Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
од мене 3 месеца е помал и 5 пати погрд :pos2:Види го Супер Марио помал бил од мене можам рекет да му мавамШтета не отиде и Илчо во Боро па да направат еден македонски тандем.
А што е со Суазо, повреден е?
Искрено ти или не го гледаше натпреварот или пак појма немаш од фудбал! А шо требаше да суби за раката? контра фаул?Абе што зборите бе. со судии и со пенали ке тепаме? Кој имаше повеке шанси бе мочковци? бај д веј колко пати мајсторот дел пиеро ги сокрши одбрамбените играчи? маниче мислам дека летна во рекламите .. така ли беше24 минута дел пиеро по левата страна маниче во рекламите хаха искрено подобри беа јуве
Абе што зборите бе. со судии и со пенали ке тепаме? Кој имаше повеке шанси бе мочковци? бај д веј колко пати мајсторот дел пиеро ги сокрши одбрамбените играчи? маниче мислам дека летна во рекламите .. така ли беше24 минута дел пиеро по левата страна маниче во рекламите хаха искрено подобри беа јуве
Еве ти 4е4е..Во врска со патувањето во Милано за Интер против Ливерпул :
Прашав денеска 4 агенции и ми кажаа дека никој од Македонија не организира за Милано и за натпреварот.. Има опции само за патување..
Со авион карта е околу 360 евра повратна што малце мислам дека е прескапо за нас.. така ќе ни се фати мин. 500 евра. Постои варијанта со автобус.. Ми кажаа дека е 3600 евра повратна за цел автобус.. така да ако идеме 30 души ке ни се фати по 100 евра, што не ми се верува дека ќе идеме толку.. За хотели во Милано од ноќ од 40 евра нагоре се цените, а за карти во секој случај сами да си земеме. И ми дадоа 2 агенции да видиме, едната од Хрватска, другата од Словенија кои нон стоп организирале за вакви натпревари. По можност преку нив да идеме, ќе треба сами да си извадиме виза, да идеме со нешто до Хрватска/Словенија и од таму со организирано да идеме на Интер против Ливерпул.
Е сеа кој може да побара на Гугл, ми рекоа таму да барам за понуди од агенцииве нека побара. Таа во Хрватска се вика GENERAL TOURS, а таа во Словенија се вика Compas. Па кој може нека побара ( јас неам време) и нека пише тука ако најде нешто..
За вечер Интер тепа со 3:1 според мене, нешто така ми мириса![]()
Еве ти 4е4е..
Значи ќе биди тешко да се изведи ова.. но сепак треба да се разгледаат сите опции.. Животна желба ми е да одам на Меаца да го гледам Интер..