Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aj denes ke ja tepame Bolonja so 3-4 gola+++.... a Milan izgubi na domasen od nea:pos2::pos2: Napred Sampione!!!!!!!!!!!!!!

Значи затоа Мурињо нејќе новинари и навивачи во околина за време на тренинзите...

Богами чудни се тренинзите. Може тоа што го видовме на сликите му се некои методи за опуштање, зближување на играчите... Мурињо и се е можно :)!

Mourinho: No Defenders? No Problem! - ЛУДАК 2 класични дефанзивци има и вика нема проблем??

Birthday Boy Ibrahimovic: I’m Not Inter’s Leader

"He has the gift of making me feel important and he gives me great freedom on the field,” said the forward абоут Муринхо. :)

Arrigoni Aiming For New San Siro Shock :pos2::pos2::pos2::pos2:

овие мислат ние МИЛАН СМЕ!!! :pos2::pos2::pos2:

Adriano Strikes Fear Into Opponents - Ibra

Inter striker Zlatan Ibrahimovic is full of praise for his striking partner Adriano and he believes the Brazilian puts fear into his opponents...
"He is one of the strongest strikers in the world and it is nice playing alongside him. He creates plenty of space and the opposition are scared of him.
"Every team awaits me in the game and then when Adri comes on the defenders don't know who to mark whether its me or him."

a еве и знаеме дека веќе има изјави дека се плашат од нив:

Inter Strikers Are Monsters! - Mertesacker

110007-480.jpg

виде дека не може да му фати место на Цезар..па ај ќе играм нападилац!!

110012-480.jpg

Bad ass mutherfucker!!

110000-480.jpg

еве го зверотињата!!!

Tројца , Самуел е повикан за дуелот со Болоња , покрај Кордоба и Ривас . Али има само два бека , лево Занети и десно Маикон .
може занети да игра се освен голман :)...а за маикон не се сомневам дека ќе одигра на нивооо како и секогаш најдобар бек!!!! само недајбоже у случај на повреда никој нема за да ги замени...има само 1 дефанзивец на клупа да седи - најверојатно Ривас ... мислам ќе стартува со овој состав Мурињо: Цезар, Маикон, Занети, Кордоба (и тој ако е фит ако не Камбијасо), Самуел (ако е фит, ако не РИВАС), Станкович, Виера, МУНТАРИ (еве му шанса, ако игра КАМБИА у одбрана), АДРИАНО, Кварезма, Ибрахимович...

Одиме на победа, нека ни е со среќа вечерва
П.С. Кога се враќа Максвел ?

Ибраааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа 1-0
вансериски голлл
тоа мајстореееееее!!!!!!!!!!!!

Cestitki za fudbalerite,odlicno prvo poluvreme na INTER:smir:.GOLOT na IBRA-no comment tuku poveke keif mi naprai Riki so poleka go prikazuva svojot repertoar i vlaga postepeno vo forma.Ako se razigra maliot ke bide smeenje a veruvam deka ke bide.
Pozz
Forca INTER

Голот беше wow :vozbud:! Made by Adriano-Ibra :). Добро прво полувреме, требаше да дадат уште некој гол, ама тоа е. Очекувам добра игра и во второто полувреме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom