Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислев поозбилно ќе ја сфатат работава овие од Јувентус, а тие го чуваат на клупа Трезеге и Каморанези.ц ц ц Си глумат дека се Интер и си мислат дека можат да не победат и без нив.СМЕШКИ!

Види го Супер Марио помал бил од мене можам рекет да му мавам :pos: Штета не отиде и Илчо во Боро па да направат еден македонски тандем. :) А што е со Суазо, повреден е?
од мене 3 месеца е помал и 5 пати погрд :pos2:
ама ете нова ѕвезда се роди во сино-црниот дрес
Суазо повреден беше сеа се опоравува па ке видиме,ја уште го сметам за пропадната инвестиција!

Настрана што е квалитетен играч, има супер карактер. Тоа ми се допаѓа. Ако продолжи со ова темпо, сигурно ќе биди трет или четврт напаѓач за следната сезона. Техничката подготвеност и неговата игра се променливи и ќе растат/опаѓаат од натпревар во натпревар, но она што е изненадува е карактерот што го поседува... некарактеристичен е за негова возраст. Она шампионското во него е битното, а тоа тој го има. Се друго е релативно...

Добра игра ама во споредба со претходните дуели, ова не е ништо. Против Реџина што правеше да знаете... ѕверотина.
За Славковски џабе збораме, не е нишо посебно. И да го продадат во Англија не ме засега. Наполи е далеку подобар од него, сепак нема да има шанса во првиот тим на Интер. Тоа годинава ќе биде Балотели, а следната ако заминат Дакур и Маниче ќе биде Болцони. Фатич и Маруфи се добри ама не се материјал за во Интер. Мене ме интересира овој французинот што пристигна денес, за него ништо не знам, слабо сум информиран. Ако најдам нешто интересно, ќе ве известам.

Е мноооооогу мило ми беше, ама ептен.... Уфффф... мајсторски!!!

Ок, малце нефер од наша страна, начекавме второлигаши и им ги пуштивме сите ‘‘најјаки‘‘ играчи... Ма ајде, глупости... И после исфрустрирани, ќе маваат клоци.... ха ха ха... Пацери!!!

Абе што зборите бе. со судии и со пенали ке тепаме? Кој имаше повеке шанси бе мочковци? бај д веј колко пати мајсторот дел пиеро ги сокрши одбрамбените играчи? маниче мислам дека летна во рекламите .. така ли беше :vozbud: 24 минута дел пиеро по левата страна маниче во рекламите хаха искрено подобри беа јуве

Абе што зборите бе. со судии и со пенали ке тепаме? Кој имаше повеке шанси бе мочковци? бај д веј колко пати мајсторот дел пиеро ги сокрши одбрамбените играчи? маниче мислам дека летна во рекламите .. така ли беше :vozbud: 24 минута дел пиеро по левата страна маниче во рекламите хаха искрено подобри беа јуве
Искрено ти или не го гледаше натпреварот или пак појма немаш од фудбал! А шо требаше да суби за раката? контра фаул? :tapp:
Подобра игра на Интер во цело прво полувреме, опуштање во вториот дел, можеби и тоа намерно и на крај 3 голчиња сред Торино!..
А шо не испадна Манчини фер со тоа се сложувам.. требаше со 10 да почни, и плус уте неколку младинци во првот тим.. ама тоа е..

Koj шо губи има право да се љути.. Ааааа, да...
Жалби во понеделник.... :pos2: :pos2:

И дај нешо кажете за ова Inter:Liverpool !
Прашавте некоја агенција, или нишо од тоа!?

Во врска со патувањето во Милано за Интер против Ливерпул :
Прашав денеска 4 агенции и ми кажаа дека никој од Македонија не организира за Милано и за натпреварот.. Има опции само за патување..
Со авион карта е околу 360 евра повратна што малце мислам дека е прескапо за нас.. така ќе ни се фати мин. 500 евра. Постои варијанта со автобус.. Ми кажаа дека е 3600 евра повратна за цел автобус.. така да ако идеме 30 души ке ни се фати по 100 евра, што не ми се верува дека ќе идеме толку.. За хотели во Милано од ноќ од 40 евра нагоре се цените, а за карти во секој случај сами да си земеме. И ми дадоа 2 агенции да видиме, едната од Хрватска, другата од Словенија кои нон стоп организирале за вакви натпревари. По можност преку нив да идеме, ќе треба сами да си извадиме виза, да идеме со нешто до Хрватска/Словенија и од таму со организирано да идеме на Интер против Ливерпул.

Е сеа кој може да побара на Гугл, ми рекоа таму да барам за понуди од агенцииве нека побара. Таа во Хрватска се вика GENERAL TOURS, а таа во Словенија се вика Compas. Па кој може нека побара ( јас неам време :( ) и нека пише тука ако најде нешто..

За вечер Интер тепа со 3:1 според мене, нешто така ми мириса :)
Еве ти 4е4е..
Значи ќе биди тешко да се изведи ова.. но сепак треба да се разгледаат сите опции.. Животна желба ми е да одам на Меаца да го гледам Интер..

Еве ти 4е4е..
Значи ќе биди тешко да се изведи ова.. но сепак треба да се разгледаат сите опции.. Животна желба ми е да одам на Меаца да го гледам Интер..

Фала..

А што направи Каморанези? Не ја гледав утакмицата.

Го удри намерно со нога Супер Марио, и го смали, па требаше печурка да касни за да се зголеми и да можи да пука!!:):):je:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom