Океј може веќе да престанете со ова, што е битно ако Интер го промашил Пандев,Шумуликоски или Грозданоски, аман !!! Думан иако не сум некој надлежен те молам веќе да престанеш со такво однесување: мало дете, незнаеш ништо, ја сум фан 20 години, ако незнаеш прашај.Што го напаѓаш Адриано?свесен си што збориш за Матераци?Ја намерно не те коментирав зашто знаев дека вака ќе направиш и прошли пат се искаравме поради тебе.Аман веќе фокусирај се на темата и не се понашај ко да си Факети.
Ok mezebi jas sum zalutal vo temava...dotebe licno imam zborovi za pofalba, zatoa sto mnogu realno gi gledas rabotite, istoto go mislam i za Umbra, Syn , Meazza i uste nekoj da ne gi nabrojuvam site.
No ima i clenovi koj so nisto ne pridonesle ovaa tema da ima nesto interesno za da se procita, najcestite nivni postovi se vulgarnosti so pominata crvena linija, pred natprevar prepukuvanja deka ce gi skrseme , deka neznam sto ce napraveme, a posle natprevarot koj najcesto ne go gledale izigravaat nervozni.
Vaka zamene jas nespanjam na nikoja gangasterska grupa ili mafijaska i zatoa se sto e loso za opsestvoto i covestvoto go osuduvam, a svetot go gledam od human aspekt i sportski, a sportot e izmislen za zdruzuvanje na lugjeto.
Ako te interesira kakov fan sum na Inter ce ti kazam eden podatok , koga bev odsuten od forumot jaas bev vo Italija go gledav natprevarot Inter-lece vo zivo, a toj natprevar ne mi bese prv sto sum go gledal , prv natprevar sto sumgledal na Inter mi bese Venecija-Inter 1:1 vo sezonata 2001/2002, vo Italija sum rabotal i zivel 2 godini,
za moeto otsustvo znaese samo Umbra...
Posle ovaa treba da razmislam , navistina dali mi e mestoto ovde jas da postiram ili da se povlecam za sekogas od ovoj forum i taka ima uste 2-3 italjanski forumi kade sto sum clen podolgo vreme.
A na kajgana se registrirav pred tocno 60 dena i za 60 dena ispisav okolu 230 postovi na INTER temata , se so cel kolku sto mozam da pridonesam da bide edna od najdobrite temi vo ovoj forum.
No sepak toa sto go zamisluvav tesko deka ce se ostvaret, deka nie ce bideme poinakvi od site, deka ce znaeme na sekoj uspeh na Inter dostoinstveno da proslavime, no i na sekoj neuspeh da podademe raka na podobriot, sepak na kraj ovaa e sport i namenet za zdruzuvanje, a nie fanovite da gi izbegneme barem za moment nasite napnatosti od sekoj dnevniot zivot.
Pozdrav do tebe za tvojata strpelivost.