Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај сме направиле добра зделка ние кога е у прашање продавање на некое дрво... Или може да го продадеме Бурдисо и да го земеме Фавали за истите пари т.е. некое друго дрвце :)
Искрено добро ќе биде ако го дадат, и да додадат уште некое милионче и да се земе некој плејмејкер зимава... :)

отиде Тотенхем у 2ра лига :) не се шалам, знае киксови да си праи Бурдисо ама ми се свиѓа што е 1рв за рчкање и тепање и мн е агресивен, така да од тој поглед би ми недостигал. Ама коа ќе се подразмислам мислам дека помирно би глеал натпревар доколку во одбрана ни се како централни Киву и Кордоба или Самуел, мада и 2јцата направија неколку глупости ама ај.
Оваа година не давале Куп на Телеспорт, можда сеа побитните утакмици ке ги даваат.

отиде Тотенхем у 2ра лига :) не се шалам, знае киксови да си праи Бурдисо ама ми се свиѓа што е 1рв за рчкање и тепање и мн е агресивен, така да од тој поглед би ми недостигал. Ама коа ќе се подразмислам мислам дека помирно би глеал натпревар доколку во одбрана ни се како централни Киву и Кордоба или Самуел, мада и 2јцата направија неколку глупости ама ај.
Оваа година не давале Куп на Телеспорт, можда сеа побитните утакмици ке ги даваат.
Јуве мсилам го даваа.

Фала богу да напраат и некоја беља нашиве браќа од Милано :)
Има дисциплинска казна од 20.000 евра
A statement released by the Italian disciplinary commission reads:

"Inter fans threw three missiles towards Atalanta fans during the first half of the match. One of those objects hit an Atalanta fan in the face and he needed emergency treatment."
19169.jpg

Чул те Господ!!!Само да не е некоја забанција....а бе 8 миљони не се заебанција,да ти ги дај некој бакшиш!
И плус 2 милиони или колку зема плата...
Уште да се најди некој да даде некое милионче за Виера, Дакур, па и Креспо...

Ма ако си иде бурдисо освојуваме тројна титула ,кога дојде мурињо во интер имаа подготвителни и бурдисо се покажа доста добро,али кога почна лига катастрофа жива беше , дури имал најслаб рејтинг во историја на Интер.ит (натпреварот со анортозис) и едвај чекам да си иде дека е и БАКСУЗ голем,а ако не си иде наебавме...

Ма ако си иде бурдисо освојуваме тројна титула ,кога дојде мурињо во интер имаа подготвителни и бурдисо се покажа доста добро,али кога почна лига катастрофа жива беше , дури имал најслаб рејтинг во историја на Интер.ит (натпреварот со анортозис) и едвај чекам да си иде дека е и БАКСУЗ голем,а ако не си иде наебавме...
Не е така страшно поради еден играч :) Да не претеруваме не е толку лош, но сепак не е играч за во ИНтер. Ако има востина во тоаа понуда, треба веднаш да се прифати и некое милионче плус да се земи овај србинот од Челзи. Сега читав дека Интер и Манчестер Сити биле заинтересирани за него.

За вечерва се надевам на едно офанзивно издание на тимот, можеби со 4-3-3 формација... Занети, Камби и Мунрати и пред нив Кварезма, Ибра, Мансини...
Или поради неиграњето на Кордоба и Максвел, Киву да игра покрај Самуел, Занети лево па така ќе има место за Дејан во средниот ред...

Како и да е, очекувам добро издание на тимот после катастрофалниот старт на полусезоната во Сериа А.

Decki ako ne ve mrzi da mi daete ekoj link za vecer za utakmicata?
Ќе ти дајме вечер... Myp2p.eu треба да има...
Пред натпреварот ќе ти дадам и директен линк. Само ќе си симниш програмче преку кое сакаш да гледаш...

Абе ко што прочитав некоја страна поназад дека Раи Уно ќе ја даваат. Е сеа тие што фаќаме Раи Уно (тие што сте на Телекабел) сакам да ве прашам, да не префрлат нашиве Раи Дуе?! Прошлиот пат таква глупост напраија, или пак даваа на Раи 2, а јас сум смешал!? Да се надевам дека ќе ја начекам на кабелска, на РАи или на Телеспорт Романската!? Или јок??

Абе ко што прочитав некоја страна поназад дека Раи Уно ќе ја даваат. Е сеа тие што фаќаме Раи Уно (тие што сте на Телекабел) сакам да ве прашам, да не префрлат нашиве Раи Дуе?! Прошлиот пат таква глупост напраија, или пак даваа на Раи 2, а јас сум смешал!? Да се надевам дека ќе ја начекам на кабелска, на РАи или на Телеспорт Романската!? Или јок??

edit:
Пренос ќе има на:
RAI Uno Italy
ART Sport 4
C+Deporte 1
Premiere Sport CL10
Digit ALB
Sport TV 2
(Sport Klub (Romania
Sport Klub+(Serbia)
Alfa TV Cyprus
Не пиши тука за Телеспорт или ако е истата со спорт клуб како што рече некој предходно...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom