast ти е најдобар избор. Касни околу 2 минути ама е со најдобар квалитет...

Програмче имам само да знам кај ќе ја даваат!!!
Се надевам дека ќе се радуваме вечер и дека ќе го видиме Адриано како стартер со Ибра.
Линк имаш ТУКА

Хехе, чекај пред утакмица Камискази или Меаца ќе дистрибутираат некој линк :), а замисли да глеаш фудбал на ДигитАлб, ќе пукнеш од смеење од тој коментаторот :):)

Еве сега гледав ракомет и најдов тука има и линк за Интер - Рома. Незнам како ќе биде фудбалот, ракометот е со одличен квалитет сликата.

На Rai Uno ќе ја даваат,ама овие од кабловскиве колку се клети,можно е да ја исклучат програмата намерно

Другар, http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=29126&part=sports
Еве ти линк, и ке идеш на тие кај што пишува Медиа Плејр и автоматски ке те пренесува на ЛИНКови(Џастин ти-ви) и ако некој не работи, пробај на друг повеќе ги има.
Поздрав.

Еве сега гледав ракомет и најдов тука има и линк за Интер - Рома. Незнам како ќе биде фудбалот, ракометот е со одличен квалитет сликата.

да да гледајте ја тука,супер стрим има на оваа страна

Inter: 1 Toldo; 13 Maicon, 16 Burdisso, 25 Samuel, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 10 Adriano;
A disposizione: 12 Julio Cesar, 7 Figo, 24 Rivas, 26 Chivu, 33 Mancini, 45 Balotelli, 77 Quaresma;
Allenatore: José Mourinho

Roma: 25 Arthur; 3 Cicinho, 5 Mexes, 4 Juan, 17 Riise; 11 Taddei, 16 De Rossi, 20 Perrotta; 33 Brighi; 19 Julio Baptista, 9 Vucinic;
A disposizione: 27 Bertagnoli, 7 Pizarro, 8 Aquilani, 15 Loria, 24 Menez, 26 Greco, 77 Cassetti;
Allenatore: Luciano Spalletti

Arbitro
: Daniele Orsato (sez. Schio)

Бурдисо хаххахахаха

што е бе ова :tapp: на сите линкови има сампдорија - удинезе, зар ке чекаме пенали да изведуваат па да почне оваа.ццц

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=29126&part=sports

Еве го и по втор пат.. кој нема програмчиња нека гледа со медиа плеер. поз

Во 20:30 или и 45 е? На лајв скор почнат е а пишува дека е во 20:45..

Livescore.com го почнаа порано натпреварот :) Во 20:45 треба да почни...

Прв пат ке го видиме Стантон во првите 11 ако не се лажам,а и добро е Адриано е прва постава,нека му легни теренот.....

Момци почна ли ова или и вие гледате кинески реклами ко мене? Ако е почнато кај гледате?

ја па дигнав паника :) мислев дека од 20:30 ке биде, и пцуев се живо зашто сегде ја даваат Сампдориа :) ама добро е
сеа ваљда почиња :vozbud:
пс. Сантон, Адриано, Бурдисо у стартни 11 а за рома не игра Тоти

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom