Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го удри намерно со нога Супер Марио, и го смали, па требаше печурка да касни за да се зголеми и да можи да пука!!:je:
Де бе, па тој е дете за него, ко ја сеа да земам основци да клоцам![]()
Абе што зборите бе. со судии и со пенали ке тепаме? Кој имаше повеке шанси бе мочковци? бај д веј колко пати мајсторот дел пиеро ги сокрши одбрамбените играчи? маниче мислам дека летна во рекламите .. така ли беше24 минута дел пиеро по левата страна маниче во рекламите хаха искрено подобри беа јуве
Вистина пукаше во мрежана кај Јувентус... хехехе... а тоа со Каморанези, го кажува колку игра фер плај Јуве, и колку знае да игра...
СЛАБИ СТЕ ЗА НАС !![]()
Го удри намерно со нога Супер Марио, и го смали, па требаше печурка да касни за да се зголеми и да можи да пука!!:je:
За Маниче не можеш да кажуваш, прво си аматер и не ја знаеш позицијата на која игра па да кажуваш што и како. Човекот се трудеше да покрива каде што може и колку што може, не е тип на играч како Виеира или Занети. Тој е напаѓачки ориентиран, него кога сме за кичми поздрави го Легротаље, Ночерино, Занети и ''новиот Буфон''.
плус ќе ангажира екипа од Металец да ја заварат пречката шо ви ја размрда.
Ќе заборавев, Маниче деновиве ќе ви прати космодиск на сите безкичмењаци од Торино и плус ќе ангажира екипа од Металец да ја заварат пречката шо ви ја размрда.