Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ce pobedime so eden gol razlika.atalanta se nash vtor tim veruvajte i so eden gol razlika tepame.nz kako ce me svatite ama utakmicava e reshena uste pred da pocni.samo nz :baeh:

Аталанта, пазите се !!! ...

112826-480.jpg

:pos: :pos: :pos:

ce pobedime so eden gol razlika.atalanta se nash vtor tim veruvajte i so eden gol razlika tepame.nz kako ce me svatite ama utakmicava e reshena uste pred da pocni.samo nz :baeh:
Имаме слични дресови но Аталанта нема никаква врска со втор тим на ИНтер. Втор тим на Интер е Специја, а имаме воспоставено добри (братски) односи со повеќе екипи како со Киево на пример..

Со Аталанта ќе биде тешко, но очекуваме победа. После киксот со Каљари и победата на Милан во дербито со Фиорентина не ни преостанува ништо друго освем победа...

Тепаа комшииве... Многу среќа имаа и никаква игра...
Триово Ка-Па-Ро... Мене боље ми звучи Ро-Па-К, а? :):):)

Утре мора да се победи...

Ro-Pa-Ko's???:):pos2::pos2::pos::pos::pos::olee:
Braos:)Stvarno igraa bedno,vtoro poluvreme samo se branea,nema vrska...ne ocekuvav poveke:)

Вчера ги направивме сите анализи , за денес нема работа :pos2:

12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 16 Burdisso, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 26 Chivu, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 18 Crespo

Еве го составот.

Вчера ги направивме сите анализи , за денес нема работа :pos2:

12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 16 Burdisso, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 26 Chivu, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 18 Crespo

Еве го составот.
Пак Бурдисо :)
Значи како што реков и пред некој ден, Креспо заслужи и еве го во стартните 11. Самуел после 2те грешки на 2та последни натпревари ќе одмори, но можеби ќе беше подобро Киву да игра стопер а Хименез на местото на Киву...

Пак Бурдисо :)
Значи како што реков и пред некој ден, Креспо заслужи и еве го во стартните 11. Самуел после 2те грешки на 2та последни натпревари ќе одмори, но можеби ќе беше подобро Киву да игра стопер а Хименез на местото на Киву...
Atalanta-Inter:Samuel e Orlandoni indisponibili (интер.ит)
Киву ако игра стопер , а Хименез на неговото место така би било многу напаѓачки.Станковиќ или Хименез , од тие двајца еден мора да се одбере дека таква формација играме.

Златен Адриано... Пак ќе се нервирам со Креспо. Требаше Адриано да почне според мене... А Самуел оправдано ќе одмори малце... Ај ваљда нема Бурдисо да зезне работа ко што знае.

Златен Адриано... Пак ќе се нервирам со Креспо. Требаше Адриано да почне според мене... А Самуел оправдано ќе одмори малце... Ај ваљда нема Бурдисо да зезне работа ко што знае.
Креспо заслужено е прва , одлично ги одигра последниве 2-3 натпревари.

Креспо заслужено е прва , одлично ги одигра последниве 2-3 натпревари.

Одлично за напаѓач е кога дава гол, или кога асиситира, некоја корист од него. Освен асистенцијата за Ибра со Каљари, против Џенова ништо... толку шанси, а гол јок. За мене Креспо е издишан балон... Мое мислење... Да се надеваме дека ќе ме убеди во спротивното и тоа уште денес...

Аха, Бурдисо :( ај можда не ја играл 7+ у кладилница па ке игра ко што треба :)

Ете пасивноста се враќа како бумеранг..1-0 за Аталанта

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom