Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
од многу дискусија за дуелот со ман утд, не сте го виделе постот кој го оставив пред две три страни. Жозе на пресот кажа девет играчи кои сигурно играат утре, и тоа како Божиќен поклон: Julio Cesar, Maicon, Cordoba, Samuel, Maxwell, Zanetti, Cambiasso, Muntari, Ibrahimovic. Би било добро во тимов да има место и за Мансини и Хименез. Тоа Балотели дрвото подобро и да не се најде во 18те играчи кои ќе настапат на дуелто со Сиена.
"

и плус на крајот од интервјуто кога го прашуваат што е подарокот за нова година одговорот му е само:
ХИМЕНЕЗ

Кога ке се одбира тим за 2008?
Јас спиев до едниот прееска ни ждрепка фанав ништо, а се мислам дека беше истовремено со ждрепката!
малце хелп од некој потака ориентиран од мене!

“Ова е фантастично бидејќи сакате да играте со најдобрите а тие се најдобри. Ќе имаме мотивација која ја немавме во групата. Ја изгубивме мотивацијата бидејќи очигледно, групата беше преслаба за нас“

изјави меѓу другото Мурињо на официјалниот сајт на Интер. Линк овде.

Па време е Кварезма да игра прв тим. Мислам дека Мурињо имаше една изјава дека ќе го игра почесто на гостувањата за да го одбегни свиркањето од страна на домашната публика.
И како што рече Syn ова е супер натпревар да се испробаат новите позиции на Мансини и Кварезма.

Дај боже да го стави, а не џабе само доби канта кога една утакмица нема асолно изиграно :toe:

Хохо ништо послатко од дешкањето на шампионот уште во првиот дуел од нокаут фазата. :back:

Дај боже да го стави, а не џабе само доби канта кога една утакмица нема асолно изиграно :toe:
Имав многу постови за таа "награда" на Кварезма на темата за Италијанско првенство, и мислам дека не се во право што му ја доделија. Сепак тоа е еден вид понижување на играчот па време е Кварезма да го докажи спротивното, дека не ја заслужува златната канта и вреди за парите кои ги даде за него Морати.

Имав многу постови за таа "награда" на Кварезма на темата за Италијанско првенство, и мислам дека не се во право што му ја доделија. Сепак тоа е еден вид понижување на играчот па време е Кварезма да го докажи спротивното, дека не ја заслужува златната канта и вреди за парите кои ги даде за него Морати.

Мене многу ми е жал за него, ем не го става Мур во игра, ем златна канта и навивачите му свиркаат.Како во безизлезна ситуација е, навивачиве и медиумите во Италија претераа.Се плашам да не испадне промашена инвестиција, а уште не е испробан како што треба :icon_neut

А бе сите пријателски против нас да ги добиете, амин!

Don't get too cocky.
Ако не ти е до губење, подобро да не го потценуваш непријателот, или пак во овој случај, противникот.

Се надевам на интересни 2 натпревари.Па подобриот нека победи:helou:

у п.м тежок противник !!!! нијанси ќе одлучуваат а ќе трпиме до март секакви срања од чомбе ( се надевам дека интер нема да ги помине манчестер жал ми е за човекот не знам дали ќе преживее уште едно психичко силување од мурињо ) и остала банда ко христов , ѓаволрулз кои место на јупорн го тинкаат на роналдо ( секоја чест на оние неколку фанови на манчестер со кои ќе имаме нормална дискусија ).

сега сериозно навистина тежок противник , еден од најдобрите клубови во историјата на чело со најголемиот тренер на сите времиња. се надевам до тогаш самуел и кордоба ќе останат здрави , а камби нема да падне во форма како лани. шансата ни е што роналдо не е во таа форма од лани па се надевам дека занети ќе успее да го задржи. сепак до февруари може многу работи да се сменат !!! не се осмелувам да го предвидам победникот сепак станува за збор за мега пресметка меѓу најсилните клубови од англија и италија , но искрено за разлика од лани верувам дека можеме да стигнем подалеку од тоа ебано 1/8 финале

у п.м тежок противник !!!! нијанси ќе одлучуваат а ќе трпиме до март секакви срања од чомбе ( се надевам дека интер нема да ги помине манчестер жал ми е за човекот не знам дали ќе преживее уште едно психичко силување од мурињо ) и остала банда ко христов , ѓаволрулз кои место на јупорн го тинкаат на роналдо ( секоја чест на оние неколку фанови на манчестер со кои ќе имаме нормална дискусија ).

сега сериозно навистина тежок противник , еден од најдобрите клубови во историјата на чело со најголемиот тренер на сите времиња. се надевам до тогаш самуел и кордоба ќе останат здрави , а камби нема да падне во форма како лани. шансата ни е што роналдо не е во таа форма од лани па се надевам дека занети ќе успее да го задржи. сепак до февруари може многу работи да се сменат !!! не се осмелувам да го предвидам победникот сепак станува за збор за мега пресметка меѓу најсилните клубови од англија и италија , но искрено за разлика од лани верувам дека можеме да стигнем подалеку од тоа ебано 1/8 финале
Не бе брат, нема да ви сметам, пишав и во наш фан клуб дека нема да пишувам тука ама ај само да те поздравам и да ти посакам се најдобро:smir:

Не бе брат, нема да ви сметам, пишав и во наш фан клуб дека нема да пишувам тука ама ај само да те поздравам и да ти посакам се најдобро:smir:

и ја до тебе , и стварно нејкам пак безвезни дискусии за тоа мурињо, алекс , роналдо , ќе почекаме до март па нека слават па и провоцираат фановите на подобриот тим

Чомбе ти пишувајси кај сакаш, а јас секогаш те читам, а кој несака да те чита и немора.
Не се љути, сега има и во нашиот и во вашиот фан клуб членови кој реагираат на постови кој не се по нивни вкус...па знаеш нетреба да им замериш...
Искраен поздрав.

Еве потсетување од 1999 година.
Двомеч Манчестер Јунајтед - Интер

Тогаш тие беа први домаќини и не добија со 2-0 (7' Yorke, 46' Yorke)

состави:
-Schmeichel -------1 Pagliuca
Neville G. ----------3 Colonnese
Stam-------------- 2 Bergomi
Johnsen----------- 5 Galante
Irwin-------------- 4 Zanetti
Beckham--------- 15 Cauet
Keane------------ 14 Simeone
Scholes---------- 8 Winter
Giggs------------- 6 Djorkaeff
Yorke------------ 18 Zamorano
Cole------------- 10 Baggio

измени
Berg-------------- 11 Ventola
Butt-------------- 21 Pirlo

во реваншот беше 1-1 (16' st Ventola - 43' st Scholes)

Pagliuca 1------- Schmeichel
Bergomi 2------- Stam
Colonnese 3 ---- Berg
Silvestre 24----- Irwin
West 16 ------- Neville G.
Zanetti 4------- Johnsen
Simeone 14----- Keane
Cauet 15------- Beckham
Baggio 10------ Giggs
Ronaldo 9------ Cole
Zamorano 18--- Yorke

резерви:
Moriero 17----- Scholes
Ze’ Elias 13---- Neville P.
Ventola 11
Се надевам дека овој пат ќе се реваншираме и ние ќе бидеме победници во Мај 2009 во оваа натпреварување. Многу е подобро што паднавме со Манчестер Јунајтед, одколку да беше Барселона, која сепак е јака екипа.

Trening

веднаш на работа
112006-480.jpg

реакција на фудбалерите после ждрепката:
112026-480.jpg

duman напиша:
Чомбе ти пишувајси кај сакаш, а јас секогаш те читам, а кој несака да те чита и немора.
Не се љути, сега има и во нашиот и во вашиот фан клуб членови кој реагираат на постови кој не се по нивни вкус...па знаеш нетреба да им замериш...
Искраен поздрав.
Еве потсетување од 1999 година.
Двомеч Манчестер Јунајтед - Интер

Тогаш тие беа први домаќини и не добија со 2-0 (7' Yorke, 46' Yorke)

состави:
-Schmeichel -------1 Pagliuca
Neville G. ----------3 Colonnese
Stam-------------- 2 Bergomi
Johnsen----------- 5 Galante
Irwin-------------- 4 Zanetti
Beckham--------- 15 Cauet
Keane------------ 14 Simeone
Scholes---------- 8 Winter
Giggs------------- 6 Djorkaeff
Yorke------------ 18 Zamorano
Cole------------- 10 Baggio

измени
Berg-------------- 11 Ventola
Butt-------------- 21 Pirlo

во реваншот беше 1-1 (16' st Ventola - 43' st Scholes)

Pagliuca 1------- Schmeichel
Bergomi 2------- Stam
Colonnese 3 ---- Berg
Silvestre 24----- Irwin
West 16 ------- Neville G.
Zanetti 4------- Johnsen
Simeone 14----- Keane
Cauet 15------- Beckham
Baggio 10------ Giggs
Ronaldo 9------ Cole
Zamorano 18--- Yorke

резерви:
Moriero 17----- Scholes
Ze’ Elias 13---- Neville P.
Ventola 11
Се надевам дека овој пат ќе се реваншираме и ние ќе бидеме победници во Мај 2009 во оваа натпреварување. Многу е подобро што паднавме со Манчестер Јунајтед, одколку да беше Барселона, која сепак е јака екипа.

реакција на фудбалерите после ждрепката:
112026-480.jpg
Со радост пречекана

112027-480.jpg

Ќе биде интересно со Сиена. Тие лесно ги изгубија последните два натпревари но и двата беа на гости со Наполи и Палермо. Дома се друга приказна. Немаат некој квалитет но тоа го надоместуваат со многу трчање. Прашање е колку можат да го издржат таквиот ритам па затоа е нормално што не се во форма.

Интер за разлика од лани кога почна феноменално па потоа дојде до пад во формата, сега се движи во обратна насока. Од натпревар во натпревар момците на Мурињо прикажуваат се подобра игра. Станковиќ и Камбијасо влегоа во форма и работите во средината се раздвижија. Исто така многу е важно според мене неиграњето на Виера затоа што кога тој е во игра средината игра мизерно. За утре се очекува настап на Хименез. Нашиот единствен проблем во моментов е нападот во кој Ибра делува осамено, останатите не играат на потребното ниво.

Ждребката за ЛШ не дојде во погоден момент затоа што играчите се малку во еуфорија од веста за мечот со Манчестер, па потешко ќе оди мотивацијата за мечот со Сиена. нешто слично изјави Мурињо за групата во ЛШ. Но сега е моментот да се направи разлика во однос на конкурентите, Интер влегува во форма и потребна е серија од неколку победи за дефинитивно завршување на приказната во Серија А, и насочување на мислите кон ЛШ.

Гласини за Трансфер на Аментио Мансини во Реал Мадрид?

И покрај тоа што на почетокот од сезоната се мислеше дека Amantino Mancini ќе биде големо засилување, Jose Mourinho очигледно не мисли така иако му даде малку шанси за да се докаже до сега.
Прв ваквата ситуација ја намириса Real Madrid кој дал понуда според шпанските медиуми иста колку што Интер го доведе од Рома.
Ваквите гласини ги потврдил и Predrag Mijatovic:
Покрај нашиот Amantino Mancini во игра е и Ashley Young.”
Оваа е пример како големите клубови работаат на случувањата!

Морати имаше интервју во кое кажа дека никој нема нити да си оди нити ке иди.. туку оставете тоа трансфери сега и ова со Манчестер.. ме интересираше дали ја решивте загаткава кои се останатите двајца кои Мурињо не ги кажа дека ке настапат утре... ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom