Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мурињо веќе ја започна психолошката војна за мечот со Манчестер барајќи Руни да биде казнет и да не игра против Интер заради инцидентот со играчот на Алборг, Каспер Рисгард (не знам за каков инцидент се работи).

Во времето кога Мурињо беше трењер на Челзи, Михаел Есиен беше казнет на ист начин после прегледувањето на ТВ снимка, за инцидентот со Дитмар Хаман и ги пропушти двата меча со Барселона.

Ова се разбира нема да се случи и Мурињо го знае тоа, но некои работи се посилни од него :pos2:

Енивеј, изворот е трач.ком а наводно изјавата е дадена за The Sun.

Мурињо веќе ја започна психолошката војна за мечот со Манчестер барајќи Руни да биде казнет и да не игра против Интер заради инцидентот со играчот на Алборг, Каспер Рисгард (не знам за каков инцидент се работи).

Во времето кога Мурињо беше трењер на Челзи, Михаел Есиен беше казнет на ист начин после прегледувањето на ТВ снимка, за инцидентот со Дитмар Хаман и ги пропушти двата меча со Барселона.

Ова се разбира нема да се случи и Мурињо го знае тоа, но некои работи се посилни од него :pos2:

Енивеј, изворот е трач.ком а наводно изјавата е дадена за The Sun.

хехехе мурињо ...... иако му е малце извадена од контекст оваа изјава сепак не верувам дека ферги ќе влезе во војна на зборови , мислам дека ја научил лекцијата после трауматичниот период што го имаше додека жозе беше тренер на челзи.

\

Abe toa tocno deka toj puno pati gi spasuvase ama sto ne kazes i za Tevez nesto-kolku natprevari gi spasuvase toj vo poslednite minuti onaa godina a? Zosto ne kazes nesto za odbranata koja sto vo 38 natprevari vo Premier Liga primase 22 gola?Znaete samo Ronaldo i gotovo.......epa kako bese so Barselona pred da dojde Ronaldinho,bea 4-5 mesto a potoa za 2 godini i Evropski prvaci....vo sekoj tim mora da ima nekoj sto ke se izdvojuva od drugite......a utre ako Manchester Utd ne osvoi ke bide sramota ti da pisuvas postovi zatoa sto ne si bil roden koga Inter igral finale na Svetski Kup.......pozz

Ок, кажа што кажа ај сеа одј*би !!!

Он Топик:

Интераши, ќе ги даваат шампионите вечер на Телма ? :)

Ме интересира како ке изигра овој Хименез како плејмејкер.. се надевам нема да се уплаши ке шутира барем 2-3 пати од 20 м па да даде еден гол за самодоверба.. како оној лани со Фиорентина на гости, кога го даде уште во првите 10 минути.. баш ме интересира како ке изигра.. време е и Камбиасо еден гол да даде, одамна нема дадено гол :pipi: а ако игра и даде гол Кваресма вечерва ке се опијанам! :toe:

uste nashive si gi cekam na sportska za 18 000den .a za so mancester ne plashete se sigurno ke gi pomineme:helou:

Мислам дека е крајно време Syn да почне да вади црвени картони на типчиња што провоцираат на темава а немаат ништо попаметно да кажат освен: “Ние сме најјаки“, “Вие 20 години незнам ја што...“. Ова е сепак фан-клуб на кој најмногу се размислува, дискутира и критикува. Кој сака нека повели со квалитетна и издржана дискусија, останатите нека лепат сликички во нивните фан-клубови кои во главно за тоа и служат (чест на исклучоци).
Ке го опоменам преку ПП, ако продолжи ке биде баниран од тема, мислев ако продолжи со провокативни постови, ако е за нормална дискусија бујрум .

п.с. Сите постови со провокативна содржина и одговорите на истите се избришани .

Еве го официјалниот состав

Internazionale: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 11 Jimenez; 45 Balotelli, 8 Ibrahimovic.

A disposizione: 22 Orlandoni, 7 Figo, 18 Crespo, 23 Materazzi, 26 Chivu, 33 Mancini, 77 Quaresma.

Allenatore: José Mourinho

Незнам зошто дрвото Балотели добива шанса, али ај се надевам дека ќе ме негира

Слаба игра сега за сега :icon_neut

Браво.Маиконннннннннннннннн 0-1 !!!
Ајде, чекам вака да заврши, презадоволен би бил со победа со оглед на играта што ја прикажуваме :toe:

Форца Интер !!!

Баш на мсн правев муабет и реков, првиот гол го даваат од прекин, тешко со бункеров и воала, потврда . Не беше перфектен изведениот корнер од Балотели колку што беше тромава одбраната на Сиена, нешто што го искористи Маикон за 0 - 1 .

Браво за Маикон !
0-1
Каква сакаат нека бидет играта јас само сакам 3 бода, и ништо повеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom