Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да ми текнува тоа , фраерот уценувал многу фудбалери мислам дека и џила заради некој геј фотографии , пробал и бобо да го уценува само што кај него не упали тоа , така и го фатија ако ме слуижи добро сеќавањето.

Изгледа треската од сограѓаниве наши ќе се префрли и кај нас : линк
Ама ова е чиста глупост според мене.Како прво Мурињо има договор со Интер, и како второ не постои сума што би го оттргнала миленикот на Морати од Интер, така да тие глупи шеици нека седат на страна.Ние имаме претседател за почит![]()

Брате тој шеикот од Сити како што читав имал некои 7-8 милијарди фунти или долари, сеедно.. верувај брате Морати и компанија со Провера зад Интер имаат пари да го купат Манчестер Сити сосе партали.. така да не се замарај многу со нив.. овие сељациве од милан одамна се познати по тоа дека не трошат многу пари, а како што гледаме и му требаат многу пари.. сега дали за да купат нешто друго или да си ги стават на сметката тоа не знаеме.. мислам дека од Гол.ком непотребно го замараат Мурињо со вакви работи.. давале 18 милиони.. бабини деветини.. Морати даде 12 милиони за Златко годишно.. не би ме чудело да даде 20 за Мурињо..![]()

IOsonoINTERISTA напиша:Ibra, растеа и во НБА па го стопираа тоа зошто видоа дека ќе го уништи спортот. Ќе останат неколку клуба а се друго бедотија. Тоа треба и мора во фудбалот, што поскоро.
Вредноста секогаш расте но дури и кога беа трансферите на Зидан и Фиго се движеше во некои нормални рамки. Кажи ми кој човек на светов заслужува да заработи 40 000 евра дневно? Ќе стане од спиење, ќе истрча на еден тренинг, два пати во теретана, ручек, вечера, плејстејшн и 40 000 евриќи. Сите полудеа.
Него да не излеземе оф-топик, дискусијава може да ја продолжиме во нашиот фан-клуб.
Така да, промени тешко да се направат... Газдите на поголемите фудбалски клубови директно или индиректно се во тој бизнис... Или самите имаат кладилници, или ја имаат за спонзор, или...
Опции колку сакаш. Треба да се прекине, те разбирам и се согласувам, ама да знаеш дека нема да се случи тоа. Брате тој шеикот од Сити како што читав имал некои 7-8 милијарди фунти или долари, сеедно.. верувај брате Морати и компанија со Провера зад Интер имаат пари да го купат Манчестер Сити сосе партали.. така да не се замарај многу со нив.. овие сељациве од милан одамна се познати по тоа дека не трошат многу пари, а како што гледаме и му требаат многу пари.. сега дали за да купат нешто друго или да си ги стават на сметката тоа не знаеме.. мислам дека од Гол.ком непотребно го замараат Мурињо со вакви работи.. давале 18 милиони.. бабини деветини.. Морати даде 12 милиони за Златко годишно.. не би ме чудело да даде 20 за Мурињо..![]()
Зарем Македонија Алжир е побитно од Интербитно е и тоа, ама ништо не е побитно од 11 испотени мажјаци со плаво-црни дресови
![]()
, фудбалот почнува во 3, ракометот во 3.30. Поголемиот дел ќе го изгледам.