Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Покрај ова што прочитав дека Виера ќе ја заврши кариерата во Интер, уште една добра вест. Т.Е. ОДЛИЧНА ВЕСТ! - Moratti: ”No Way Inter Will Abandon Adriano”
Значи дека Интер не се откажува од Императорот! Зборовите на Морати беа:”He has such a high potential that he’s one of the best players around, there is no doubt about that whatsoever” added the boss for those who’d forgotten.

ТОА МАЈСТОРЕ!!!МОРАТИ ЈА ЗАСЛУЖИ ТИТУЛАВА ПОВЕЌЕ ОД БИЛО КОЈ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА БИЛО КОЈ ТИМ!!!

ПОЗДРАВ ДО СИТЕ NERRAZZURI!!!

FORZA INTER!!! FORZA RAGAZZI!!! NON MOLARE MAI!!!

JAС ГО ЗНАМ ОВА: IO SONO INTERISTA!!! А ВИЕ?

ЗАПОМНЕТЕ!!! : CE SOLO L'INTER!!!

Па што да ви кажам?! На добрите вести им нема крај!
El Jardinero изјавил дека нема намера да го напушти Интер и покрај шпекулациите дека по завршувањето на сезоната ќе го смени тимот! El Jardinero за Интер сезонава има постигнато 7 гола на 15 утакмици во Сериа А и 3 гола на 4 утакмици во Лига на Шампиони! Еве што кажал: "There is a club which knows well what it must do. I'm very happy with my rapport with Inter, of what I've done, of the goals I scored and the rapport I had since the first day with the club."

Покрај оваа вест имаме уште една добра вест:
Crespo Hopes Chelsea Will Forget About Him
Тој изјавува дека сака Челзи да заборави на него.Имено тој има уште една година договор со Челзи.А знаеме дека Мурињо го сака назад. Но Креспо се надева дека иако го побараат назад во Челзи, Морати ќе се "бори" да остане тој во Интер. Еве што кажа Креспо: "Let's forget about it, let's not talk about it... Chelsea have the right of pre-emption till the 31st of May, they just need (to send) a fax.
"But if they don't do it, then the renewal of the loan starts automatically. If they remember me, there will be negotiations, but if they don't..."

94985480ev6.jpg

94987480ug2.jpg

:pos: Првата слика... Супермен!

Димитар напиша:
94985480ev6.jpg

94987480ug2.jpg

:pos: Првата слика... Супермен!

aj првата ок е ама ова вторава ја згреши темата Д. тоа со вазелинчето :0 па уште фаца правење двајцата хухухуху

инаку он топик

Интер зграби уште една победа 15 со ред на гостински терен, рекордна па мислам ова нема смисла ќе треба гинис да ја препечатат 100434 рекорди сруши интер оваа година.

Месина - Интер 0-1
Креспо ја врати Месина во сериа Б :)

pozdraFFF...

Ajde sea i naredna godina se vrakaat i Juve, ke bide malce potesko, ama iskreno se nadevam deka Inter ke prodolzi da osvojuva tituli ! :)

hmmmm.... потешко??? епа се враќа Џуве ама не и Папареста и Десантис :) така да не им се плашиме нека се враќаат

Ako dojdat nekoi od posakuvanite transferi (Messi,Quaresma,Pepe,Nanni,Terry,Diego) koj saka neka dojde vo serie A. Dzabe ke im bide na site. Inter ke osvojuva SE

готово е готово!!!
ме мрзеше да преведвам...уморен сум :)

Inter Milan midfielder Luis Figo has confirmed he will leave the club after months of speculation about his future.

"I have made a difficult decision and I continue to think the same way. I have decided to leave top-level football," he was quoted as saying on Inter's official website after the champions won 1-0 at Messina on Sunday.
"I have always been happy at Inter, and I would stay if it depended just on my feelings. It's the question of the moment. We will see. The important thing is to do well until the end of the season."
Reports in January said Figo would join Saudi Arabia's Al Ittihad on an 18-month deal in July but the Portuguese failed to comment on his future destination on Sunday.
Inter have lobbied hard to keep the 34-year-old at the San Siro as he has helped them claim two league titles in two years at the club.

епа нишо мислам дека требаше барем уште една сезона да остани, играч како него го крева моралот на една екипа колку само искуство иам во него и колку само утакмици реши со своите асистенции оваа сезона, Малдини со 40год. продолжи уште една сезона мислам дека ФиКо и ти требаше да не радуваш уште една сез.

pozdraFFf....

:( дали го гледавте после натпреварот..... со Емполи.... кога матераци на микрофон скандираше: Не заминувај Фигоооо

Уште нешто.... WOW

[media]http://www.youtube.com/watch?v=iT2E-JnEjcM[/media]

Ајде ако сакате некои интересни маички од Интер: http://www.nerazzurri-store.info/

ЕПА ЧЕСТИТО ТИТУЛА ....не бев тука тогаш(тука бев ама баниран бев) :D

Еј абе вчера знаете што се случило како го даде Креспо голот??!??!!?
Ај броете од коа влезе колку сек. поминаја поооо!!!6сек. алоОО!!!!!

Абе Креспо е ЅВЕР! Ќе има многу проблрми за Интер доколку заминат Креспо, Фиго и Рекоба.. Не е така лесно да се најди адеквтна замена за такоф тип на играчи. И газдата на Пирели изјави дека ќе стори се што можи да го убеди Фиго да остане во Интер. Рекоба изјави дека сака да остани.. баш денес прочитаф.. а за Фиго многу ми е жал :(
Но денес прочитаф за Де Роси.. Морати подготвувал мега понуда до Рома.. 15 мил фунти плус Гросо и Самуел.

доколку си замине креспо во интер сигурно доаѓа некој нападилац од врвна класа за тоа не се секирајте! Можно е ако си отидат Креспо и Рекоба да го кркнеме од Арсенал Кралот HENRY XIV!!!
Ма да мислам дека Креспо ќе остане во Интер, а и Ибрахим РУГОВА (РЕКОБА) ќе си остане во Интер. Не знам за вас ама како изигра "РУГОВА" против Емполи стварно на НИВОУ, многу јако. Ние уствари бараме замена за Фиго која веќе ја имаме - ALVARO-RIVERO RECOBA тоа не го знаете?!

Ај сеа Интер мора да му го даде натпреварот на Лацио.
А инаку не жалете за старите шо си идат ке дојдат млади сили ке заборавите на нив.

armin06 напиша:
Ај сеа Интер мора да му го даде натпреварот на Лацио.
А инаку не жалете за старите шо си идат ке дојдат млади сили ке заборавите на нив.
Треба да му го даде. За инает од Милан :zlo:. Можи да си испробува некои нови тактики.. да му се даде шанса на младите играчи.. зашо да не :)

MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!MUTHER F*CKER!

ОВА СТВАРНО БОЛИ!! АУУ КОЛКУ БОЛИ!!! СРАМЕН ПОРАЗ ЗА ИНТЕР!!:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom