Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Манингер одигра доста добро, достојна замена за Буфон, голот не беше по негова грешка примен.
Како и да е, одлично изиграа нашите.
Одбраната, ниеден фаул извршен пред шестнаесетникот, што е одлично - ги следеле упатствата на Мурињо до збор.
Средниот ред борбен, како и секогаш, но доста поистурени кон нападот изгледаа вечерва, и успешно им ги пресекуваа обидите за контра-напад на Јувентус.
Нападот, смирено, да не кажам мрзливо, сепак одиграа добро. Фалеше Мансини од левата страна, според мене. Тоа ќе ја олеснеше работата на Ибрахимович значително.
Anyway, честито до сите интераши, заслужено победивме.
Фала на честитките од страна на навивачите на Јувентус, вистинските навивачи го можат тоа само.

Наредна цел - 3 бода против Наполи!
Forza Inter!

Браво, Браво, Браво, сите одиграа одлично Станковиќ трча како никогаш под водство на Манчини, дефанзивнит ред работеше како Швајцарски саат. Ибра и Адри сами против сите и пак доста шанси креиравме, Камбијасо најдобра партија до сега во сезоната, ме потсеќа на најдобрите денови од лани. Капитенот како и секогаш, Мунтари ѕвер (за малку ќе ја утнеше)

Не ми се допадна тоа што Ибра не ги искористи двете 100% шанси и што имаше мали (големи) пропусти со офсајдите.

Имам пофалби и за главниот судија кој допушташе машка игра и доста дуели не беше класичното Италијанско падни и фаул ќе ти досудат.

Убаво дерби честитки и за Јуве кој добро ни се спротистави, и поздрав до сите НЕРОАЅУРИ

EDIT

Маикон го одигра 100 натпервар за Интер. Подхитно Морати да му даде нов договор.

Ако ти го виде голот на Мунтари, ја го сечам сеа у моментов. :kez:

Хм.

Јас ова го гитав во Вицотеката во Дневникот во тој момент...

Manninger: I Know How To Stop Inter

и ова

Amauri: I'll Show Ibrahimovic How It's Done

:pos:
:pipi:

Бидете мажи и признајте го поразот како такви, тотално бевте надиграни.

Znaev deka Adriano ke bide starter iako ne postigna gol kako sto rekov vo eden od moite postovi deka tokmu adriano ke bide toj sto ke go dade golot ama e te ne sluci toa i za mene najdobri vo ovoj natprevar be ADRIANO i MUNTARI ne deka drugite ne bea ama ovie dvajca se istakna deneska .

P.S Kade e majstoro sto vo ovie posledni pet dena samo SLOBODNI UDARI sutirase u trening . :drk:

Хм.

Јас ова го гитав во Вицотеката во Дневникот во тој момент...

Manninger: I Know How To Stop Inter

и ова

Amauri: I'll Show Ibrahimovic How It's Done

:pipi:

Бидете мажи и признајте го поразот како такви, тотално бевте надиграни.
Го заборави и претседателот на Јубе дека и тој беше сигурен во "победата" на Јубе :tapp::tapp:

МУНТАРИ ЅВЕРОТ !!!
Part-3728-111220.jpg

После голов што го постигна денеска, можеби некоја.. и ќе му даде.

:pos2::pos2::pos2:
Абе добро изигра, ама шо е грт, грт е. Ко орка е во фацата.:pos2:

Ного сте слаби ( играме в или п и тава ми се падна)
пс Честитки за победата

Да не должам многу - Им благодарам на играчите што ми ја разубавија вечерта :je:. Поздрав до сите фанови на Интер :)!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom