_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Прегледај го приврзокот 7787
еве убава слика само незнам како да си ја смалам за потпис да си ја направам!
Хеххе ја знам :helou:
Ај ке ти пишам по пп после
Поз
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 7787
еве убава слика само незнам како да си ја смалам за потпис да си ја направам!
Па во право е. Мурињо од сега треба да се докажува во Интер.Еве една изјава на Михајловиќ: Интер е јак поради мене и Манчини, а не поради мурињо.
Autor: Blic online | Foto:inter.it | 08.09.2008.
![]()
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=56165
Момци,еве ви нешто за Кварежма
ги најдов на една страна ,читав за сериа а вести нешто
Тансфер политиката за наредната сезона, наредните топ 5 засилувања за Интер:
Angel Di Maria (winger) - околу овој мислам дека е договороено
Thiago Neves (midfielder) - не го знам многу многу
Sergio Aguero (forward) - Фантастично би било да дојде во Интер
Alberto Aquilani (centre midfielder) - Моето најпосакувано засилување за догодина
Marek Hamsik (centre midfielder) - И Хамшик би бил добар
Повеќе детали goal.com
Способен тренер имаме, нема што. :tv:Вечерва се очекува 6 играчи на Интер да настапат за своите репрезентации.
Esteban Cambiasso, Javier Zanetti: Peru v Argentina (2010 World Cup qualifier in Lima at 23:30*)
Julio Cesar, Maicon: Brazil v Bolivia (2010 World Cup qualifier in Rio de Janeiro at 21:50*)
Dejan Stankovic: France v Serbia (2010 World Cup qualifier in Paris at 19:00*)
Zlatan Ibrahimovic: Sweden v Hungary (2010 World Cup qualifier in Stockholm at 20:15*)
Не знам кај прочитав, дека Мурињо нема да смета на овие играчи за натпреварот со Катанија бидејќи ќе се вратат многу касно.
Поради тоа, Мурињо ќе прати приватен авион да го земи Ибра од Стокхолм и што побрзо да биде во Милано после натпреварот на неговата селекција.
Вечерва се очекува 6 играчи на Интер да настапат за своите репрезентации.
Esteban Cambiasso, Javier Zanetti: Peru v Argentina (2010 World Cup qualifier in Lima at 23:30*)
Julio Cesar, Maicon: Brazil v Bolivia (2010 World Cup qualifier in Rio de Janeiro at 21:50*)
Dejan Stankovic: France v Serbia (2010 World Cup qualifier in Paris at 19:00*)
Zlatan Ibrahimovic: Sweden v Hungary (2010 World Cup qualifier in Stockholm at 20:15*)
Не знам кај прочитав, дека Мурињо нема да смета на овие играчи за натпреварот со Катанија бидејќи ќе се вратат многу касно.
Поради тоа, Мурињо ќе прати приватен авион да го земи Ибра од Стокхолм и што побрзо да биде во Милано после натпреварот на неговата селекција.
Многу заморувачки распоред. Се играат квалификации за светско, се игра сериа а, а потоа лига на шампиони...па и подобро нека се одморат со оглед на тоа дека вторник или среда играме ЛШ!
Без кого и да е Интер мора да победи... нема никакво оправдување за неуспех.Многу заморувачки распоред. Се играат квалификации за светско, се игра сериа а, а потоа лига на шампиони...
Можеби е во право Мурињо да не ги игра овие играчи, но не знам дали ќе можиме без Маикон.
Доколку не играат ни Занети ни Маикон ќе бидеме значително ослабени по десната страна.
Но мислам дека Кварезма и Ибра ќе бидат доволно за Катанија. А можеби и Адри ќе се врати.
Нема да има оправдување сигурно. Интер има многу силна клупа, па има алтернатива за секого.Без кого и да е Интер мора да победи... нема никакво оправдување за неуспех.