Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ај сиктер бе сречковци:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
леле, дечково е за на очно...
Тишина момче, ти немаш право да зборуваш вечерва, пишувавте цела недела, а сега молкнати сте од Мунтари...

Честито победа, заслужено.

Амала, паца интер амала...

уф шубаво ми е. :)

Честитки интераши, можеби на неколкупати не не посака среќата... но, сепак на крај, тоа што беше наше си дојде.

_40002916_manninger203.jpg
за малку ќе го сопреше
38420148.jpg

П.С. Играја Дел Пиеро, Амаури, Јакинта, Недвед :baeh::)...

Ај честито дечки, сите изиграја ПЕРФЕКТНО :vozbud::vozbud::vozbud:!!!
Може некој да ми ја даде статистиката, бидејќи ЈуБентус ја имаја единствената шанса во 81минута :kesa:...

Ќе беше незаслужено ако не победевме...

Интер !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да се знае кој сме и што сме .... Напред шампиони!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ова е вистинскиот Интер, со ваква борба нема кој да не запре! Нема да кажам ни најмала критика затоа што играа од срце и ја заслужија победата. Фантастична атмосфера и многу значајна победа, верувам дека ќе ја подигне мотивацијата и дека ќе продолжиме со ваква игра. Што да се рече за момците освен:

Цезар :zver:
Самуел :zver:
Матераци :zver:
Максвел :zver:
Маикон :zver:
Станкович :zver:
Мунтари :zver:
Камбиасо :zver:
Занети :zver:
Адриано :zver:
Ибрахимович :zver:

P.S.
Фала на навивачите на Јувентус за честитките!

Едно големо BRAVO за Матераци, ме импресионира... успеа да ја задржи ладна главата дури 92 минути. :) Ок, мање више. Мен оф д меч според мене, тука некаде беше и Камбијасо кој ги држеше конците и ја контролираше средината. Ибра стандардно добар, можеби промаши 100% шанси но тоа е, веќе сме навикнале на тоа. И самиот Мурињо кажа дека Ибра не знае да постигне нормален гол, туку само велемајсторски голови со вонземјански потези. Честитки уште еднаш.

А сеа малце сеир.

Честитки за победатаааааа :salut:
Супер ја изиграа цела уткамица, и алал им вера како успеаа да не напраат ни еден фаул у околлина на 16ник, а па тие кутрите се крстеа у Дедо Перо да им дае гол од слободен:) Уште Наполи и Лацио да ги згазиме и погодете што...
:olee:
Ај идам на славење сеа:cug::cug::cug:

Ви честитам од срце го освоифте дербито алалда нека му е на мунтари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom