Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Спомна дека срамота било Кварезма да се споредува со Роналдо, па затоа ти посочив на тоа.Со сигурност не може да се каже дека ја сеа ќе ја слушам шампањац од шаулич, нели ?
Ништо не може да се каже со сигурност.И пак ќе те потсетам, на Пирло не му успеало во Интер, но затоа сега е незаменлив во составот на Милан, истото се случи и со Ето кога играше за Реал, за после да стане една од најголемите ѕвезди во тимот !!!

шампањац е од миле китич бе........:toe:

Интересна изјава на Мурињо!
"Кога је гледам табелата воопшто не ги гледам Лацио и Наполи!Можам давидам дека сме само над Милан,Рома и Јуве"Закон е Мурињо!

Иначе вчера Кварезма според мене потфрли некако!Поздрав

Materazzi ne go zasluzuvaa dresot na Inter, zasto toj e edinstven monstrum vo Inter.
Е извини ама јас не се сложувам!
Се сеќавате кога Пандев изјави дека Интер не заслужува да биде првак и повеќе би сакал рома да ни ја земе титулата лани?
Е тогаш Марко му врати во купот на Италија со добар клизач а можеше и двете нозе да му ги скрши што е тотално оправдано кога ке се сетиме дека Интер е тој што го извади Пандев од бербата на чушки и направи футтбалер од него!
И јас го сакам Гоки и многу го поштувам ама сепак треба да се има респект!
Марко Матераци е срцето во одбраната на Интер,Марко е спремен и со повреда да ги брани црно-сините бои и да се жртвува за нив тој е играч што треба да се огледаме на него а не да го плукате!
Ако некој неможе да ги издржи неговите провокации нека си најде психијатар бидејки футбалот не е само трчање и давање голови!

Факт е дека Матераци прави грешки (т.е. претерува со стартовите), ама да се каже дека не го заслужува дресот на Интер... Не оди! Со години е во тимот и секогаш се труди да го даде максимумот. Да не беше добар уште одамна ќе го продадеа :wink:.

2lksj2r.jpg

Кој прашуваше за тетоважите?
Крилата на грбот се за неговата мајка која починала кога марко имал 15 години од рак на белите дробови!
Исто има тетовирано Марко+даниела(сопругата)
Исто и имињата на децата ги има тетовирано!

tattoo_materazzi_scudetto.jpg

оваа тетоважа сами коментирајте ја!

Целосно се сложувам со Адриано и Umbra.
Матераци прерасна во икона на тимот. Без него минатите сезони бевме ништо! Кога го немаше Матераци игравме како без одбрана.
И сетете се кој му ја донесе светската титула на Италија. Прв стрелец за Италија, го постигна пеналот, и изнуди црвен на Зидан.
И покрај неговиот лош темперамент (иако во последно е мн подобрен) Матераци беше многу важен играч во нашиот тим.

Гледам сеа на Goal.com дека Манчестер Сити даваат 30 милиони за Камбиасо .:)
Manchester City To Bid €30m For Cambiasso
Чиста шпекулација, но и да пристигне ваква понуда не верувам дека Морати многу ќе размислува, ведваш ќе ја одбие.
Се работи за еден од најдобрите деструктивци во Европа. Иако во ИНтер ги има многу, сепак само Камбиасо е еден од помладите во тимот. Виера, Дакур, Занети имаат по 30 и неколку години...

Целосно се сложувам со Адриано и Umbra.
Матераци прерасна во икона на тимот. Без него минатите сезони бевме ништо! Кога го немаше Матераци игравме како без одбрана.
И сетете се кој му ја донесе светската титула на Италија. Прв стрелец за Италија, го постигна пеналот, и изнуди црвен на Зидан.
И покрај неговиот лош темперамент (иако во последно е мн подобрен) Матераци беше многу важен играч во нашиот тим.

Гледам сеа на Goal.com дека Манчестер Сити даваат 30 милиони за Камбиасо .:)
Manchester City To Bid €30m For Cambiasso
Чиста шпекулација, но и да пристигне ваква понуда не верувам дека Морати многу ќе размислува, ведваш ќе ја одбие.
Се работи за еден од најдобрите деструктивци во Европа. Иако во ИНтер ги има многу, сепак само Камбиасо е еден од помладите во тимот. Виера, Дакур, Занети имаат по 30 и неколку години...

30 милиони е смешна сума за Камбијасо.Како и да е Морати нема да го продаде ниту за 130, шеиците можат да се откажат од него уште сега :helou:

со мноогуу каснење ама ај да пишам:pipi:

нема лутење за загубата..секогаш мора некој да победи а некој да изгуби
таков е спортот и не е потребно да се навредуваме, или да ни забранувате тука да пишуваме :smir:

убаво игравте и вие
и за црвените картони си заслужија :toe:
но имате одлични фудбалери
имате фудбалер од светска класа..ибра ( чекич:back:)

ајде имаме уште еден натпревар сезонава
може после 2 изгубени третиот (трета среќа) ваш ке биде:smir:

Момче смирисе малку и биди достоинствен , треба на фановите од Милан да им честитаме за победата, а не да пишуваш вулгарности, треба да бидеш баниран за ваков пост што си пишал...срам те било се гледа дека не си дораснат... Фанови како тебе не му се потребни на Интер. На крај оваа е само спорт, а ти овде само покажуваш со твоите пишани постови каква кукавичка си...Молимте ако незнаеш да пишуваш нешто попаметно ,немој со вулгарности...
Фановите на Милан се многу фер и од тоа што го читав на нашиот фан клуб и нивниот ништо вулгарно или провоцирачко немаат напишано, ати изгледа немаш муда ...па затоа удираш со ниски удари.
До сите искрајни фанови на Интер, стрпитесе некогаш треба да покажеме големина и после поразите...
Опкладата ја изгубив, и затоа сега на аватарот ми стои содржина на Милан...се до 15 Ноември...
20 години фан на ИНТЕР и во лошо и во добро.

Мене ми е многу жал што за мојата екипа навива човек како тебе, Ти како прво и основно не го знаеш значењето на зборот навивач, како второ ми изиграваш Нимиц тука. Дали си гледал видеа на тие двајцата коментатори едниот за Интер другиот за милан, како очи си вадат (немој да ми пишеш дека тоа им е работа, оти 1000% во живо нејќат со очи да се видат), што напишав јас вулгарно? Зошто кога ги тепаме не ни пишуваат дека Адриано бил ѕвер, Ибра е магионичар и ред други глупости туку баш сега кога со среќа не тепаа се напраија одма добри? Ако јас сум кукавица тогаш сите вистински фанови на Интер се кукавици според тебе, и ако за тебе фудбалот е само спорт, поготово кога игра Интер, тогаш не знам што бараш на темава да се силиш дека најверен навивач си бил... Тие немаат провоцирано аххх море... Немам муда јас, ти имаш еве гледам едвај одиш.

Опкладата ја изгубив, и затоа сега на аватарот ми стои содржина на Милан...се до 15 Ноември...

Го виде Фантомот и сега и ти одма херој ми се правиш или пак желба ти е аватар на милан да носиш...свашта

20 години фан на ИНТЕР и во лошо и во добро.

Фан ко тебе на секои 20 метра мож да најдеш со муда :tv:.

Ај нека ти биде.. само друг пат пред да пишуваш нешто за Појол мисли малце.

Диме/Фантом не го бришејте ова, нека го чита нашиот верен навивач.
Ај оди играј камај со милањезите можда дрес од Пато ке ти дат.

.

. . . . Можеби ја загубивме битката но не и војната . . . .

Бојан , да те поправам , ја загубивме битката , но ке ја добиеме војната . :smir: NON MOLLARE MAI , FORZA INTER !!!

Батали ти војната изгубивме од тим кој беше 10 на табелата, ме плаши ако изгубиме од овие кои се пред нас... Лацио и Наполи... :pos2:

Не се секирајте има уште 33 кола и 99 бодови за оосвојување!
мало потсетување Кој последен се смее најслатко се смее!:smir:

повикани за утре
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni, 77 Ricardo Quaresma.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 45 Mario Balotelli.

Бојан , да те поправам , ја загубивме битката , но ке ја добиеме војната . :smir: NON MOLLARE MAI , FORZA INTER !!!
imas pravo za NON MOLLARE MAI...

IN ALTO LE NOSTRE BANDIERE GARRISCONO AL VENTO DEL NORD NOI SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA

HIGH IN OUR FLAG CARRIED TO NORTH WIND WE ARE THE ARMY Nerazzurri !!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom