С
Спенсер
Гостин
статива!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хехехехехехехе чоколадо со ориз..инфарктт!„!!!!!!!!!!!! ке умрев кога видов како го изведоа слободниот, уффф заврши 1:1 у пм, изгубив кладба,чоколадо со ориз (од фан на интер)
Trebase na mestoto negovo Murinho tebe da te igra.На носорогон мајката да му ја е**м :nerv: ГЛУП!!!
I jas mislam deka od Super Mario, nisto nema da bidne, deteto zamina vo oblaci i nikako da se spusti prizemje......за да освојуваш титули треба да освојуваш бодови, за да освојуваш бодови треба да победуваш во натпревари, за да победуваш во натпревари треба да правиш добри акции и да го надиграш противникот, кога го надигруваш противникот треба ДА ЈА ШУТНЕШ ПРОКЛЕТАТА ТОПКА И ДА ДАДЕШ ПОВЕЌЕ ПРОКЛЕТИ ГОЛОВИ !!!:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
дечкиве од нападот си се изиграваат нешто и уопште не трчаат, а оној баксуз,труп,неписмен човек наречен Супер Марио неможам веќе да го гледам !!!!!
Балотели цела ја игра, Мансини го држи на клупа... Абе ајјјј не зезај
Ме заебаа спортска:jaj:
Trebase na mestoto negovo Murinho tebe da te igra.