Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве една изјава на Михајловиќ: Интер е јак поради мене и Манчини, а не поради мурињо.

Autor: Blic online | Foto:inter.it | 08.09.2008.
mihamancini-ver.jpg

http://www.blic.co.yu/sport.php?id=56165
Па во право е. Мурињо од сега треба да се докажува во Интер.
Манчини и Михајлович направија одлична работа со тимот, освоија 3 титули во Италија што не е за потценување...

juvejuve, ако можеш најди ми ги 2 и 3 дел со англиски превод. Првиод пред многу години го гледав. Мислам кога јуве беше у серије б.

Тансвер политиката за наредната сезона, наредните топ 5 засилувања за Интер:

Angel Di Maria (winger) - околу овој мислам дека е договороено
Thiago Neves (midfielder) - не го знам многу многу
Sergio Aguero (forward) - Фантастично би било да дојде во Интер
Alberto Aquilani (centre midfielder) - Моето најпосакувано засилување за догодина
Marek Hamsik (centre midfielder) - Повеќе од потребен ни е класичен играч за врска

Повеќе детали goal.com

Тансфер политиката за наредната сезона, наредните топ 5 засилувања за Интер:

Angel Di Maria (winger) - околу овој мислам дека е договороено
Thiago Neves (midfielder) - не го знам многу многу
Sergio Aguero (forward) - Фантастично би било да дојде во Интер
Alberto Aquilani (centre midfielder) - Моето најпосакувано засилување за догодина
Marek Hamsik (centre midfielder) - И Хамшик би бил добар

Повеќе детали goal.com

Ова се трансфер цели што ги бркаме во последните 2 години и сите играчи се поврзуваа со Интер во минатото така да не ме изненадува ниту едно име од листава

Вечерва се очекува 6 играчи на Интер да настапат за своите репрезентации.

Esteban Cambiasso, Javier Zanetti: Peru v Argentina (2010 World Cup qualifier in Lima at 23:30*)

Julio Cesar, Maicon: Brazil v Bolivia (2010 World Cup qualifier in Rio de Janeiro at 21:50*)

Dejan Stankovic: France v Serbia (2010 World Cup qualifier in Paris at 19:00*)

Zlatan Ibrahimovic: Sweden v Hungary (2010 World Cup qualifier in Stockholm at 20:15*)

Не знам кај прочитав, дека Мурињо нема да смета на овие играчи за натпреварот со Катанија бидејќи ќе се вратат многу касно.

Поради тоа, Мурињо ќе прати приватен авион да го земи Ибра од Стокхолм и што побрзо да биде во Милано после натпреварот на неговата селекција.

Esteban Cambiasso, Javier Zanetti: Peru v Argentina (2010 World Cup qualifier in Lima at 23:30*)

Julio Cesar, Maicon: Brazil v Bolivia (2010 World Cup qualifier in Rio de Janeiro at 21:50*)

Zlatan Ibrahimovic: Sweden v Hungary (2010 World Cup qualifier in Stockholm at 20:15*)

Не знам кај прочитав, дека Мурињо нема да смета на овие играчи за натпреварот со Катанија бидејќи ќе се вратат многу касно.

Поради тоа, Мурињо ќе прати приватен авион да го земи Ибра од Стокхолм и што побрзо да биде во Милано после натпреварот на неговата селекција.
Способен тренер имаме, нема што. :tv:

И јас го прочитав некаде тоа, вчера беше ставено и во спортските вести на првата страна на Кајгана. Демек Мурињо бил лут што нема да можат да дојдат на време. Ќе пристигнат во петок и нема да можат да играат во сабота затоа што ќе бидат заморени од патувањето.

па и подобро нека се одморат со оглед на тоа дека вторник или среда играме ЛШ!

па и подобро нека се одморат со оглед на тоа дека вторник или среда играме ЛШ!
Многу заморувачки распоред. Се играат квалификации за светско, се игра сериа а, а потоа лига на шампиони...

Можеби е во право Мурињо да не ги игра овие играчи, но не знам дали ќе можиме без Маикон.
Доколку не играат ни Занети ни Маикон ќе бидеме значително ослабени по десната страна.
Но мислам дека Кварезма и Ибра ќе бидат доволно за Катанија. А можеби и Адри ќе се врати.

Многу заморувачки распоред. Се играат квалификации за светско, се игра сериа а, а потоа лига на шампиони...

Можеби е во право Мурињо да не ги игра овие играчи, но не знам дали ќе можиме без Маикон.
Доколку не играат ни Занети ни Маикон ќе бидеме значително ослабени по десната страна.
Но мислам дека Кварезма и Ибра ќе бидат доволно за Катанија. А можеби и Адри ќе се врати.
Без кого и да е Интер мора да победи... нема никакво оправдување за неуспех.

Без кого и да е Интер мора да победи... нема никакво оправдување за неуспех.
Нема да има оправдување сигурно. Интер има многу силна клупа, па има алтернатива за секого.
Толдо, Сантон, Матераци, Кордоба, Максвел, Мунтари, Виера, Дакур, Кварезма, Мансини, Ибра.

Ова би значело 4-3-3 формација.
Или пак 4-4-2 со Ибра и Балотели или било кој друг шпиц...

Inter Shortlist Five Big Names For 2009

1. Di Maria
2. Thiago Neves
3. Aguero :vozbud:
4. Alberto Aquilani
5. Marek Hamsik

Можни трансфери за следното лето...доколку би одбрал од овие 5-на...Агуеро е мојот прв избор...лелеее Агуеро pls comeee to Inter! :vozbud::cuc:

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=857316

btw на кого ви личит коњов (на аватар) :)

sorry не видов дека the great имал постирано за ова :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom