Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 36 Francesco Bolzoni.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna.

По изоставувањето на Кварезма и Мансини, Мурињо најверојатно ќе стартува со:

----------------Цезар---------------
Маикон---Самуел--Кордоба--Максвел
Фиго---------КАмбиасо--------Занети
-------------Станкович-------------
-------Ибрахимович--Адриано--------

Можно е да игра и Хименез на местото на Фиго, и Креспо на Адриано но тешко, мислам дека ова се стартните 11...

uste inter gi cekam za 33 000denari ..stalno posledni si gi ostavam:pos2:najubo e tvojo tim da si go cekash i da pobedi sega da se nadevame nema da me iznevera a ocekuvam adriano utre so ibra vo napado i ela zapri ne:vozbud:

zaprine*

Тука е мислењето на Мурињо за Кака, исто така интервју кое зборува за Манчестер Јунајтед, конкурентот Јувентус, и за трансфер Шпекулациите!!

Да, Мурињо изјави дека е најдобро Кака да остане. Исто и Сколари и Фернандо Торес јавно му порачаа дека Сити не е клуб за него.

Не се сомневам дека кога - тогаш Арапиве ќе пратат понуда за Мурињо. Добро е што тој веќе има искуство со еден богаташ кој реши да си игра клуб. Ама тоа не е гаранција дека не би заминал. Ништо не е гаранција со вака ненормални понуди...

Да, Мурињо изјави дека е најдобро Кака да остане. Исто и Сколари и Фернандо Торес јавно му порачаа дека Сити не е клуб за него.

Не се сомневам дека кога - тогаш Арапиве ќе пратат понуда за Мурињо. Добро е што тој веќе има искуство со еден богаташ кој реши да си игра клуб. Ама тоа не е гаранција дека не би заминал. Ништо не е гаранција со вака ненормални понуди...

Затоа реков, и пак ќе речам.. Ако Милан попушти за Кака, тогаш Манчестер Сити ќе тргнат по Буфон и Мурињо.. Ова што се случува не му оди во прилог на Калчото, затоа сметам дека е потребно единство на тимовите ако сакаат да оди во нагорна линија Калчото, и да им се даде дознаење на Арапиве дека нема пари што би ја купил традицијата...Forza Calcio!!!!!

Битни се и двете за мене. Репрезентација си е репрезентација и мора да се следи и да се навива, барем кај мене тоа е така. Ќе одам со комбиниран пренос :-), фудбалот почнува во 3, ракометот во 3.30. Поголемиот дел ќе го изгледам.
Каков фан на Интер...?
Се знае најважен е Интер, па се останато.

Каков фан на Интер...?

Никаков де... :tapp:

Јас сум прво Македонец и најважна ми е репрезентацијата. 10 години сум чекал да настапиме на првенство. И еве почнавме лошо ама тоа е, таков е спортот...

И како можеш да даваш такви коментари? Каков фан сум, јас си знам. Колку години сум чекал титула, сум корнел нерви, сум славел победи и сум трпел порази... И не мора никому да докажувам ништо а посебно не сакам на мојот фан-клуб да ме прозиваат за вакви работи.

Искрено, мене Македонија ми е пред се. А ти како сакаш свати го тоа, твоја работа си е...

Зарем Македонија Алжир е побитно од Интер :toe: битно е и тоа, ама ништо не е побитно од 11 испотени мажјаци со плаво-црни дресови :)
Абе у Македонија има едно 30% шо не му е битна Македонија, ако си ти еден од тие, к*р те боли....
Каков фан на Интер...?
Ај, ти не си наш...:wink:

Абе у Македонија има едно 30% шо не му е битна Македонија, ако си ти еден од тие, к*р те боли....

Ајде терај почна Билан второто полувреме оди гледај како ќе ве прекрже Фиоре во второт:vozbud:
Контра дааа:pos2::pos2:

Каков фан на Интер...?

Грешка си тука голема. Пред се си МАКЕДОНЕЦ и мора МАКЕДОНИЈА да ти е на прво место. Барем и мене ми е така. И јас сум фан на Интер, ама пред се ми е Македонија!

Тепаа комшииве... Многу среќа имаа и никаква игра...
Триово Ка-Па-Ро... Мене боље ми звучи Ро-Па-К, а? :):):)

Утре мора да се победи...

Грешка си тука голема. Пред се си МАКЕДОНЕЦ и мора МАКЕДОНИЈА да ти е на прво место. Барем и мене ми е така. И јас сум фан на Интер, ама пред се ми е Македонија!
Не ми беше тоа дали е Македонија или Интер.
Во прашање е Фудбал или Ракомет.
Јас надешта во Маакедонскиот спорт ја изгубив многу одамна, моментално имаме само неколку поединци за кој можеме да се пофалиме, а тоа се: Горан Пандев и Кире Лазаров.
И јас сум за нашите спортисти и спортски екипи, но од очај пратам алпско скиање и навивам за Ивица Костелиќ, Тина Мазе. Тенис за Новак Ѓоковиќ, Марио Анчиќ, Јелена Јанковиќ, Ана Ивановиќ. Сите поранешни Југословенски републики (денеска држави) имаат успеси во поединечни и екипни спортови, а со голем успех настапуваат и нивните репрезентации во многу спортови.
И јас сакам некоја наша репрезентација да биде барем блиску до освојување на некоја титула, но тоа ќе ни остане само пуста желба.

П.С И Јас не би бил фан на Интер доколку нашите Вардар, Пелистер, Победа, Слога ЈМ се натпреваруваа во Лигата на Шампиони.
Вака цела Македонија навива за некој си клубови ширум Европа.
Одамна не сум слушнал некој да е фан на некој наш клуб.

Губеме од Тунис и нема да ми втекни уште еднаш да гледам Ракомет.

Тебе ти е битна многу.
Како само без наочари погаѓаш.
Ај поздрав
ТИ СИ МАКЕДОНИЈА !

Знаеш кога ќе можеш ти на тие 30% да им солиш памет за патриотизам?

Ќе бидам доволно љубезен и ќе ти кажам. Кога ќе го научиш сопствениот јазик.

Не ми беше тоа дали е Македонија или Интер.
Во прашање е Фудбал или Ракомет.
Јас надешта во Маакедонскиот спорт ја изгубив многу одамна, моментално имаме само неколку поединци за кој можеме да се пофалиме, а тоа се: Горан Пандев и Кире Лазаров.
И јас сум за нашите спортисти и спортски екипи, но од очај пратам алпско скиање и навивам за Ивица Костелиќ, Тина Мазе. Тенис за Новак Ѓоковиќ, Марио Анчиќ, Јелена Јанковиќ, Ана Ивановиќ. Сите поранешни Југословенски републики (денеска држави) имаат успеси во поединечни и екипни спортови, а со голем успех настапуваат и нивните репрезентации во многу спортови.
И јас сакам некоја наша репрезентација да биде барем блиску до освојување на некоја титула, но тоа ќе ни остане само пуста желба.

П.С И Јас не би бил фан на Интер доколку нашите Вардар, Пелистер, Победа, Слога ЈМ се натпреваруваа во Лигата на Шампиони.
Вака цела Македонија навива за некој си клубови ширум Европа.
Одамна не сум слушнал некој да е фан на некој наш клуб.

Губеме од Тунис и нема да ми втекни уште еднаш да гледам Ракомет.

Duman, некои од нас живеат во реалноста. Ние сме мала и финансиски слаба држава, за тоа какви услови имаме, резултатите ни се добри. Не очекуваме медали од нашите репрезентации, пласман и добар настап на завршниците е доволен.

Но за да не одиме комплетно оф-топик, делот за Интер: многу од нас се фанови на наши клубови. Клупскиот фудбал ни е за никаде, но ако еден ден Вардар се пласира во ЛШ, и игра против Интер, има гласот да го оставам на градски за Вардар, макар и изгубил 9-0.

Интер е клубот од Европа за кој навиваме. Репрезентацијата и клубовите за кои сме урлале на стадион не може никој да ги замени.

За што да ме боли к*р, за 3то разредна лига со наместени утакмици, за репрезентациите наши што се надеваат дека барем една утакмица ке тепаат и супер ке биде, за никаква спортска иднина и никаква спортска младина, коа ке идам на стадион или у сала да навивам и да се дерам ко луд за да пак нервите да си ги корнам, коа ке си идам накај дома, за ШТО да се замарам многу ме интересира. Веруј коа треба и поголем патриот сум од што можеш да си замислиш! Само извини, патриотизам не подразбирам, ај со сила ке глеам некои дебили (со ретки исклучоци) како го прљаат Македонскиот дрес. Тоа може ке го праам коа ке видам дека некој си ја сака државата и игра со душа а не ради реда. И ДА, на спортски, значи СПОРТСКИ план сега за сега Интер ми е пред се!!! Ако имаш вишок памет и време отвори си тема патириотишта и таму бистри политики до утре, тука ИНТЕР И само ИНТЕР. А најтрагично е нагласните ко тебе коа ке затребаат нигде ги нема али тоа ти е...
Ај он топик, без глупи муабети,
Утре у Бергамо 3 бода и газење на Аталанта и ништо друго, сакам да ги глеам напаѓачки, ко на последниве неколку утакмици, ама и тој притисок што го праиме во противничкиот шеснаесетник, да има резултати, т.е голови да паѓаат. Адри и Ибра у тандем сакам да профунцкионираат ко што треба, па ни АгуероФци ни Дрогбовци да не ни требаат :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom