Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Морати имаше интервју во кое кажа дека никој нема нити да си оди нити ке иди.. туку оставете тоа трансфери сега и ова со Манчестер.. ме интересираше дали ја решивте загаткава кои се останатите двајца кои Мурињо не ги кажа дека ке настапат утре... ???

Морати : Ибрахимович нема да дојде во Интер, два дена покасно дојде
Морати : Манчини нема да биде отпуштен . . веќе имал договорено со Мурињо
Морати : Кварезма не доаѓа, два дена покасно дојде .

Ајде . . . шпекулирајте за нов играч, а и за оние што ке го напуштат клубот, Морати повторно ја отвори Пандора :D .

А за загатката, моја желба се и Мансини и Кварезма во таа 4-3-1-2 формација, еден од нив полушоиц, еден плеј на местото на Станкович, па нека се ротираат како со Вердер. Како и да е, еден од нив 100% игра, во случај еден да не игра, тогаш Балотели би бил во првиот тим.

Морати : Ибрахимович нема да дојде во Интер, два дена покасно дојде
Морати : Манчини нема да биде отпуштен . . веќе имал договорено со Мурињо
Морати : Кварезма не доаѓа, два дена покасно дојде .

Ајде . . . шпекулирајте за нов играч, а и за оние што ке го напуштат клубот, Морати повторно ја отвори Пандора :D .

А за загатката, моја желба се и Мансини и Кварезма во таа 4-3-1-2 формација, еден од нив полушоиц, еден плеј на местото на Станкович, па нека се ротираат како со Вердер. Како и да е, еден од нив 100% игра, во случај еден да не игра, тогаш Балотели би бил во првиот тим.
Ведат Ибишевиќ е најновата шпекулација.
Замислите тандем
Ибрахимовиќ - Ибишевиќ
Иако многу не верувам во оваа шпекулација која доаѓа од Италија, а цената која ја понудил Морати е 7 милиони евра.

Ибишевиќ? Не фала :pos2: Во таа лига и оној бразилецот Аилтон мислам се викаше, со стомакот 5 минути пред него, беше убедливо најдобар стрелец. Тоа не значи дека играчот има квалитет за екипа како Интер. Згора на тоа, во бундес лигата се игра на гол повеќе па често излегуваат играчи кои ги растураат противничките мрежи. Едно време Саша Ќириќ беше трет или четврти стрелец кога играше за Нирнберг. Мислам секоја чест на Ќириќ и на сите голгетери таму, ама не сум убеден дека успехот во таа лига е гаранција за исти такви резултати во калчото.

Од бундес лигата единствено Диего и Лам би ги сакал во Интер, иако и двајцата не се напаѓачи.

Ведат Ибишевиќ е најновата шпекулација.
Замислите тандем
Ибрахимовиќ - Ибишевиќ
Иако многу не верувам во оваа шпекулација која доаѓа од Италија, а цената која ја понудил Морати е 7 милиони евра.
Ибишевич од Хофенхајм?
Немам гледано како игра, но мислам дека е прв стрелец во бундеслигата...
7 милиони не се многу.. Само не знам што ќе ни е уште еден шпиц покрај Адриано, Балотели, Круз, Обиња, Креспо...
Ако не функционира Хименез, потребен ни е еден плеј, некој како Диего. Тоа е единственото што недостасува во тимот.

Јас како што гледам на Интер странава и на Гоал, Мурињо кажал и 10 фудбалер, а тоа е Хименез! Значи ке играме 4-3-1-2 со тоа што Хименез ке го заземи местото на Дејан Станкович, само во напад кој ке игра.. не верувам дека ке игра Креспо, останува мегу Балотели и Обиња! Мое мислење е дека сепак Обиња ке игра! Останува да видиме..

Дефинитивно лоша ждрепка од моја гледна точка. Манчестер е исто така еден од моите омилени тимови како и Интер, така да воопшто не посакував ваква комбинација уште во 1/8 финалето. Манчестер како актуелен шампион секако има мала предност, меѓутоа формата оваа година не им е како лани, а Интер почнува да игра подобро така да ќе видиме како ќе биде во март. Последниве години Интер не поминуваше многу добро против англиските екипи, меѓутоа ако успее Мурињо да ја приспособи успешно тактиката тогаш се е можно. Како и да е очекувам 2 многу интересни натпревари па нека победи подобриот.
За утре, Сиена знае да биде незгодна екипа, меѓутоа со победа ќе се зголеми притисокот кон Јувентус и особено Милан така да секако мора да се оди на 3 бода.

Ако го тепаме Манчесетер можеме да се надеваме на титулата,ке биде тежок натпревар али подобро сега да се паднеше МанУтд него ли во полуфинале или финале...:helou:

Opaaa pa ti se nadevas na polufinale i finale a....a uste 1/8 finale ne si pominal Bravo:tapp:

Ако го тепаме Манчестер можеме да се надеваме на титулата,ке биде тежок натпревар али подобро сега да се паднеше МанУтд него ли во полуфинале или финале...:helou:

Opaaa pa ti se nadevas na polufinale i finale a....a uste 1/8 finale ne si pominal Bravo:tapp:

Добро ти читаш ли што пишува човекот или колку да се тропне нешто?

Еве убава слика за аватар
ferguson_mourinho18_421141a.jpg

Mourinho then divulged his line-up against Marco Giampaolo's side, saying it would contain Julio Cesar, Maicon, Cordoba, Samuel, Maxwell, Cambiasso, Muntari, Zanetti, Jimenez, Ibrahimovic, plus one more striker. The latest reports suggest that Mario Balotelli will get the nod in attack ahead of Hernan Crespo.

Јас мислам дека и кварезма можи да игра како шпиц вечерва.

---------------Цезар----------------
Маикон--Кордоба--Самуел--Максвел
Занети------Камбиасо------Мунтари
------------Хименез----------------
--Ибрахимович---Балотели (Кварезма)

едно е јасно од утакмицава вечерва а тоа е дека победата е неизбежна!
3-4 факти зошто е тоа така.
1-одличната форма на Интер
2-сиена
3-Мурињо сака полу-сезоната да ја заврши со победа и без да си ја загрози предноста!
4-индивидуалните борби за докажување од страна на хименез,креспо,Балотели или евентуално некој младинец ако влезе.

за додаток ке потсетам дека Милан игра дома со Удинезе а Јувентус игра во гости со Аталанта.
од првата очекувам нерешено а од втората тесна победа на јувентус!

Е сега ќе имам можност срдечно да му честитам на Интер,доколку ја поминиме оваа фаза:)
Не знам оти,ама ниедна мисла ми нема поминато до сега дека постои шанса
да испадниме...некако сигурен сум дека ке победиме.
Лани на пример,не бев среќен воопшто од ждрепката,а сега не можам да дочекам да дојди февруари.Не знам можеби Мурињо е причината:):):)

Кога сме веќе кај ждрепката, цело маало за манчестер навива ако изгубиме цело лето ке има заебанции ама ако тепаме ррррррррр шо ке бидеее :smir:

А како да реагирам? Дека ке изгубиме од Манчестер ?

Абе дечко ај нека не те интересираат мојте амбиции кон клубот кој најмногу го респектирам,зашто мислиш дека на Интер му се падна Мначестер и сега треба да ми биде страв? ц ц ц

И да напраат тим со комбиниран состав од сите најдобри првенства во европа и свет пак ке бидам убеден дека Интер ке победи,

Мислам дека е крајно време Syn да почне да вади црвени картони на типчиња што провоцираат на темава а немаат ништо попаметно да кажат освен: “Ние сме најјаки“, “Вие 20 години незнам ја што...“. Ова е сепак фан-клуб на кој најмногу се размислува, дискутира и критикува. Кој сака нека повели со квалитетна и издржана дискусија, останатите нека лепат сликички во нивните фан-клубови кои во главно за тоа и служат (чест на исклучоци).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom