- Член од
- 30 јули 2008
- Мислења
- 2.066
- Поени од реакции
- 71
Mite dobro sto me potseti na trenerot na belasica Matenicarov nikako nemozev da se setam se mi doagjase vodenicarovЗа Пандев знам уште кога беше 10 годишен бидејки тука некаде сме генерациски уште тогаш се знаеше оти е суперталент заедно со Стојков.Интер му го отвори патот на Пандев кон големиот фудбал а не го направи фудбалер бидејки во младинците на Интер тој играше 1 година.Фудбалер го направи Матеничаров тренерот му во Беласица и секако најмногу тренерот му Роси во Лацио кој 4 години верува во него,а и неговиот талент.Пандев неколку пати е изјавувал благодарнос до Интер но и разочаранос што не доби шанса а тренерот му Вердели секогаш велеше дека е најдобар.А за тоа Рома дека сакал да биде шампион таа изјава не е точна ако е точна како прво нема да му ја простат навивачите на Лацио кои се единствени сојузници на тие на Интер, 2002 тие навиваа за Интер заедно со навивачите на Интер но за жал изгубивме тогаш.
А за Матрикс никогаш не сум го сакал за мене просечен дефанзивец нула човек на теренот, надвор од него не знам,треба да види капитенот му Занети како се однесува па и Камбијасо.Ако се радувате на клиповите му како намерно гази фудбалери како капе аркади како удира стартови за да скрши некому нозе мене тоа не ме пали ич не сакам такви фудбалери.

Sto se odnesuva do Matrix sum pisuval zanego desetina postvi vo negativna konotacija, vo potpolnost se soglasuvam sotebe ete imame negovi fanovi , a toj nisto neznae samo da nanesuva zlo na protivnickite igraci, daleku od sportist...sepak zalno e da citas deka ovde ima negovi podrzuvaci, pogore napisav koj se negovi fanovi vo Italija , iako so tesko srce toa go pisuvav, pa i taka vo italija toa bese javna tajna..retko koj novinar se osmeluva da pisuva protiv nego.
Kolku samo pisma so kursumi dobil gazda morati, a ispratila fan grupata na matrix.
Povejke za vakvi igracista nesakam da trosam postovi.