Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интер - Вердер

Slovakian official Lubos Michel has been appointed to referee Tuesday's UEFA Champions League Group B Matchday 2 tie between Inter and Werder Bremen at the Stadio Giuseppe Meazza in Milan (kick-off 20.45CET).
Michel has refereed the Nerazzurri in European competitions on two previous occasions: Inter 0-1 Feyernoord (UEFA Cup) in 2001/02 and Inter 2-0 Werder Bremen (UCL) in 2004/05.

Мислам дека го добивме еден од најдобрите судии за овој натпревар!

со вердер очекувам чиста победа!Не само за да се продолжи по патот туку да се крене и тимскиот дух!

Со сета почит нели гледаш дека го "замразив" Интер заради Мурињо!
Менување на клубови како чорапи јас барем подразбирам, да не навивам за Јунајтед и да почнам за Челзи или за Јуве или за Вердер!
Мене симпатични екипи ми се и Милано Куманово, Динамо Загреб, Лацио ама не навивам за нив и да се замарам и не знам што.
Има разлика сепак нели?
Eve vaka vo tvojot MAN UTD, gi postuem slednive:
Alex Ferguson(najdobriot strateg na site vreminja),
Rajan Gigs ( eden od najdobrite krilni napagjaci)
Karlos Tevez (od ponovive)
Rio Ferdinand ( eliten centralen bek)
Solsker (najdobriot rezerven igrac),
Roy Keane ( eden od najdobrite destruktivci),
Eric Cantona (car)
Paul Scholes (standardno dobar)
Van der Sar( isto takago postuvam)...

ali bugarov sega sto vi dojde "DIMCE" nemozam da go zamislam...
a za Wayne Rooney-e toa stvorenje mi e isto odvratno kolku i Materazzi...Pogotovo posle izjavata od Svetskoto prvenstvo 2006 koga izjavi deka na K.Ronaldo ce go skrsel...
cinizam otogas i MAN UTD go zamrziv ...
Pa vie bre CHOMBE vo MAN UTD, sakavte na vasiot najdobar igrac K.Ronaldo da go skrsite...takva izjava uste ne sum cital...
Rooney - najomrazen fudbaler
A Dimce nikogas da ne se raduvaat na gool vo MAN UTD, a Fergi uste vo januari da go pratet kaj sto Inter go prati Pancev-vo Lajpcig, Fortuna i Sion.
Pozdrav

Не би рекол дека Мансини и Кварезма беа катастрофа, Кварезма сеуште се вклопува во италијанскиот фудбал, а најмногу вчера ме изнервира што секој жив од Милан стартуваше врз него кога ќе ја допреше топката, замислете дури и Кака го фаулираше.Гатузо имаше два фиректни-намерни старта на двете нозе на Кварезма, а уште поболен беше стартот на Амброзини врз него.Да бев на местото на Мурињо веднаш ќе го извадев зашто повреда не му бегаше доколку продолжеше да ги дрибла.А Мансини одигра доста солидно - далеку од катастрофално, само немаше многу простор за некој продор како што знае да направи.:toe:
Зборувам за вчерашниот натпревар.
Потребно е време за да се вклипи Кварезма во томот, тоа се виде и вчера. Сите топки му беа непрецизни, не ни приметоив да направи некој добар потег.
Мансини беше за нијанса подобар но и тој беше отсечен, неактивен во играта.
Но да не ги критикуваме само игралчите. И Мурињо ќе добие слаба оцена за поставената игра на натпреварот.
Не му успеа 4-3-3 формацијата со Мансини - Ибра - Кварезма во шпицот.

Но најголем губитник во случајов е судијата!
Катастрофални гречки.. Подарок гол за милан и недосуден пенал за нас! Имаше и многу други "ситни" грешки во корист на Милан. Ако добро се сеќавам само Гатузо доби жолт картон а Кварезма беше масакриран од страна на играчите на Милан...

кварезма не треба да игра у прв состав, туку да го пушта у второ полувреме на пример, или па да го пушти со некои слаби и да се вклопи еве сега со тие болоња, а не-вчера дошол одма да игра ( ноуу). се плашам да не биде слично како што беше со балак во челзи, првата сезона. бу ху.....

Chombe во спортинг К Роналдо му беше РЕЗЕРВА на Кварезма затоа не тропај без врска нешо шо незнаеш,
Барца погреши многу со Кварезма дечкото е супер играч, само мое мислење е дека тој нема да успее у Италија, барем не колку се очекуваше,

А Роналдо имаше среќа и заврши у Англија, да отиднеше кварезма у англија веруј ми немаше да му требаат 4 године да покаже дека вреди,
од 2003 е роналдо у англија само лани изгра класа, до пред тоа беше кловн шо праеше финтици :wink:

Вчера не можев да коментирам за натпреварот зш бев :nerv:...максимално!!!
Тотално беа отсечени Кварезма и Мансини, а заедно со тоа Ибра ништо не направи...многу слабо. Виера премногу грешки во средината, многу ја држеше топката...требеше според мене побргу да биде заменет. Камбиа одигра на високо ниво...доста борбено, а и истото важи за Маикон. Судијата ја претера...па и уште на Морати црвен да му даеше :nesvest: Кварезма го прекршија...Гатузо :uvo: зарем беа дојдени за тепање. А најповеќе ми е жал за Матераци...секогаш се против него и судии и навивачи и СЕ!!! Сега читав на гоал.цом (е сега колку е вистина не знам ама ако е...жално) Песни против него каде што се спомнува неговата мајка :( (која за жал е почината)
Ај нека викаат Матераци глуп,ретардиран,ваков-таков...ама сепак и тој е човек и тој има чувства.

Kratok komentar na Ibrahimović : Bese ofsajd, bevme podobri i ke bideme shampioni

Ibrahimović beseljut posle natprevarot, isključivo na sudenjeto.

- Golot bese postignat od ofsajd, a toa e dovolno za da se potvrdi deka sudijata vlijaese na rezultatot. Imase uste mnogu cudni odluki, no nema da gi nabrojuvam do detali.
- Bevme podobar protivnik vo tekot na celiot natprevar, poveke napagjavme i imavme edna edinstvena greska sto ne postignavme GOOL. No ovaa e samo pocetok na prvenstvoto i ovoj poraz ne e tolku bolen.
Nikoj nemoze da ne zapre kon osvojuvanje na Shampionskata titula.

Вчера не можев да коментирам за натпреварот зш бев :nerv:...максимално!!!
Тотално беа отсечени Кварезма и Мансини, а заедно со тоа Ибра ништо не направи...многу слабо. Виера премногу грешки во средината, многу ја држеше топката...требеше според мене побргу да биде заменет. Камбиа одигра на високо ниво...доста борбено, а и истото важи за Маикон. Судијата ја претера...па и уште на Морати црвен да му даеше :nesvest: Кварезма го прекршија...Гатузо :uvo: зарем беа дојдени за тепање. А најповеќе ми е жал за Матераци...секогаш се против него и судии и навивачи и СЕ!!! Сега читав на гоал.цом (е сега колку е вистина не знам ама ако е...жално) Песни против него каде што се спомнува неговата мајка :( (која за жал е почината)
Ај нека викаат Матераци глуп,ретардиран,ваков-таков...ама сепак и тој е човек и тој има чувства.

Matarazzi e monstrum, toj ako ima cuvstva jas neznam sto da kazam...Gledajgo sekogas so namera saka nekogo da povredi, povejke odnego imame zlo otkolku arno.
No sepak i jas se slozuvam deka netreba na takov nacin da mu se vrajka so navredi kon negovata pocinata majka.
Sepak trebase odnego odamna da se oslobodime i toj moze da igra samo vo nekoj mafijaski klub ( od Juzna Italija).
Jas kolku da ne gi sakam protivnickite igraci, no sepak koga ke vidam deka nekoj igrac na inter odi so namera nekogo da povredi toa go osuduvam.
Materazzi ne go zasluzuvaa dresot na Inter, zasto toj e edinstven monstrum vo Inter.

Абе таа Барса од што е добра со младиве таленти гледаме сега колку е успешна, го набркаа Кваресма, Фабрегас, Дос Сантош.. а чуваат некои како Бојан Кркич! Туку Барса не е тема овде, можиш да си ја отвориш ако сакаш во Шпанска Лига!
Другар кога не знаеш шо е работата не трескај зелени ќе ти се смеат:nesum:.....зарем мислиш дека Барса ќе испуште такви таленти како(Мерида,Фабрегас,уште 2-3 шо се у академијата на Арсенал,новиот шо сакаат да го зимаат Арсенал мислам дека имаше 14 години,Гато по се изгледа ќе оде у Милан,овој шо отиде у Јуве...)него неможат да му дадат договор додека не наполне 18 години и овие другите тимови ги зимаат како слободни агенти и му даваат договори бидејќи у другите земји може да се дава договор од 16 години за разлика од Шпанија:toe:

БТВ најдобри играчи ви беа Цезар и Камбиасо:helou:

Другар кога не знаеш шо е работата не трескај зелени ќе ти се смеат:nesum:.....зарем мислиш дека Барса ќе испуште такви таленти како(Мерида,Фабрегас,уште 2-3 шо се у академијата на Арсенал,новиот шо сакаат да го зимаат Арсенал мислам дека имаше 14 години,Гато по се изгледа ќе оде у Милан,овој шо отиде у Јуве...)него неможат да му дадат договор додека не наполне 18 години и овие другите тимови ги зимаат како слободни агенти и му даваат договори бидејќи у другите земји може да се дава договор од 16 години за разлика од Шпанија:toe:

БТВ најдобри играчи ви беа Цезар и Камбиасо:helou:

педерска работа , треба да се заштитат тимовите од вакви работи а разликат меѓу кварезма и роналдо е што грдиот ја имаше да среќа да го тренира САФ а рики го имаше рајкард кој нит му помогна нит му даде шанса да се докаже

Думане се слагам со тебе
Само за ова....зарем Адриано,Ибра,Виеира и Ривас не се нешто слично како него:):):):):)
Ehe ako gledas taka vo detali, Matrix se odvojuvaa, mu nema konkurencija.
Najblisku do Matrix po idiotizam e Toti (moj omilen igrac se do momentot koga go plukna na danskiot reprezentativec na EP).
Toti ima dosta crveni kartoni vo negovata kariera za idiotizam...
Takov e i ROONEY od MAN UTD-katastrofa ( megju drugoto upati i zakani kon K.Ronaldo na SP 2006 god), a znaes zasto K.Ronaldo so portugalskata reprezentacija im go iskrsi kicmite na Anglicanite.
A idiotov dade edna izjava deka ce go skrsel koga ce se vratele vo MAN UTD...Za malku falese Togas K.Ronaldo da gi napusti Crvenite Gjavoli.

Ehe ako gledas taka vo detali, Matrix se odvojuvaa, mu nema konkurencija.
Najblisku do Matrix po idiotizam e Toti (moj omilen igrac se do momentot koga go plukna na danskiot reprezentativec na EP).
Toti ima dosta crveni kartoni vo negovata kariera za idiotizam...
Takov e i ROONEY od MAN UTD-katastrofa ( megju drugoto upati i zakani kon K.Ronaldo na SP 2006 god), a znaes zasto K.Ronaldo so portugalskata reprezentacija im go iskrsi kicmite na Anglicanite.
A idiotov dade edna izjava deka ce go skrsel koga ce se vratele vo MAN UTD...Za malku falese Togas K.Ronaldo da gi napusti Crvenite Gjavoli.
Друже, Џонатан Зебина ти фали тука.

Гледам дека не ме разбирате. Никаде погоре не спомнав за Роналдо и како се вклопил и за колку време.
Муабетот ми беше дека сеуште не може да се каже со сигурност дека Кварезма ќе се вклопи во вашиот тим, зошто во Барса не му успеа.
Ако се вклопи секоја чест, сам ќе го пофалам на оваа страна!

Спомна дека срамота било Кварезма да се споредува со Роналдо, па затоа ти посочив на тоа.Со сигурност не може да се каже дека ја сеа ќе ја слушам шампањац од шаулич, нели ?
Ништо не може да се каже со сигурност.И пак ќе те потсетам, на Пирло не му успеало во Интер, но затоа сега е незаменлив во составот на Милан, истото се случи и со Ето кога играше за Реал, за после да стане една од најголемите ѕвезди во тимот !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom