Marso
Io sono INTERISTA!
- Член од
- 22 јануари 2006
- Мислења
- 1.456
- Поени од реакции
- 311
Покрај ова што прочитав дека Виера ќе ја заврши кариерата во Интер, уште една добра вест. Т.Е. ОДЛИЧНА ВЕСТ! - Moratti: ”No Way Inter Will Abandon Adriano”
Значи дека Интер не се откажува од Императорот! Зборовите на Морати беа:”He has such a high potential that he’s one of the best players around, there is no doubt about that whatsoever” added the boss for those who’d forgotten.
Па што да ви кажам?! На добрите вести им нема крај!
El Jardinero изјавил дека нема намера да го напушти Интер и покрај шпекулациите дека по завршувањето на сезоната ќе го смени тимот! El Jardinero за Интер сезонава има постигнато 7 гола на 15 утакмици во Сериа А и 3 гола на 4 утакмици во Лига на Шампиони! Еве што кажал: "There is a club which knows well what it must do. I'm very happy with my rapport with Inter, of what I've done, of the goals I scored and the rapport I had since the first day with the club."
Покрај оваа вест имаме уште една добра вест:
Значи дека Интер не се откажува од Императорот! Зборовите на Морати беа:”He has such a high potential that he’s one of the best players around, there is no doubt about that whatsoever” added the boss for those who’d forgotten.
ТОА МАЈСТОРЕ!!!МОРАТИ ЈА ЗАСЛУЖИ ТИТУЛАВА ПОВЕЌЕ ОД БИЛО КОЈ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА БИЛО КОЈ ТИМ!!!
ПОЗДРАВ ДО СИТЕ NERRAZZURI!!!
FORZA INTER!!! FORZA RAGAZZI!!! NON MOLARE MAI!!!
FORZA INTER!!! FORZA RAGAZZI!!! NON MOLARE MAI!!!
JAС ГО ЗНАМ ОВА: IO SONO INTERISTA!!! А ВИЕ?
ЗАПОМНЕТЕ!!! : CE SOLO L'INTER!!!
Па што да ви кажам?! На добрите вести им нема крај!
El Jardinero изјавил дека нема намера да го напушти Интер и покрај шпекулациите дека по завршувањето на сезоната ќе го смени тимот! El Jardinero за Интер сезонава има постигнато 7 гола на 15 утакмици во Сериа А и 3 гола на 4 утакмици во Лига на Шампиони! Еве што кажал: "There is a club which knows well what it must do. I'm very happy with my rapport with Inter, of what I've done, of the goals I scored and the rapport I had since the first day with the club."
Покрај оваа вест имаме уште една добра вест:
Crespo Hopes Chelsea Will Forget About Him
Тој изјавува дека сака Челзи да заборави на него.Имено тој има уште една година договор со Челзи.А знаеме дека Мурињо го сака назад. Но Креспо се надева дека иако го побараат назад во Челзи, Морати ќе се "бори" да остане тој во Интер. Еве што кажа Креспо: "Let's forget about it, let's not talk about it... Chelsea have the right of pre-emption till the 31st of May, they just need (to send) a fax.
"But if they don't do it, then the renewal of the loan starts automatically. If they remember me, there will be negotiations, but if they don't..."
"But if they don't do it, then the renewal of the loan starts automatically. If they remember me, there will be negotiations, but if they don't..."