Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Имаме слични дресови но Аталанта нема никаква врска со втор тим на ИНтер. Втор тим на Интер е Специја, а имаме воспоставено добри (братски) односи со повеќе екипи како со Киево на пример..ce pobedime so eden gol razlika.atalanta se nash vtor tim veruvajte i so eden gol razlika tepame.nz kako ce me svatite ama utakmicava e reshena uste pred da pocni.samo nz :baeh:
Тепаа комшииве... Многу среќа имаа и никаква игра...
Триово Ка-Па-Ро... Мене боље ми звучи Ро-Па-К, а?![]()
Утре мора да се победи...
:pos2::pos2:

lee:
Stvarno igraa bedno,vtoro poluvreme samo se branea,nema vrska...ne ocekuvav poveke
Пак БурдисоВчера ги направивме сите анализи , за денес нема работа :pos2:
12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 16 Burdisso, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 26 Chivu, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 18 Crespo
Еве го составот.
Atalanta-Inter:Samuel e Orlandoni indisponibili (интер.ит)Пак Бурдисо![]()
Значи како што реков и пред некој ден, Креспо заслужи и еве го во стартните 11. Самуел после 2те грешки на 2та последни натпревари ќе одмори, но можеби ќе беше подобро Киву да игра стопер а Хименез на местото на Киву...
Креспо заслужено е прва , одлично ги одигра последниве 2-3 натпревари.Златен Адриано... Пак ќе се нервирам со Креспо. Требаше Адриано да почне според мене... А Самуел оправдано ќе одмори малце... Ај ваљда нема Бурдисо да зезне работа ко што знае.
Креспо заслужено е прва , одлично ги одигра последниве 2-3 натпревари.

Пасивно делуваат во однос на противникот кој има иницијатива и напаѓа...уште немаме ни удар кон голот..Абе не глеам, везе немаат![]()