Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
инфарктт!„!!!!!!!!!!!! ке умрев кога видов како го изведоа слободниот, уффф заврши 1:1 у пм, изгубив кладба,чоколадо со ориз (од фан на интер)

инфарктт!„!!!!!!!!!!!! ке умрев кога видов како го изведоа слободниот, уффф заврши 1:1 у пм, изгубив кладба,чоколадо со ориз (од фан на интер)
Хехехехехехехе чоколадо со ориз.. :)

...за да освојуваш титули треба да освојуваш бодови, за да освојуваш бодови треба да победуваш во натпревари, за да победуваш во натпревари треба да правиш добри акции и да го надиграш противникот, кога го надигруваш противникот треба ДА ЈА ШУТНЕШ ПРОКЛЕТАТА ТОПКА И ДА ДАДЕШ ПОВЕЌЕ ПРОКЛЕТИ ГОЛОВИ !!!:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
дечкиве од нападот си се изиграваат нешто и уопште не трчаат, а оној баксуз,труп,неписмен човек наречен Супер Марио неможам веќе да го гледам !!!!!

Балотели цела ја игра, Мансини го држи на клупа... Абе ајјјј не зезај
Ме заебаа спортска:jaj:

...за да освојуваш титули треба да освојуваш бодови, за да освојуваш бодови треба да победуваш во натпревари, за да победуваш во натпревари треба да правиш добри акции и да го надиграш противникот, кога го надигруваш противникот треба ДА ЈА ШУТНЕШ ПРОКЛЕТАТА ТОПКА И ДА ДАДЕШ ПОВЕЌЕ ПРОКЛЕТИ ГОЛОВИ !!!:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
дечкиве од нападот си се изиграваат нешто и уопште не трчаат, а оној баксуз,труп,неписмен човек наречен Супер Марио неможам веќе да го гледам !!!!!
I jas mislam deka od Super Mario, nisto nema da bidne, deteto zamina vo oblaci i nikako da se spusti prizemje...
Mnogu agresiven i so los mentalitet, siguren sum deka ce ostane samo potencial i nisto drugo.

Балотели цела ја игра, Мансини го држи на клупа... Абе ајјјј не зезај
Ме заебаа спортска:jaj:

Свето правило,кое многу пати се потврдило,

росонери:Никако не го играјте ИНТЕР на спортска,
интеристи:никогаш не го играјте милан на спортска,

на мене,и еден другар (за милан е) ова ни се има десено безброј пати,чудно:vozbud:

Trebase na mestoto negovo Murinho tebe da te igra.

Аууу ИЗВИНИ, јас не се разбирам многу многу од фудбал...сигурен сум дека ти требеше да играш...by the way живееш во Италија, поблиску си од мене...:tapp: :pusk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom